.
Отговор в тема
Страница 15 от 25 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 611
    Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Аз така бях с три 5-ци и две 6-ци, ама накрая на класното изкарах 6-ца ии се оправих

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Различно време отделям за учене... и 5 часа съм учила само по един предмет. Иначе днес най - сетне ни оформят /уж трябваше на 25ти/ и ще ни дадат програмата.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick Виж мнението
    Да ви а*ам на стереотипите.Аз пък по литература имам 2 пъти повече оценки от математиката, която ми е профил.И днес ще ме изпитва за 8-ма оценка, шото съм с чет'ри 5-ци и три 6-ци.Няа пък, 6 ше ми пише.
    Не стига че и правя комплимент че е учена ми ми се и звериш

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз само когато знам, че ще ме изпитват сядам да уча. Около 2-3 часа отделям.
    Иначе не пипам. Само за английския отделям много, много, много време, защото ми доставя удоволствие, пък и ми е най-важен на този етап.

Вие часове по български имате ли? Ние от 9ти или 10ти клас само литература взимаме. В началото на тази година имахме 1-2 часа български, колкото да си припомним някои неща и това е.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Вие часове по български имате ли? Ние от 9ти или 10ти клас само литература взимаме. В началото на тази година имахме 1-2 часа български, колкото да си припомним някои неща и това е.
    И ние сме така.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението

По Български език сме имали само 2-3 часа от началото на годината и сме на половината учебник.

По Литература на кое издателство ви е учебника?
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Не стига че и правя комплимент че е учена ми ми се и звериш
    Не се зверя всъщност.Явно липсата на емотикони измени емоцията в изречението ми.Как да е.
    Все пак ми писа 8-мата оценка неска по литература.Минах 5.50 успех, ще източа още 100-тина лева от даскалото

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на Dagichka
    споко, TrollFaace, аз оцених комплимента ти! ^^ :Д
    сериозно ли учите 5 часа?? на мен единствено по история да науча 4 урока ми отнема към 2 часа, иначе за половин час си правя домашни и всичко.
    уф, толкова не може да сменят смените от понеделник, ами по средата на седмицата е така? дразня се. оформена съм почти по всичко, ще имам само две петици - по мат (нищо ново, там посмъртно не мога да избутам за 6 :/) и по английски заради тъпата заместничка-цербер. здраве да е, пак съм доволна. :3

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Абе вие ако имате моя успех ще се самоубиете май

Мега фен Аватара на Colouring
    О, ние не сме карали БГ нито тази година, нито миналата. Нито един час.
    А това колко време отделям за учене - не мога да кажа. Има дни, в които не правя нищо, има други, които след училище се прибирам да уча и уча докато заспя, след това сутринта ставам рано пак за да уча до обяд.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    5 часа съм учила само един път по математика и пак имах 4ка.
    По български имахме 2 часа седмично в понеделник, сега не знам как ще бъде. По Литература учебника ни е на Анубис, но още от 9 клас не го ползваме изобщо. Учим с тетрадка + произведение или христоматия.
    Да се оплача: в понеделник ще имаме седми час философия. , но поне няма да имаме час на класа като седми час в петък.
    А, и вече официално съм отличничка.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Абе вие ако имате моя успех ще се самоубиете май
    Хаха, аз фактически от 11 предмета уча по 3.Математика (щот ще кандидатствам с нея), български (щот все пак ми тряя добра диплома, а и матура ще държа), английски (щот искам да пробвам в чужбина).Тъй, че от тея 3 предмета по два да имам 6-ци и го смятай 5.50

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Да се оплача: в понеделник ще имаме седми час философия.
    Този срок петък пети час имах физкултура, а шести - философия. На всичкото отгоре бях втора смяна. Смятай.

Първа смяна, понеделник, първи час физе. Мхм. Ще ти тичам 300 метра и ще правя нормативи в 7 и половина сутринта.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Първа смяна, понеделник, първи час физе. Мхм. Ще ти тичам 300 метра и ще правя нормативи в 7 и половина сутринта.
    Ние миналата година бяхме така. Докато някои от класа си покриваха нормативите, ние останалите си ги проспивахме в съблекалнята или на някоя пейка в салона. Няма абсолютно никакъв шанс някой да ме накара да тичам половин час, след като съм станала от леглото. Г-жата много се нервеше в началото, но свикна.
    И спря да се върти за миг земята..

То предполагам, че и ние ще сме така в началото.. Няма друг начин просто, поне докато е студено и тъмно. После като се съмва по- рано и времето се стопли, идва настроение, ама още сега..

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Има ли някой тук , който смята да държи матура по испански и да кандидатства в Испания? ?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Супер фен Аватара на paradosou
    Имам да пиша анализ на "Епопея на забравените", почнала съм, обаче ми е страхотно разпиляна мисълта и не се получава както искам. После трябва да се захвана с гeографията и задбалканските котловини, което отсега отчитам като предизвикателство за волята. хD

anonymous708973
    Guest
    На цялата Епопея? о.О

На цялата. Висока топка си е, много неща трябва да се включат.

anonymous708973
    Guest
    Доста е лесно. Откъдето и да тръгнеш, няколко листа могат да станат без дори да задълбаеш.
    В анализите често се коментира как "Левски" е първата творба от цикъла, а "Опълченците на Шипка" - последната, за да се покаже прехода от индивидуалния подвиг към колективното проявление на национален дух. Става за теза според мен.

Е, ние пишем анализи на отделните оди от цикъла, ама на целия не се е налагало. Представям си, ако трябваше, колко щях да вися над листовете, докато го структурирам както искам :Д

Мога ли да се запиша на СИП по средата на годината?Или поне в началото на втория срок?

Мисля, че не.
    Но пък винаги може да ходиш, дори и да не си записан. Питай госпожата си.

Готова съм вече, навести ме музата :Д. Тезата не ми беше свързана с това точно, ама го включих в изложението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си