- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии
Здравейте..
Преди 2 дни ми се обадиха и ми казаха, че съм се класирала за 2ри кръг на проекта "1000 стипендии".. Кандидатствах с химия.. Исках да ви попитам какви въпроси г/д задават.. защото съм доста притеснена..!! Мерси предварително..)
Ще бъде мега нахалното..ако го направяТези които имат опит да пишат ..
)
Имам успешни опити с литаература и философия,за химия не знам,а и щом е проект интервюто ще е на живо.
Общо взето:Как си,защо реши да участваш,каква искаш да станеш,какво обичаш да четеш, с какво се занимаваш и после въпроси по конкретния предмет,с който кандидатстваш...Успех и не се притеснявай!
На мен миналата година ми звъннаха докато чистя с прахосмукачката и си пеех със страшна сила, дойде ми като гръм от ясно небе, но се оправих и се концентрирах...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Интервюто ми беше на 11 септември. Аз кандидатствам с литература. Обадиха ми се 3 момчета и бяха много мили. Питаха ме кои ще са първите книги, които ще си купя, ако взема стипендия и другите въпроси бяха от материала за 9кл. по литература. Също така задават много въпроси по есето.. това еУспех
То всеки достига до 2ри кръг, айде не всеки ама повечето. Според мен стипендиите взимат тези деца, които са печелили съзтезания, олимпиади, конкурси и т.н, а и са много добри в дадената област,в която са писали есето си, защото именно на интервюто се гледа дали самичък си си писал есето или има чужда помощ.
----------------------
Боже, само на мен ли ми се обаждаше винаги Надя Малинова?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!