.
Отговор в тема
Страница 14 от 25 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 611
    Мега фен Аватара на TrollFaace
    И мене май трябва да ме изпитват по някакви работи ...

Аз ще държа по география матура и съм се ориентирал към ВИНС.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Още не са ни оформили по всичко нас. Плана е по всичко без математика и философия да имам 6, и хващам 5 и 50 ^^
    За матура имам два варианта: 1. правя по английски за матура и кск, после обаче ако изкарам нещо по - ниско от 6.00 ми се проваля оценката от дипломата 2. държа матура по нещо друго не си давам особен зор, паралелно уча за кск. Сякаш втория вариант е по - приемлив.

Супер фен Аватара на tonssy
    Няма вече по какво да ме изпитват, оформям се с 6,00.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Аз се дразня защото никакви планове не пишем и само приказки,приказки и накрая като седнеш нещо да пишеш нямаш опорни точки.
    е то е близко до ума. и нашата госпожа не ни диктува стриктно план, но аз и повечето момичета пишем всичко, което тя казва. което си е доста полезно, после си учим от него и нямаме никакви проблеми.
    иначе, имаме 1 час бг (решава книжка с тестове) и 2 литература - последно правихме контролно+съчинение на "Под игото", а класното ни беше на "Кочо". Правим ЛИС доста често, зависимост от материала. Оценките ми се колебаят между 5 и 6 (както винаги), та зависи от госпожата колко ще ми пише ;д

Абе вие май сте бая умни
    Dagichke като за такава дето пушиш треава си много учена

Мега фен Аватара на Colouring
    Нас по повечето предмети ни оформиха. По тези, които не са, си знаем оценките, така че пак е същото. Ще имам две петици - по Химия и История.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    оо, благодаря ти :Д имам 6 за срока по БЕЛ :33 очертава се да имам 5 само по математика и английски (нова госпожа в последния момент, космически изисквания и бам от 5,6,6 паднах на 5,4,4). все тая, и 5,80 ме устройва като за първия срок

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ох, адски съм изморена, от ученическия съвет организираме една благотворителна акция и почти цялото ми внимание е насочено на там. Хубавото е, че имам оценки и няма защо да се притеснявам за края на срока. А хората наистина помагат и ще успеем! )

666 пост...hell yes

Аз тая година нещо се поизложих и не знам дали ще имам дори 5.50.Ама каквото е такова, все пак мисля да се амбицирам и втория срок да блесна с повече знания

Аз ако имам към 4,50 ще се радвам

Някой вече правил ли е тест върху Вазов?Може да даде някой и др. примерен въпрос

^ ние го свършихме Вазов, правихме две контролни (повечето въпроси ни ги дава отворени) и 2 ЛИС на него.
    много си зависи върху какво ще ви е, от автобиографията му примерно имаше въпроси, коя година кое е издал и къде, цитати от произведения трябваше да свържем с имената им и тн.

Голям фен Аватара на joannalof
    Вчера правихме тест върху Вазов 40 въпроса + отговор на въпрос.
    Нашите въпроси бяха повече да се разсъждава върху фрагменти от стихотворението или да подкрепиш дадено твърдение с цитат,да кажеш основните похвати и опозиции.Най-гаден ми беше въпроса - Защо Чичовците изглеждат смешни и едновременно тъжни /нещо от тоя сорт/ - просто не бях чела разказа
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Надявам се да няма години на нашия тест, защото там съм пас

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    просто не бях чела разказа
    Я дай пак.

Иначе, ние на Вазов първо правихме тест отделно на "Чичовци" и на "Под игото", след това имахме въпроси по него на класното. Беше във формат на матура, имаше и цитати.

Голям фен Аватара на joannalof
    Повест е знам,объркала съм се
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Като гледам какви работи правите в вашите училища не знам дали щях да завърша

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    :Д аз се движа добре, имах изпит по бизнес и администрация; във вторник - математика (тригонометрия и изравняването на тринометрични уравнения) и тъй.

остават още 5 месеца, доволна съм, искам да завършвам вече :Д

Мега фен Аватара на Colouring
    Мен тоя срок ми дойде малко в повече, ама ще се оправя. И без двете петици можеше, ама... карай. Трябва да се съсредоточа върху тъпата математика втория срок, когато съм първа смяна, защото тогава ще имам повече време. Изясних си (май) какво искам, остава това как ще го постигна.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз съм си почти доволна от оценките.
    Ядосвах се само заради две оценки, които ми бяха писани заради проблеми с учителите, не заради знания и възможности, но пък те не си изкарват яда върху оценките за пръв път. Хубаво е, че поне тези два предмета са ми крайно ненужни и не наблягам на тях, съответно не ме вълнуват тези оценки.
    По някои предмети знам, че мога и повече, но това ще бъде втория срок.
    Най-доволна съм, че ни сменят госпожата по предмета, който ми е най-важен. Тази сега нито я приемам като сериозен, нито като добър учител. Толкова се радвам, че няма да я виждам вече!
    Утре ме дооформят последно по 1 предмет и приключвам. Ще мога да спя спокойно. Чак средата на юни пак ще се затормозявам с такива неща.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Just curious.. колко часа на ден отделяте за учене? @.@
    Чувствам се замаяна след като прочетох някои постове.
    Аз с 5 и нещо ще завърша първия срок. Няма как да искам 6 на този етап тт.тт

Ние сега сме на "Под Игото" по БЕЛ. Имаме по 3 часа (2 Л-ра и 1 Б.Е.) на седмица.
    Последния тест който правихме беше на "Чичовци" (ох, как го мразя -.-) и беше сравнително лесен, 1 цял лист за около 20мин.

А пък някой от вас правил ли е олимпиада по Английски език? Ние правихме вчера
    *сън*

Аз отделям около 0 часа
    Абе няма ли някой с по-ниска оценка от 5 ?

Хаха, за часове дори не може да става въпрос. Уча МНОГО, когато ще имаме контролно и предметът ми е важен. Иначе само домашни пиша, което ще рече половин час в 12 вечерта, щот съм втора смяна.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Абе вие май сте бая умни
    Да ви а*ам на стереотипите.Аз пък по литература имам 2 пъти повече оценки от математиката, която ми е профил.И днес ще ме изпитва за 8-ма оценка, шото съм с чет'ри 5-ци и три 6-ци.Няа пък, 6 ше ми пише.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си