- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Понеделник
мислите ли да ходите ? Аз мисля да пропусна цялата тая скука и да се наспа :/
ще пропусна май
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
още не съм решил,
ако ми се спи - няма да ставам изобщо![]()
Ще се ходи че ни искат и с униформа ХД
Always wanna play but never wanna loose
дори бих отишъл чак в края на септември ама, ако се мярна пред доктора за бележка ще ми направи имунизация, пък ме е страх от игли![]()
женско е
бзк
Моята лична пък вече не ми дава бележки.
Вика ми "Ходи да учиш мойто момче"
Заради нея имах толкова неизвинени
е момче съм ама ме е страхНе, че боли де, ама направо припадам, също и ми става лошо още, като вляза в болница
![]()
заради нея ХД
Always wanna play but never wanna loose
Мен вече ме е толко срам като ходя при личния... Тая година за един месец ми е подпечатал 20 бележки сигурно![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
носите и цял куп бележки и някоя бутилка алкохол, да им сложи печатите, да ви каже няколко диагнози, пък после ще си ги пишете сами
аз на 17-ти ще спя, спяяя, спяяя...
искам да съм пак 12-ти клас. Да се напием с текила в 10 сутринта....
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ставам, пооправям се, свивам, паля и такси към даскало. Както всяка учебна година. Ще отида да се разходя и да видя какво става, нали ми е последен учебен ден...![]()
аз трябва,защото има някакви промени в училище и било задължително да сме там,за да ги чуем и класната ни каза,че ако я питаме ? свързан с тия неща и не сме били там няма да ни отг.![]()
^ Това ме подсеща, че тая година трябва да сме с нов/а класен/на ..
апф
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и цигари, и всеки път различни мъфини ще му нося...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз щото миналата година отидох направо на 19-ти (ако си спомням добре) и като казах на класната, че нямам конкретна причина тя ми изтърси "какво е това неуважение към училището"Направо полудях и съжалявах, че отидох дори тогава.
Е ще отида, все пак съм примерен ученик -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-