Здравейте! Не знам как да започна темата, затова ще се опитам накратко да ви обясня нещата. От известно време си пишем с едно момче, мога да кажа, че си допаднахме. Понеже ми стана интересно какъв е на живо, един ден си мислех да му кажа да се видим, но още преди да повдигна въпроса той каза, че му е лошо и съответно нямаше как да се видим. На другия ден той замина за друг град (там ще учи, но понеже е близо, си идва често) и ми обеща после да се видим. Странното беше, че докато беше там пак постоянно си пишехме. Под постоянно имам предвид наистина постоянно, дори няколко дни нямаше нет и ми пишеше от телефона си, но не е спирал, обяснява ми какво прави, къде, с кого... все едно сме близки, споделя ми понякога по-лични неща. Върна се, пак си пишем, но той не казва нищо за излизане. Важно е да уточня, че не очаквам нищо от него - от сорта на гаджета а-у (все пак учи в друг град), просто ми е интересно дали на живо ще е същото. На мен вече ми писна да съм му като личен дневник... а и доколкото се познавам, скоро ще ми стане скучно и безсмислено, а не искам да си прекъсвам връзката с него. Не виждам какъв е проблемът за едно кафе за 2 часа... Или просто му е скучно и ми пише ей така... Мнения?
Последно редактирано от EverywhereWithYou : 09-15-2012 на 11:13