- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
^ Аз така бях с три 5-ци и две 6-ци, ама накрая на класното изкарах 6-ца ии се оправих![]()
Различно време отделям за учене... и 5 часа съм учила само по един предмет. Иначе днес най - сетне ни оформят /уж трябваше на 25ти/ и ще ни дадат програмата.
Аз само когато знам, че ще ме изпитват сядам да уча. Около 2-3 часа отделям.
Иначе не пипам. Само за английския отделям много, много, много време, защото ми доставя удоволствие, пък и ми е най-важен на този етап.
Вие часове по български имате ли? Ние от 9ти или 10ти клас само литература взимаме. В началото на тази година имахме 1-2 часа български, колкото да си припомним някои неща и това е.
И спря да се върти за миг земята..
споко, TrollFaace, аз оцених комплимента ти! ^^ :Д
сериозно ли учите 5 часа?? на мен единствено по история да науча 4 урока ми отнема към 2 часа, иначе за половин час си правя домашни и всичко.
уф, толкова не може да сменят смените от понеделник, ами по средата на седмицата е така? дразня се. оформена съм почти по всичко, ще имам само две петици - по мат (нищо ново, там посмъртно не мога да избутам за 6 :/) и по английски заради тъпата заместничка-цербер. здраве да е, пак съм доволна. :3
О, ние не сме карали БГ нито тази година, нито миналата. Нито един час.
А това колко време отделям за учене - не мога да кажа. Има дни, в които не правя нищо, има други, които след училище се прибирам да уча и уча докато заспя, след това сутринта ставам рано пак за да уча до обяд.
5 часа съм учила само един път по математика и пак имах 4ка.
По български имахме 2 часа седмично в понеделник, сега не знам как ще бъде. По Литература учебника ни е на Анубис, но още от 9 клас не го ползваме изобщо. Учим с тетрадка + произведение или христоматия.
Да се оплача: в понеделник ще имаме седми час философия., но поне няма да имаме час на класа като седми час в петък.
А, и вече официално съм отличничка.
Първоначално написано от eliyiy
Първа смяна, понеделник, първи час физе. Мхм. Ще ти тичам 300 метра и ще правя нормативи в 7 и половина сутринта.
Ние миналата година бяхме така. Докато някои от класа си покриваха нормативите, ние останалите си ги проспивахме в съблекалнята или на някоя пейка в салона. Няма абсолютно никакъв шанс някой да ме накара да тичам половин час, след като съм станала от леглото. Г-жата много се нервеше в началото, но свикна.
И спря да се върти за миг земята..
То предполагам, че и ние ще сме така в началото.. Няма друг начин просто, поне докато е студено и тъмно. После като се съмва по- рано и времето се стопли, идва настроение, ама още сега..
Има ли някой тук , който смята да държи матура по испански и да кандидатства в Испания? ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Имам да пиша анализ на "Епопея на забравените", почнала съм, обаче ми е страхотно разпиляна мисълта и не се получава както искам. После трябва да се захвана с гeографията и задбалканските котловини, което отсега отчитам като предизвикателство за волята. хD
На цялата Епопея? о.О
На цялата. Висока топка си е, много неща трябва да се включат.![]()
Доста е лесно. Откъдето и да тръгнеш, няколко листа могат да станат без дори да задълбаеш.
В анализите често се коментира как "Левски" е първата творба от цикъла, а "Опълченците на Шипка" - последната, за да се покаже прехода от индивидуалния подвиг към колективното проявление на национален дух. Става за теза според мен.
Е, ние пишем анализи на отделните оди от цикъла, ама на целия не се е налагало. Представям си, ако трябваше, колко щях да вися над листовете, докато го структурирам както искам :Д
Мога ли да се запиша на СИП по средата на годината?Или поне в началото на втория срок?
Първоначално написано от eliyiy
Мисля, че не.
Но пък винаги може да ходиш, дори и да не си записан. Питай госпожата си.
Готова съм вече, навести ме музата :Д. Тезата не ми беше свързана с това точно, ама го включих в изложението.![]()