.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Facebook свалка - не я разбирам

Здравейте на всички
    Наскоро се сетих за едно момиче, което познавам от квартала си.Та, писах й във фейсбук, но ми се видя, че самия чат не се получава, измислих някаква причина и й казах, че трябва да тръгвам и й казах да ми пише тези дни, ако иска.
    Минаха 2-3 дена и тя не ми беше писала и реших, че няма да ми се получи работата.Странното обаче е, че на следващия ден, както и двамата бяхме на линия тя ме сръчка и аз реших, че ще трябва да й пиша и го направих и пак не беше кой знае какъв чат.Сега пак само сръчквания (poke) и не пише и не мога да разбера какво иска, да се занимавам ли въобще да я каня да излезем или няма смисъл?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Няма смисъл.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Я треа съм некъв плейбой, ако ръчканията значат, че момичето те харесва. Па да не говорим кви ора познаам.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма смисъл.

Не може цял живот да се сръчквате, нужни са и разговори.
    Но решението си е изцяло твое.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нужна ли ти е жена, с която не можете да вържете дори две виртуални изречения?
    Не мисля.
    Харесай си друга.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    прай се на интересна -.-

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Имам идея! Питай я! Тогава ще видиш дали иска да се занимаваш с нея или не. К'во има да я питаш?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на paradosou
    Ако си допадате и имате общи неща, чатът сам ще си върви леко и непринудено. Щом ти се налага да се стараеш да го поддържаш, отпиши.
    Последно редактирано от paradosou : 09-14-2012 на 19:00

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Може ли част от чата? Ако ти отговаря еднозначно с да или не, може да е срамежлива, може да не те харесва и просто ти отговаря с да и не, колкото да има някъв отговор и не си и интересен. Когато един човек ти отговаря с да и не, наистина е трудно да завържеш разговор.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми покани я, бе! Нищо не губиш! Дори и да ти откаже, пак нищо не губиш - не виждам какво толкова се чудиш!?

Пичове и какички мерси много за отговорите
    проблема не е в нея.Даже много подробно си ми отговаря.Проблема е в мен, аз не мога да поддържам чата, попринцип никога не мога да си чатя кой знае колко с някой човек, много по-лесно се справям на живо.При мен притеснение няма кой знае какво.
    И аз съм на мнение, че тя би ми писала попринцип и няма смисъл.
    Последно редактирано от Zelenhi : 09-14-2012 на 18:33

ООооооооо то ако харесването зависи от сръчкванията ;хх мене ме харесват 70 човека, че и повече бе О.о Покани я навън, бъди настоятелен поне на мен такива момчета ми харесват ;п УСПЕХ

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Я треа съм некъв плейбой, ако ръчканията значат, че момичето те харесва. Па да не говорим кви ора познаам.
    Same.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Zelenhi Виж мнението
    Пичове и какички мерси много за отговорите
    проблема не е в нея.Даже много подробно си ми отговаря.Проблема е в мен, аз не мога да поддържам чата, попринцип никога не мога да си чатя кой знае колко с някой човек, много по-лесно се справям на живо.При мен притеснение няма кой знае какво.
    Тогава я покани да излезете!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Всички станаха ЗвИзди по Брой Сръчквания...
    По темата :
    Аз също не обичам,ама изобщо да чатя за безсмислени неща.
    Директно я покани.Излезте.Изкарайте си готино
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си