.
Отговор в тема
Страница 10 от 25 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 611
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Даже не знам за какво е имунизацията...мда, интересувам се от здравето си доста.
    JustaLittleKid, защо? :Д петминутки само ние ли имаме :Д ще е кофти само ние да имаме :Д

JustaLittleKid
    Guest
    Аз също имам петминутки по математика и не съм чувала досега други хора да го споменават. Английската? Или не?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Далеч съм от английска в обикновено СОУ съм ;д

JustaLittleKid
    Guest
    Еха, значи не сме само ние:Д Нито пък сте само вие:Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Not forever alone :Д Иначе съм забелязала, че петминутки имаме само по математика и нищо друго. И да, кофти е да те е нямало 2 седмици и да нямаш плановете по предмет, който не ти се отдава и даже да си извадиш тетрадката да имаш някаква минимална информация, която за нищо не ти служи + нарисувана момичешка глава, която в онзи момент мислех, че ми се хили подигравателно. :Д

JustaLittleKid
    Guest
    От началото на учебната година съм влизала... в колко? В един час по математика. Случи се така, че доста време отсъствам; в понеделник имам контролно по география, за вторник имам две есета по английска литература, за сряда контролно по биология, петък вероятно петминутка по математика (а съм ужасно зле по математика.:Д) Може да се каже, че те разбирам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Късмет ;д В зип физика и астронимия не съм влизала от 3 седмици, яд ме, защото е интересен. Сега, заради пустия си перфекционизъм ще си препиша цялата тетрадка по литература. :С И ми трябват 7 оценки по география и история и 8 по бел... ХУМАНИТАРЕН ПРОФИЛ FTW!

Как се справяте с досадните хорица?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Игнорираме ги. Пуша. Нищо не върша.

Ох, ние още не сме почнали българската литература, а като ви чета вие колко сте напред...

Мега фен Аватара на xoxi
    Хора, вас карат ли ви да учите стихотворения на изуст?
    Аз мислех, че ни е минало времето...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    По българската литература - не, по англйската - да.
    *сън*

Град
    София, България
    мен за последно в 3-ти клас ни караха и да рецитираме хаха.

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    По българската литература - не, по англйската - да.
    кои произведения сте учили? и кои стихотворения :3

JustaLittleKid
    Guest
    Биология.
    Френски.
    Контролни.
    Не мога.

Тая биология просто ме убива, снощи учих до 1 часа термини и прочие... и си мислех, че ще ми бъде много лесно, но днес не съм на това мнение. Тези задачи... бла.

Цитирай Първоначално написано от onetwo12 Виж мнението
    Ох, ние още не сме почнали българската литература, а като ви чета вие колко сте напред...
    как така не сте? D от края на 10. клас се учи изцяло българска литература, не знам за какво говориш
    днес имам презентация - стискайте палци :Р
    защо избяга?..❞

Къде учите, съученици от София? Ако учите в езиково училище с изучаване на Английски и Немски, моля кажете къде е, и дали ви харесва.

Мега фен Аватара на Dagichka
    оой, колелото се обърна и тия седмици всичко в даскало е чук.
    оценките ми варират между 5-6, което напълно ме устройва :д само трябва по литература да си оправя 3ката от входното, направо ме е срам от себе си :/ сега свършихме стихотворенията на Вазов и утре имам контролно+теза на тях.
    по математика като по чудо ги схващам тия прогресии ЙЕЙ
    историята ме мъчи малко, но просто не мога да помня толкова имена и датиииии :/

Град
    София, България
    Оплесках мъничко теста по математика, ама сама съм си виновна. Натрупила съм сигурно 150+ упражнения, които трябва да се решат. Ще си налягам парцалите тия дни и ще се решава всичко.
    Иначе всичко останало при мен върви окей.

Голям фен Аватара на joannalof
    По математика вече сме на показателан и логаритмична функция и препускаме през уроците :Д По биология не мога да повярвам,че са ми интересни задачите - стигнали се дихибридно кръстосване. По БЕЛ вече сме на Линее нащо поколение ... По философия какво учите?На мен ми се струват адските глупости ... а дори ще правим контролна.....
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    как така не сте? D от края на 10. клас се учи изцяло българска литература, не знам за какво говориш
    днес имам презентация - стискайте палци :Р
    Не сме, учим руска литература сега

JustaLittleKid
    Guest
    По литература все още сме на Ботев...
    Утре имам контролно по математика, а знам... буквално нищо. Не съм влизала в математика от началото на учебната година. :д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    мен за последно в 3-ти клас ни караха и да рецитираме хаха.

кои произведения сте учили? и кои стихотворения :3

Не съм сигурна за кое от двете питаш, затова ще отговоря и за двете :Д
    По Л-ра взехме всички на Ботев, които са за ЗП + Политическа Зима (в момента сме на него)
    А по английската сме на шекспировите сонети - 91 и 18. Тях имахме да учим наизуст, но беше само по желание.

Ох, по математика пак ще правим контролно.. какви са тия работи през 2 седмици ново контролно.
    А задачите са от тъпи - по-тъпи.
    По История стигнахме до Хитлер. Прекрасно е когато компетентен ученик преподава урока.. или поне част от него. Не знам защо, но докато тоя човек говори разбирам всичко на секундата. Ако класния почне.. вече съм нейде отнесена и трябва да си записвам урока през целия час с телефона..
    А по френски тая ме убива.. егати. Защо изобщо реших да уча тоя език. Отвратителен ми е вече.
    А да и по химия тряя да назубря едно 65463478 уравнения заради тъпия и тест.. >.<
    *сън*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ние учим стихотворения от всеки автор по едно. За Ботев учих "Обесването на Васил Левски", сега за Вазов мисля още кое да е, но съм се насочила към "Българският език". Иначе минахме всички ЗП И ПП на Ботев и сега почнахме Вазов. При нас има жълтеница, доста болни имаме, спряха да ни строяват и сме по класни стаи.

Мега фен Аватара на Colouring
    За другата седмица две съчинения и класна по БЕЛ.
    Наааааайс!

3 дена - 5 контролни + тоя по физика ще изпитва
    ^^
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си