- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обикновеното :)- по конкретно
Писъл съм 2 пъти тук историята си по този въпрос-в началото на лятото(за съжаление е изтрито) и сега преди няколко дни (http://www.teenproblem.net/forum/sho...E%D1%82%D0%BE-))
Първо ще ви разкажа историята, а след това ще мина към проблема
Историята:Сега ще съм 9ти клас (на 14 години, но ще правя 15). След 7ми клас влезнах в ново училище, където в класа ми основната група хора се познаваха от про-гимназията. Мисля си, че успях да се впиша в класа за 1 година и станах приятел с всички от класа ми. В випуска ни като цяло се открояваха няколко групички- моя клас,рокерите, в клас, д клас, зубарите и остааналите си имаха свои групи извън училище.
Най-добрият ми приятел не беше в моя клас, но се опитваше да влезне в нашата група... След това обаче той влезна в групата на д клас и така той се отдалеи малко от мен.
Както и да е. останахме си най-добри приятели. Всичко вървеше много добре- имах си приятели и също така си намерих едно момиче, което почнах да харесвам и си станахме най-добри приятели.В началото тя не ме харесваше, но си търсеше гадже и такам
През лятото, Тя обаче се промени МНОГО. На някакъв лагер в началото на лятото, тя се заби с 9 души за 10 вечери и просто се промени. През лятото, се случваше да се поскараме но си оставахме най-добри приятели и аз я харесвах, но вече се обеждавах, че не ме харесва. Всичко си беше добре, а аз почнах да излизам с групата на най-добрия ми приятел (д клас)
Дойде септември и въпреки че бях почти сигурен че не ме харесва, аз не издържах и й казах, че я харесвам. Тя се учуди и каза- не ме карай да го правя (да ме реже). Аз си знаех, че не ме харесва, но бях адски отчаян и си отидох в къщи, пих и се депресирах.
Проблема: Гледах някакви съвети тук- да почна да се движа с други хора и да стоя по-далече от нея- това обаче е адски сложно- защото тя е в груапта на моя клас! А не мога просто да спра да излизам с тях защото там сам изградил страхотни взаймотношения и освен това 3 моми4ета знаят, че я харесвам, защото им казах акто се бях напил и ще се досетят, че ме е птрязала и ще кажат на другите, а за сега само 2-3 човека знаят, че тя ме е отрязала... Много съм объркан. Последвах онзи съвет и почнах да излзиам с групата на най-добрия ми приятел, но 90% от времето се питам какво прави класа ми и какво прави тя... Моля ви-спешно е!
Излизай с класа си. Ще свикнеш с нейното присъствие. Какво като разберат, че те е отрязала? Нали ти се водят приятели?
Дефинирай "забила с 9 души".
Тая е много зле. Бий ѝ пълен игнор и търси някоя нова
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Dafuq did I just read...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ще свикнеш с нея..Пък ако почнат да те ебават, то ше е само за малко..
Come on skinny love just last the year...
Нямаш кой знае какъв избор...просто след известно време ще ти мине, че не те харесва, ще спре да ти пука за нея и без проблем ще си бъдете приятели или поне няма да ти пречи, че сте на едно място.Дето се притесняваш, че всички ще разберат- тея неща не остават скрити от хората, вероятно вече всички знаят, но като цяло на никой не му пука- и на теб не трябва да ти пука.
Излизай с класа си - сам каза, че си изградил 'страхотни взаимоотношения',
ще свикнеш с нейното присъствие
И кво като разберат, нали са ти приятели - едва ли ще ти се подиграват
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И какво, и защо изобщо те засяга хорското мнение?
Да не би да предпочиташ да се измъчваш, гледайки я всеки ден - поне определено време трябва да забравиш, че съществува , дори. Времето лекува, но трябва да положиш усилия, за да се справиш. И ако смяташ, че ще се справиш, когато я виждаш всеки ден - действай. Ако ли не - ще си изградиш други приятелства и ще се включиш към друга компания.
Хванал си се или поне си опитал да се хванеш с пълна мастия.Трябва да се радваш като за световно,че те е отрязала и не трябва да те е срам от това.Срамното е как тя на тея години се държи като пълна уличница!Майната му на хорското мнение.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
С 9 ДУШИ ?
Ебаси курвичките малки!
Пич,не се занимавай с боклуци !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !