- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Имам си приятел от месец и половина и искам да правим секс, обаче не знам как ще реагира майка ми. Попринцип си бяхме говорили и тя ми беше казала, че в 10 клас може да правя секс, а аз й казах, че 100 процента ще е по-рано. Аз в момента съм 9 на 15 и приятеля ми ме е лизал и ми каза, че когато съм готова - тогава. Единствения ми проблем е майка ми и ако някой е бил в подобна ситуация, ако може да даде някой съвет.
Не си длъжна да и казваш. Ако все пак решиш да споделиш с нея, и кажи, че си го искала, че си го направила по любов и с предпазни средства.
Ми ти пък що ще и казваш?Или пред нея ще го праите?![]()
Явно не иска да има тайни от майка си и си споделят всичко.Толкова ли е лошо да видите такъв тип отношения,че веднага нападате?
По темата:Изтъкни на майка си истинските причини поради които искаш да правиш секс...и ако не ти се сторят достатъчно убедителни пред нея,тогава преосмисли решението си.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
При мен става по-зле, ако крия. Плюс това като си говорихме ми каза нали като правиш ще ми кажеш и няма да криеш и аз й казах, че ще й кажа. Ама все пак това е единствения път, когато сме си говорили по тази тема и тогава беше в добро настроение и си мисля, че може и да не реагира добре...
В каквото и настроение да е била,колкото и да е демократична и да се "радва",ако е когато си готова и с подходящия,бла бла,това са само думи.Дори и да си го повтаря вътрешно,когато и сервираш истината,ще и стане гадно.Неизбежно е.Все пак малкото и момиченце вече няма да е "чисто и неопетнено" от мъжка ръка/член/.От характера и зависи колко зле ще реагира,но със сигурност няма вътрешно да те посрещне с цветя и рози.Може и нищо да не ти каже,може да те смрънка,може и да се разкрещи,но вътрешно състоянието и все ще е под графа "зле"...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И защо тя трябва да знае, че искаш или че вече водиш полов живот?
Това си е твой избор и решение, ако си напълно сигурно - действайте. Няма смисъл сега да кажеш на майка си, която 100% ще те разубеди до първата брачна нощ.
Като не искаш да я лъжеш и кажи.. "Майко, харесваме се, стигнахме до полов акт - ползвахме предпазни средства, беше внимателен и така".. Недей да я лъжеш, щом нещата стават по-зле..
Издебни я в добро настроение и й кажи.
Ако пък толкова те е страх, просто не й казвай .. Не вярвам да тръгне да те води по гинеколози, за да гледа..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Първо не разбирам за къде бързаш. Сексът няма да избяга, имаш цял живот да се притесняваш дали ще ти дойде или не.
Второ - хубаво, решила си го, мислиш, че майка ти ще ти създава проблем? Тя за това е майка и факта, че го прави, означава, че те обича. Според мен не я лъжи, а обсъди нещата с нея, тя само може да ти помогне.
Ако си решила да правиш- какво те бърка мнението на майка ти?! То си е твоя работа, не е нужно да й казваш. Решението си е твое, ако мислиш, че можеш да поемеш и отговорностите свързани със секса- прави.
Аз на моята не й казах, защото знаех, че реакцията й ще е бурна, а и нямах особена потребност да й съобщавам. Просто решението си е твоя работа.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5