.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво да правя, обърква ме :S

Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Отскоро се занимаваме с едно момче и си го харесвам, явно и той има симпатии към мен. Стана въпрос за бившата му и той ми каза, че вече не искал да я вижда и т.н. Не съм разпитвала, но стана ясно, че явно не са се разделили много добре. Макар че все още си коментират и т.н., му вярвам. Всичко добре, но днес си публикува някаква тъпа песен и в цялата песен се пее как бившата му му липсвала, обичал я и момичетата след нея нямали значение... Какво да си мисля? Знам, че още не сме много близки с него, но... :S
    Последно редактирано от EverywhereWithYou : 09-02-2012 на 15:56

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Може просто песента да го кефи,не е задължително текстът й да означава нещо за него..Може да му подметнеш нещо за песента,докато си пишете и ще разбереш дали влага някакъв смисъл в нея.Има вероятност още да има чувства към бившата си,ама няма как да знаем какво му се върти в главата..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Защо не го попиташ?

Все търсите под вола теле. За една песен и ти вече се паникьосваш. А ако скучайно го видиш да говори с нея , кой знае каква паника ще те обземе.
    Поговори с него, кажи му какво те притяснява. Ако в една връзка няма комуникация, то от нея нищо няма да излезе.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от BlackMask Виж мнението
    Защо не го попиташ?
    Да,питай го,какво толкоз?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Я не се вкарвай във филми.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първо - вероятно не гледа на песента от тази страна, която си мислиш. И второ - може да е в процес, в който се опитва да забрави бившата.

'Защо не го попиташ?' Явно защото е много сложно.

Усещам фейсбук напрежението и драмата, която носи един пост.

Не исках да го питам, понеже не сме много близки и може да не иска да говори за това... Както и да е, вчера той сам започна темата и вече съм спокойна. Благодаря на всички за помощта!

'Не исках да го питам, понеже не сме много близки и може да не иска да говори за това... ' Защото сте много близки няма да иска да говори с ТЕБ ? wuut...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    'Не исках да го питам, понеже не сме много близки и може да не иска да говори за това... ' Защото сте много близки няма да иска да говори с ТЕБ ? wuut...
    Защото НЕ са много близки не иска..
    И все пак сближавайте се .. излезте.. Не го карай само на фейсбука..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Защото НЕ са много близки не иска..
    И все пак сближавайте се .. излезте.. Не го карай само на фейсбука..
    Много бих искала, но той не ме е канил да излезем... а причината не ми е точно ясна :/ а пък аз да го каня не ми е много оферта сякаш
    Последно редактирано от EverywhereWithYou : 09-04-2012 на 15:20

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Дай му малко време.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не обръщай чак такова голямо внимание на песните, които публикува - макар,че си имай едно наум. Пък и е нормално да има една носталгия, особено ако са били дълго време заедно. И е напълно нормално да му дадеш време.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Много е възможно просто да го радва песента.Може изобщо да не е обърнал внимание на текста.Обаче все пак наистина няма как да сме сигурни.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Все търсите под вола теле. За една песен и ти вече се паникьосваш. А ако скучайно го видиш да говори с нея , кой знае каква паника ще те обземе.
    Поговори с него, кажи му какво те притяснява. Ако в една връзка няма комуникация, то от нея нищо няма да излезе.
    Много добре казано.Но не трябва така да се изразяваш "от една песен и вече се паникьосваш" ... има и такива хора, които са по-ревниви И аз да бях,и аз шях да си помисля какво ли не.Но след като продължава да се коментира и т.н .. като нищо да си е "припомнил" времената с нея .. ! А и ... израза "не искам да я виждам повече" не винаги значи "нямам чувства вече" .. просто поговори и виж какво ще ти каже, макар че винаги може пак да те излъже...

Как може да направиш драма от песен която момчето си е постнал на стената? Може би песента го кефи? Не всичко което ние хората вършим има смисъл... Твърде много фасебоок драми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си