- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Реших, че и ние заслужаваме тема. :Д Недейте със злоба, че се напълни с такива теми - вярно е, ама пък мисля, че няма нищо нередно в това, все пак мисля, че си е за раздела и не е безсмислена тема.
Нека всеки, който ще е 11 клас тази учебна година, да пише. Да видим дали има набори!
Последно редактирано от Colouring : 09-15-2012 на 16:06
Абе, аз не съм ви набор, ама съм 11-ти клас :Д
Аз съм 11 клас. Вече наистина трябва да се стегна.
От известно време се чудя защо си нямаме тема.
Айде да ни е честита и да не умира бързо.
И спря да се върти за миг земята..
Винаги си виках, защо нашия набор си няма собствена тема? x] Дано тази година да е по-сполучлива, защото това е последната учебна година, като непълнолетни. x]
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
И аз и аз и аз.
П.С.: има ли софиянци, че отчаяно ми трябват../
Последно редактирано от slicky : 09-15-2012 на 18:57
Еми прочетох "Под игото", "Чичовци", "Под манастирската лоза". Реших да прочете само най-обемните, другите ще ги чета, като ги учим.
Да, почти всичко прочетох. Знам, че ще ми се наложи да ги чета и през годината, ама...
Какво мислите за литературата тази година? С голям интерес четох "Под игото", а и не само.
Коя смяна ще сте? Аз ще съм втора, гледах си даже и програмата за първия срок вече.
Съжелявам за двойния пост, нещо ми се прецака. >.<
Последно редактирано от Colouring : 09-15-2012 на 21:09
Е аз не бях много въодушевена.."Чичовци" изобщо не го разбрах. Иначе всеки ден ще имаме по 7 часа![]()
Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 13:46
Всичко съм си прочела, но ще се наложе да ги чета пак и през учебната година.
Я кажете дали вече сте решили какво да кандидатствате, макар че има време?
----------------------
Аз съм се насочила към International and European Law в Холандия или нещо сходно във Франция.
Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 10:10
Само аз ли не съм чела нищо от списъка? Чета книгите, чак когато им дойде времето в клас. И да чета през лятото, докато дойде време да ги учим, аз забравя всичко.
За смяна не знам все още. Утре сме от 10 часа, тогава ще ни кажат коя смяна ще започваме. Трябва да си препиша програмата, както и списъка с учебниците.
И спря да се върти за миг земята..
сега осъзнах колко съм одъртял о.0
ОДИН!!!
Тъкмо се отчаях, че сме дискриминирани!
Книгите си ги изчетах лятото, интересни ми бяха, даже и стхотворенията.
Имам 3 варианта за догодина (да, другата година, календарна кандидатстваме ;( ) - графичен дизайн в Шотландия/Англия, политика и международни отношения в Швеция/Дания/Холандия, а ако не стане никъде - в София нещо![]()
Пожелавам ви едно нещо за учебната година: бъдете щастливи, набори D: Щастието и тъгата са избор, но първото е избор на силните!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
и азе съм софиянка, за кво сме ти? :д
за първи път в живота си не прочетох книгите от списъка.. ;д "Под игото" съм го чела преди това по мое желание, "Чичовци" се опитах да го почна, но нещо не ми задържа интереса.. стихотворенията и разказите повечето пак съм ги чела преди. май ще съм първа смяна, ама утре ще разбера със сигурност. та и нов класен ни треснаха, уфф. трябвало да бъде по специалността, бла бла.
за висше за сега си мисля за нещо в Европа, за САЩ надали ще се преборя.. или в краен случай тук УАСГ..