- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Нарушения в центъра на София
Здравейте, приятели!
Въпросът ми е свързан с шофирането из софийските улици. Имате ли представа дали човек може да провери някъде дали са го снимали в нарушение в центъра на София. Всички знаем, че има камери и те снимат нарушения, а после ти пращат снимките като честитки по пощата. Възможно ли е това да се провери някъде преди да са ти я пратили или трябва да чакаш? Надявам се някой да може да ми помогне. Благодаря предварително.
Хайде шофьори.. леко и безаварийно каране!
До месец ги пращат. Ако няма нищо значи ти се е разминало. Може да питаш в КАТ в стаята за видео контрол, но струва ли си да дърпаш рогатия за опашката.
И аз мисля, че няма смисъл да се обаждаш и да приказваш повече от колкото трябва![]()
трай си там, ако има нещо, те ще те потърсят![]()
Пий Бира За Да Станеш Човек
Честитката вече идва експресно - за 2-3 дена... поне за толкова дойде моята! Не се притеснявай, щом още не си я получил, значи няма нищо!
А дано.. четох и в други форуми, в които обсъждаха точно моето нарушение, което е че спрях върху стоп линията, но не ми се рискуваше да минавам на жълто-червено....
Това нарушение няма да ти го броят, но минеш ли на жълто вече те щракват.
Записите от камерите са в Център за градска мобилност , но няма как да ги видиш.
според ЗДП до две години след нарушението могат да ти търсят отговорност, тъй че просто не прави простотии
(не че на някой са му пращали толкова закъсняло писмо : D )