- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
И мене май трябва да ме изпитват по някакви работи ...
Аз ще държа по география матура и съм се ориентирал към ВИНС.
Още не са ни оформили по всичко нас. Плана е по всичко без математика и философия да имам 6, и хващам 5 и 50 ^^
За матура имам два варианта: 1. правя по английски за матура и кск, после обаче ако изкарам нещо по - ниско от 6.00 ми се проваля оценката от дипломата 2. държа матура по нещо друго не си давам особен зор, паралелно уча за кск. Сякаш втория вариант е по - приемлив.
Няма вече по какво да ме изпитват, оформям се с 6,00.
е то е близко до ума. и нашата госпожа не ни диктува стриктно план, но аз и повечето момичета пишем всичко, което тя казва. което си е доста полезно, после си учим от него и нямаме никакви проблеми.
иначе, имаме 1 час бг (решава книжка с тестове) и 2 литература - последно правихме контролно+съчинение на "Под игото", а класното ни беше на "Кочо". Правим ЛИС доста често, зависимост от материала. Оценките ми се колебаят между 5 и 6 (както винаги), та зависи от госпожата колко ще ми пише ;д
Абе вие май сте бая умни
Dagichke като за такава дето пушиш треава си много учена
Нас по повечето предмети ни оформиха. По тези, които не са, си знаем оценките, така че пак е същото. Ще имам две петици - по Химия и История.
Ох, адски съм изморена, от ученическия съвет организираме една благотворителна акция и почти цялото ми внимание е насочено на там. Хубавото е, че имам оценки и няма защо да се притеснявам за края на срока. А хората наистина помагат и ще успеем!)
666 пост...hell yes![]()
Аз тая година нещо се поизложих и не знам дали ще имам дори 5.50.Ама каквото е такова, все пак мисля да се амбицирам и втория срок да блесна с повече знания![]()
Някой вече правил ли е тест върху Вазов?Може да даде някой и др. примерен въпрос
^ ние го свършихме Вазов, правихме две контролни (повечето въпроси ни ги дава отворени) и 2 ЛИС на него.
много си зависи върху какво ще ви е, от автобиографията му примерно имаше въпроси, коя година кое е издал и къде, цитати от произведения трябваше да свържем с имената им и тн.
Вчера правихме тест върху Вазов 40 въпроса + отговор на въпрос.
Нашите въпроси бяха повече да се разсъждава върху фрагменти от стихотворението или да подкрепиш дадено твърдение с цитат,да кажеш основните похвати и опозиции.Най-гаден ми беше въпроса - Защо Чичовците изглеждат смешни и едновременно тъжни /нещо от тоя сорт/ - просто не бях чела разказа![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Повест е знам,объркала съм се![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Като гледам какви работи правите в вашите училища не знам дали щях да завърша![]()
:Д аз се движа добре, имах изпит по бизнес и администрация; във вторник - математика (тригонометрия и изравняването на тринометрични уравнения) и тъй.
остават още 5 месеца, доволна съм, искам да завършвам вече :Д
Мен тоя срок ми дойде малко в повече, ама ще се оправя. И без двете петици можеше, ама... карай. Трябва да се съсредоточа върху тъпата математика втория срок, когато съм първа смяна, защото тогава ще имам повече време. Изясних си (май) какво искам, остава това как ще го постигна.
Аз съм си почти доволна от оценките.
Ядосвах се само заради две оценки, които ми бяха писани заради проблеми с учителите, не заради знания и възможности, но пък те не си изкарват яда върху оценките за пръв път. Хубаво е, че поне тези два предмета са ми крайно ненужни и не наблягам на тях, съответно не ме вълнуват тези оценки.
По някои предмети знам, че мога и повече, но това ще бъде втория срок.
Най-доволна съм, че ни сменят госпожата по предмета, който ми е най-важен. Тази сега нито я приемам като сериозен, нито като добър учител. Толкова се радвам, че няма да я виждам вече!
Утре ме дооформят последно по 1 предмет и приключвам. Ще мога да спя спокойно. Чак средата на юни пак ще се затормозявам с такива неща.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Just curious.. колко часа на ден отделяте за учене? @.@
Чувствам се замаяна след като прочетох някои постове.
Аз с 5 и нещо ще завърша първия срок. Няма как да искам 6 на този етап тт.тт
Ние сега сме на "Под Игото" по БЕЛ. Имаме по 3 часа (2 Л-ра и 1 Б.Е.) на седмица.
Последния тест който правихме беше на "Чичовци" (ох, как го мразя -.-) и беше сравнително лесен, 1 цял лист за около 20мин.
А пък някой от вас правил ли е олимпиада по Английски език? Ние правихме вчера![]()
*сън*
Аз отделям около 0 часа
Абе няма ли някой с по-ниска оценка от 5 ?![]()
Хаха, за часове дори не може да става въпрос. Уча МНОГО, когато ще имаме контролно и предметът ми е важен. Иначе само домашни пиша, което ще рече половин час в 12 вечерта, щот съм втора смяна.