- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще правите на 17-ти?
Отиваме компанията,чакаме да свърши "ПРАЗНЕНСТВОТО" и да се преоблекат знаменоските ни(и те са от компанията) и после на кафе....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Едва ли ще ходим някъде.. може,ако решим на място,ама иначе не сме се уговаряли.
След у-ще съм си записала час при козметиката-нищо друго![]()
Както винаги ходим на кафе за да се видим.Предполагам, че и вечерта ще идем до дискотеката![]()
Нямаме планове сигурно ще се помотаме насам натам.. Може на боулинг да се отиде :Д
Аз ще съм със семейството ми, че ми е първи учебен ден в гимназията. Другите зайци и те ще са така сигурно. Бе ние не се познаваме с тях, да празнуваме ще ходим.А и какво да му празнуваме, то наистина откога се смята за весел празник тоя ден :XX . Надали ще отидем някъде, а и на не говорим, че 70 % от семействата оставят купуването на учебните пособия за последния момент (като моето) и ще обикаляме книжарниците .
Ще съм си у нас с най-верния ми приятел - компютъра!
не се знае още![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ще се мисли тогава..
Една приятелка има Р.Д, така че може и да не съм с класа..ама ще видим, де.
Come on skinny love just last the year...
На кафе, като всяка годинаИ то пък ако имаше за какво да "празнуваме".
Аз ще ходя на кино.Ами то не е празнуване,ама винаги на тоя ден кафетата са пълни,както и др. места,и така реших да ви питам.