- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много Чувства
Здравейте искам да споделя с вас аз съм от град София и тази година съм 10-ти клас и както знаете в училищата има много паралелки аз съм от хореографската а момчето което харесвам от езиковата стаите ни са близо около 6 крачки разстояние има аз го харесвам бяхме се запознали по-миналата година на една екскурзия с помощта на една от класа тогава го харесвах но мина цяло лято и спрях тази година стана същото само че чувството беше много по-силно аз се влюбих в него и постоянно мисля за него но той дори не ми обръща внимание кажете ми начин или да го забравя или да го привлека.
Оо...не се отказвай преди да си опитала. Заговори го нещо като се засечете, пиши му. Лесно е.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Да го привлечеш... почни да си говориш с него, не те знам колко сте близки, ама ако сте на здрасти - чао почни да го заговаряш и т.н.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ми т'ва е дръж се нормално и почнете да си говорите, да излизате на по биричка ала бала - лесни са тия неща. Виж са дали и той те харесва, не може да си сигурна, ама по-добре направи нещо, че после ще съжаляваш сигурно, че си могла да направиш нещо, а не си.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Виж тези статии, може да вземеш някоя идея: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...C%D1%83-%D0%99
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B8%D1%89%D0%B5
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...5%D0%BD%D0%B8)
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми, не е много трудно просто да отидеш при него, да кажеш здрасти, да го питаш кво прави, да се заговорите, деликатно да го викнеш на кафе, като излезете ако още не е загрял, да му се гушнеш, да се целувате, да ходите 1-2-3 месеца, да пуснеш тема в раздел Секс, да ти кажат, че не трябва да му пускаш, да се напиете, да му пуснеш, след време да почнете да се карате, да пуснеш тема в раздел Любов, да ти кажат, че трябва да скъсаш с него, да скъсате с уговорката да си останете приятели, но всъщност да се правите на непознати и да си намериш друг.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Заговори го
Покани го на кафе а-у
И такам .. (((:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
За да не ставаш кълбо от нерви и притеснения,туширай всичко като се държиш приятелскиИзлезте и така :3
Пиши му.
Заговори го.
Той не ми обръща внимание, а ти обръщала ли си му някога? Поздравявала ли си го някога или не ?
Много са ми интересни хората, които се 'влюбват' в някой, с който са само на здрасти - чао...
Примерно да идете някъде заедно е добра идея за опознаване? Ама преди това ще е добре да се разговорите.
Ама ще е хубаво да уточниш кое от двете искаш по силно - да го привлечеш или да го забравиш. Щото съветите ще са различни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House