.
Отговор в тема
Страница 18 от 25 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 611
    Повече от фен Аватара на Kyisi
    Здрастииии !! ^.^

Как сте ? Забравихте темичката, а ?
    При мен нищо ново. По биология на контролната имам 6 ;оо Изобщо не го очаквах, въпреки че бях учила доста.
    Иначе по литература ни направи нещо като матура, но с въпроси за 11 клас и на нея имам 5.61, но всички си подсказвахме.. та не е реална май. ;| По география хич на нищо не ни учат и имаме 1 час в седмицата, дето даже не го вземаме и просто съм обречена за матурата. Вие кога мислите да почнете с ученето за матурата? .. пролетта, лятото ? До година ? ;d

П.с : Стипендиите ще се увеличат на 50 лв, само за тези които имат 6:00 успех.. ;@

Супер фен Аватара на tonssy
    Твоята по география ли ще е втората ? Аз още не съм решила, колебая се между история, английски..още нещо може да ми се завърти в главата дотогава, не знам
    За стипендиите- а от кога ще ги увеличат? Аз намазвам значи

Ии да се похваля - ще ходя в Брюксел !

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Твоята по география ли ще е втората ? Аз още не съм решила, колебая се между история, английски..още нещо може да ми се завърти в главата дотогава, не знам
    За стипендиите- а от кога ще ги увеличат? Аз намазвам значи

Ии да се похваля - ще ходя в Брюксел !

Еее, това е супер !! ^^ .. нас пък никъде не ни водят, нито проекти дават
    Иначе за стипендиите не зная. Попълвахме декларации за стипендии, но накрая се оказа, че ще си останем с 21лв на месец..нямало да има увеличение. Само за пълно шест ще е 50лв ;х
    Втората матура..да уж география реших. Но впрочем се чудя и за биологията, понеже там няма тема за развиване ;д и предполагам е по-лесна. Докато тая география направо ми съсипва живота..тея карти-марти, климати, разни пълен УЖАС.
    Изобщо не знам как ще науча 49 теми, а камо ли още толкова по литература. Не ми се мисли. И всички от класа ми са почнали някакви уроци, четене, не знам си какво там за матурите. Имам чувството, че само аз решавам сбъркани тестове. Пф.. ;д

Да, това за Брюксел е по някаква програма, покана е от член на Европейския парламент- от нашето училище 10 човека ще ходим и директорката. Днес разбрах и съм супер щастлива (:

Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Не ми се мисли. И всички от класа ми са почнали някакви уроци, четене, не знам си какво там за матурите. Имам чувството, че само аз решавам сбъркани тестове. Пф.. ;д
    Говори ми, говори ми... На уроци ходят по 564687 неща, аз не, но не мисля и да карам майка ми да дава пари И за това, като смятам, че мога перфектно да се подготвя и сама (доколкото се познавам). И мен на моменти ме обхваща паника, не само за матурите- за всичко, свързано с кандидатсването и т.н.. Ама по-спокойно трябва да се кара.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    не се отчайвайте :Д

аз пък имам 33 точки от възможни 42. само 5-ци и 6-ци от най-висока възможна 7-ца. страшно доволна бях по математика ха-ха. но пък биология тая 5-ца трябва да я вдигна :С по шведски трябва също да се представя по-добре, по бизнес съм сигурна, че ще изкарам 7-ца сега като знам какво изискват на изпитите.
    доволна съм. мислех, че изобщо няма да мине, още повече че миналата година поне 40% отсъствия неизвинени имах по всеки предмет хаха.
    сега съм мотивирана да уча, и дори имам планове за това къде искам да кандидатствам и с какво точно.
    хубав е животът .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    сега съм мотивирана да уча, и дори имам планове за това къде искам да кандидатствам и с какво точно.
    Браво, браво :Д Надявам се и мен да ме огреят такива мисли скоро.

Град
    София, България
    ми, трябва, при положение, че при мен сроковете в чужбина някои са тази есен :Д скапана работа. мъдри ми се нещо като зародиш на идея, ще видим до колко ще успеем да я реализираме.

