.
Отговор в тема
Страница 12 от 25 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 611
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Правих по математика, сега очаквам по философия, по БЕЛ и по Английски.
    За другите още няма определени дати, както винаги -.-
    По история няма да изпитва вече. Утре знам кой ще изпита, но за всеки случай си научих урока.
    Освен това съм и на РД. После следва Коледно с класа и още едно Коледно с компанията. И после Коледа вкъщи <3
    Прекрасна седмица се очертава. И последния ден ще имам 5 часа.. стига да не ни сложат някой друг час.
    *сън*

Мега фен Аватара на Colouring
    Днеска правихме по химия - мина.... добре, предполагам. :д Не перфектно, ама горе-долу. Да кажем просто, че се радвам, че мина. Другата седмица геогрфията и биологията са ми проблеми и след вторник съм във ваканция.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес беше класното по литература. От 9 възможни теми, изтеглихме точно тази, по която бях подготвена най-малко. Доволна съм все пак, можеше да се изтегли и тази, по която не ми остана време да се подготвя въобще. Написах скромните два листа и съм пре-доволна от себе си, надявам се и госпожата да е също толкова впечатлена.
    Преди 2-3 дни правих и по история. Отсъствах доста време + не бях отваряла учебник от началото на годината и изкарах една стимулираща петица. Общата култура голяма работа върши.
    Започнах добре с оценките за сега, надявам се да продължа така. Имам да оправям няколко издънки по предмети, които са ми важни.
    По химия мога да се похваля, че за първи път, от както я уча (6-7 клас?!), разбрах НЕЩО. Имам обещание от госпожата, че ако продължавам да бъда толкова активна в клас, ще ми пише една хубава оценка, да вземе да изпъкне между тези двойки и тройки.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на paradosou
    В понеделник вероятно ще изпитва по история, във вторник имам тест по биология, а в четвъртък е писмената по литература, върху някое от стихотворенията на Вазов ще се пише. Дано само няма изненади и по математика, че в последно време въобще не съм я поглеждала.
    Ох, нямам търпение да мине тая седмица и да почне почивката. Адски натоварващо ми действа класът.

Темата умря :С

Утре класно по БЕЛ >.<
    Ох.. и само да мине и съм във ваканция <3
    *сън*

Днес ни беше класното по математика...ужас.
    Беше сложил логаритми с ужасни основи... 2 задачи от граници и геометрична прогресия.
    Реших 5 от 7, ама хич не съм доволна от себе си.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Бахти работата, уж икономическо училище сме пък ни натоварват с другите тъпи предмети. Писна ми искам да се отървем от тия философии, географии и тнт. Всеки иска да си перфектен в неговият предмет, ама не ни питат нас как ни е на нас с 20 предмета. И контролни по Финанси и Статистика ужассс. Да ме беше всичко така лесно като по БЕЛ и История.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    То пълно щастие няма...ние география, химия, физика, биология и 2-ри чужд език нямаме вече, ама web design-а, обектно ориентираното програмиране, технология на програмирането, производствените практики, предприемачеството компенсират стабилно или едното, или другото
    Последно редактирано от Mladenoff : 12-19-2012 на 07:59

Мега фен Аватара на Colouring
    Така е. То и аз съм в езикова гимназия, ама тая година се оказа, че последното, за което мисля, е езика.
    Ние вече приключихме с всичко важно за тая година, контролните вчера и миналия ден ми минаха и сега съм ваканционно настроена. Доста работи ще имам да правя през ваканцията, ама поне първите дни ще си почина малко.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Че то и ние нямаме химии, физики, биологии и тнт, но имаме ЗИП География и общообразователните предмети колкото и да са малко, са гадни освен БЕЛ и История. Нашта практика е чаак юли сигурно ще ходим в банка юпии ама заради банковата тайна може и да не стане и да сме по фирми (( иначе са ми доста лесни специалните предмети, но не бих продължила да уча след това нещо свързано с финансите, банковото дело или счетоводство, което е жалко че съм получила толкова знания, които няма да ми свършат работа занапред.

Кой друг утре няма да учи )

Аз от 19-ти съм във ваканция.
    Обичам кмета си! <3
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ние днеска приключихме. За последния месец не съм пипнала книга. Липсват ми вече учителите и приятелите. Обичам си ги. Нооо, ще ги видя след 2 седмици дотогава, утре ще си пътуваме за Българиияя.

Голям фен Аватара на joannalof
    Всички класни ми минаха,остана само една за януари.Тогава ще е доста трудно с оформянето за срока. ии скоро почвам уроците.
    Пожелавам на всички весели празници и ползотворна ваканция
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз трябваше да си правя класните по математика и философия, но ще останат за следващата година.
    Весели празници на всички!

Мега фен Аватара на teenems
    Аз също съм 11 клас.Втората матура мисля да ми е по английски и се записах на курс.За английски вече малко започнах да се успокоявам,че ще се справя,но за българския започнах да се притеснявам и то по-скоро за литературата.Иначе смятам да кандидатствам в НАТФИЗ ,а ако не стане там най-вероятно в СУ или се замислям за Швеция,Дания или Италия.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София, България
    Къде в Швеция? :Д повечето бакалаварски програми тук са на шведски

Malmo
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Malmo
    не препоръчвам.

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Хелоуу, niggas !!
    - Минаха ми всички класни. По всичко имам 6 само по англ.ез не се знае..оплескала съм работата.
    Иначе онзи ден г-та по биология ми говори за генетика и аз седя и гледам така :

Трудна ми е .. не я схващам, а тя става все по-трудна. :@ И за капак на всичко ни дадоха КУПИЩА домашни за ваканцията. Чувствам се като дете от 1ви клас.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    не препоръчвам.

Защо?Изкажи мнение,че да знам.Една приятелка баба и живее там от 13г. и тя също ще ходи да учи там или из Дания някъде..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София, България
    Защото Malmö е известен като гетото в Швеция. Там са се набутали всички имигранти с всичките си дядовци, баби, лели, стринки и т.н. Да не говорим колко висока е the criminal rate. Ноо, щом си се насочила натам, успех!

Весели празници, набори приятно изкарване на Нова година и дано 2013 ни донесе малко повече успех
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на xoxi
    Хубаво и мързеливо си прекарвам ваканцията, но ме тормози мисълта, че въобще не съм подготвена за часовете по литература след ваканцията, а наистина не ми се чете тази тухла, която ще взимаме.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си