.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Яя, Драго Чая!!
    Come on skinny love just last the year...

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Майка ми днес ме събуди, за да ме пита дали ще купувам букет за класната. WTF
    Та се чудя... не съм взимала букет за някоя госпожа така индивидуално да й го подаря, от сигурно 6 години.
    Ама мисля, че тая заслужава да й подаря, въпреки че няма да съм в състояние сутринта да ида до улицата на цветята и след тва чак до училище. (И аз съм на принципа на pedigree Че се гръмна здравата преди да ида.) Явно тряа утре да го взема тва цвете. Ако класната не беше толкова печена, нямаше да се занимавам въобще. На 17 ще ходя само, за да я уважа и заради 2 момичета, иначе и аз щях да си спинкам сладко сладко. ^_^
    +1 Само че аз вече взех цвете Като гледам си от Плевен ,аз също Направо не ми се мисли сутринта как ще изкачвам пешачка баира до езиковата xD

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ммм..ще се дотътря до там чак когато всички навлизат по стаите. Обожавам го този момент! Отварям вратата и всички ме зяпат така все едно, че съм убила някого Цвете за класната няма да купувам.. Ще и тежи. Не искам да и причинявам това. Може да се съпне някъде и да си счупи нещо.. Пък и тея 5-6 лв. за цвете са ми една кутия цигари ве!

Утре сигурно ще вали. Тва е лошо. А аз имам имен ден, а треа да ходя да им чета реч. И всички да ме поздравяват и за празника и за тва, че съм влязла в уни. И тва в дъжда. ИСКАМ ЛЯТООООООООООООООО
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си