- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за яйцата :Д
темата ти е за спорта... аз ям яйца от 1-2 години по 30 на седмица, правиха ми изследвания по едно време и не откриха завишен холестерол, за това си хапвам редовно, но да ти кажа имай си едно на ум, може да не вредят толкова много, ама зависи от човека, от количеството, от другите храни, които поемаш, един ми каза да пия вода след яйцата и така не се окислявала кръвта, колко му е верен съвета не знам... просто имай мярка... и не е зле да заместваш с друг източник на протеин или повече белтъци и по-малко жълтъци
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
awerw във фитнеса някви говорят яли по 10-15 на ден и пак нищо им няма, аз ще внимавам пък да видим дали ще фейлна
smrt е то и аз съм толкова ама се имам за слаб, не знам може и от структурата на тялото да е![]()
От малък ядях аз по осем яйца
всяка сутрин и станах голям!
По сто наведнъж пък изяждам сега –
и ето ме с ръст на гигант…!!!!
Тъжно е, даже тревожно, Гастон,
как си увесил глава!
Всеки би хапнал по нещо с Гастон,
даже и някой шамар.
Друг няма в града като теб на ниво,
та ти си любимецът наш!
Всеки от нас почитател е твой,
но не се чудя аз на това.
Няма друг кат Гастон, толкоз бърз кат Гастон,
няма врат по-дебел от врата на Гастон!
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
мен пък темата ме подсети за бащата на емото... може и да е частично прав човекът...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."