- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боята не хваща
Купих си полуперманентна лилава боя, но не хваща изобщо. Не се изрусих , защото косата ми е светла, и не искам да я увредя още повече. Една моя приятелка с по - тъмна коса, без да се изруси й хвана. Аз стоях 20, а тя 10 минути. Нейната е тюркоазена. Някой може ли да ми каже как да я боядисам без да трябва да се изрусявам?
БТВ : Тя каза, че като се изплаквала, косата и пусала много боя, а моята не пусна никаква боя изобщо
Каква е тая полуперманентна боя? Я покажи..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Веднъж съм се боядисвала с полуперманентна боя без да изсветлявам преди това и ми хвана, но цвета беше тъмен (пак лилаво, но много тъмно)... ти казваш, че си със светла коса, значи проблема най-вероятно е в боята, виж дали нещо не е била стара кутия. Може да пробваш с нова кутия от същата, или друга марка... но по принцип тея полуперманентните са малко... едни такива никакви, вземи си най-добре нормална перманентна боя.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
1.http://www.prikachi.com/images.php?i...8/4843158i.jpg - такава е, само че в лилаво
2. Не искам да се боядисам с перманентна, защото не мога да намеря правилния цвят. Пък и аз само експериментирам. Иначе аз съм виждала полуперманентни само на stargazer. Ако знаете някакви други бои, ще съм много благодарна да и ги кажете.
За първи пък ги виждам..
Каква е разликата с перманентните?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^Глупости само говорите, аз ако си измия 26 пъти косата за 6 седмици, ще опада половината коса и цялата боя, тва е миене през по-малко от ден по дяволите...
Тази се води полуперманентна, защото е безамонячна, а цветовете са доста изхакани....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не спорете затова колко издържа, ако не си се изрусил е около седмица - две. Ако си се изрусил може и повече. Това забелязах при приятелката ми поне. Все пак ако някой има някакви мнения по въпроса ще се радвам да ги сподели.
Ще споделя и моя случай. Косата ми беше тъмно кестенява. Изрусих се и стана жълто. Реших да си направя косата синя и си взех боя на STARGAZER. Отидох на фризьор да ме боядиса. В корените ми не стана почти нищо, а в краищата на косата ми малко повече. Ако имате кестенява коса, няма как да ви хване боята. Моята беше жълта (защото се боядисах за първи път) и не стана така, както го очаквах. За да хване боята на STARGAZER трябва да имате много светла коса. Моята приятелка си взе лилава (косата и беше кестенява) и не помръдна ... Така, че ако искате да си направите шарена коса, обизателно трябва да се изрусите или обезцветите (това е по-лошият вариант за косата ви, защото ще изгори много повече).