- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за яйцата :Д
Уж увеличавали холестерола в кръвта и водели до сърдечни проблеми. Днес пък във фитнеса ми казаха, че тва не било изобщо вярно и дори някви учени го доказалиАко ям по 5 на ден кво може да ми стане, някой знае ли ? То даже не знам в кой раздел да питам затова тук, някой може да се е интересувал и да знае
![]()
по 5 на ден нищо няма да ти стане. Виж, от 20 на ден ще се отровиш ако не си над 100 кила 100%.
ако ядеш сварено яйцето говоря,не знам за сурови
лятото май не е хубаво сурови,щото може да се развалят...ама то като ги изядеш и така и така се развалят![]()
нали някои ядат сурови като тренират
де да знам за кво
иначе сварените мисля че имаха "добър" холестерол..смис от такова количество нищо няя да ти има
Абе, колкото и да са полезни по 5 на ден не ми звучи окей.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Суровите яйца са по-полезни от сварените до колкото знам. Аз съм пил, по 5-6 на ден с малко захар. Вкуса им е на ванилов сладолед (85% някъде). Но от магазина не са хубави суровите (зависи на коя марка). Домашните все пак са най-хубавите. А пъдпъдъчените яйца можеш да си ги купиш от магазина и да ги излапаш сурови без да ти пука. На практика са по-полезни от кокошите.
Аз за един ден бях изяла 6 яйца и получих много ситен обрив от вътрешната страна на ръцете, където са ми вените, от китките до лакътя.
Пих алергозан. Иначе мой приятел пия/яде сурови яйца заради фитнеса и му няма нищо. Сигурно като тренира не е проблем.
Аз не тренирам нищо и така стана с мен. Никога преди не съм се тровила от яйца, но сега не знам защо така стана. Яйцата бяха пресни.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
вероятно ще се изприщиш![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
друсай метан, по - бързо и по - малко кинти
n00bs
хахаххаа, по-добре с яйцата, отколкото с боклуци.
Един приятел си беше купил едни малки розови хапченца.... но искаше да спре да пие alkohol. Поговорихме си двамата няколко пъти и така и не се стигна до пиенето им.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
просто искам максимално бързо да си върна килограмите, които загубих от миналото лято до началото на това, не искам да ставам супер машина
Оф няма ще си ям по 4-5, хвана ме страх, като чета в нета![]()
ми яж ориз и месо...![]()
смрт много съм зле 63щото, като друсах бях паднал на 55
![]()
![]()
яж създарма и кренвирши и ще просперираш![]()
![]()
100 и нагоре е грозно. Искам 73-75 някъде и г/д изчистен. Тея трудно подвижни животни да го духат![]()
е под друсане нямам предвид херца де, ама дамата ми беше денонощно в ръка и от време на време нещо по-тежко
ама ти колко си висок