Ако взема матурата по география ;д;д ще кандидатствам в Пловдив- Предучилищна и начална педагогика. <3
    Това е моето призвание.. хаха! Но пък и аз няма да ходя на частни уроци, тъй като семейния бюджет не стига, защото имам и по-голям брат, който учи висше. Паниката е пълна!!.. няма такава просто. :д

От толкоз учене тая година взеха редовно да ме болят мъдреците на излизане...Тряя си почивам

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Тататата, пак съм тук ^^
    Не знам с колко са ни увеличили стипендията, но факт е че имам 56,40 лева на картата, а от февруари съм със стипендия. Обикновено ни даваха стипендиите на 20 число всеки месец и все пак не ми се вярва, че директора ни ще ни е увеличил стипендиите.
    Аз почвам да си пиша есето за "Бай Ганьо".

Хъхаха, неска 6ца по БЕЛ и контролно по Мат. направено за 6ца и то.Чувствам се като бог.Искам да си почина, а идва стереометрия.Как да си почина :/

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на Colouring
    Супер трудна седмица ми беше тази. Ужас. Ама съм много доволна от себе си!
    Другата пак ще е доста тежка, ама трябва да съм продуктивна.

Стипендията на нас от 21 ни стана 25лв.

Някой на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ? Аз се класирах и съм щастлива. Сега чакам датата за провеждането. Иначе лудницата е пълна- конкурси, контролни, проекти.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick Виж мнението
    Хъхаха, неска 6ца по БЕЛ и контролно по Мат. направено за 6ца и то.Чувствам се като бог.Искам да си почина, а идва стереометрия.Как да си почина :/
    бляя, стереометрията ми е най-големият кошмар
    аз лично си почивам като отивам някъде за уикенда с приятели и се размажа
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    -----------
    Здравейте, при мен стипендиите за отличниците ще бъдат по 30 лв за втория срок. За другата учебна година не се знае и тогава ще трябва да се запиша на 100000000 сипа, за да мога да взема 30 лв. Между другото това са единствените следства, които някога съм взимала от тази държава. До тази година бях се записалала на няколко сипа, спечелих два конкурса и никой нищо не ми даде освен тогавашните 21 лв и затова реших тази година да не се занимавам с тези неща и да обърна внимание на КСК. Нито детски взимам, нито нищо. Разбирам, че това е заради високите доходи, които ако им се махне данъка, ще са разбира се по-малко, но поне ще мога да се подпомогна малко за уроците. Това е моето положение.
    ----------------------

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес една учителка каза, че са я направили и нашата 30 лева. Имам 6 по астрономия и на есето ми за Бай Ганьо. Продуктивен ден. На контролното по статистика една точка не ми достига за 6. Не съм преписала нищо и не получих помощ от никой... няма такава гордост Утре най - сетне почваме "Ралица".
    Сериозно започвам да се притеснявам по английски - имам адски проблем с теорията: мога да правя нещата, но си нямам на идея защо. Оказа се, че в един момент доста хора от класа са тръгнали на уроци, а аз си седя. Дори да искам да почна курсове си нямам на идея къде.

Голям фен Аватара на joannalof
    40лв. стипендия - страшно се радвам :Д
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на Jaune
    Да, това за Брюксел е по някаква програма, покана е от член на Европейския парламент- от нашето училище 10 човека ще ходим и директорката. Днес разбрах и съм супер щастлива (:

Говори ми, говори ми... На уроци ходят по 564687 неща, аз не, но не мисля и да карам майка ми да дава пари И за това, като смятам, че мога перфектно да се подготвя и сама (доколкото се познавам). И мен на моменти ме обхваща паника, не само за матурите- за всичко, свързано с кандидатсването и т.н.. Ама по-спокойно трябва да се кара.
    Случайно да учиш в София? И да си от 1АЕГ? :Д

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    40лв. стипендия - страшно се радвам :Д
    :OOOОО Супер!

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Случайно да учиш в София? И да си от 1АЕГ? :Д
    София да, но уча в 133-то :Д

YSMF, въпрос- върху каква тема ви беше есето за Бай Ганьо, щото утре ние ще пишем и съм леко притеснена ?

Мега фен Аватара на Dagichka
    ох, тия 3 дни изпуснах часовете заради други събития в даскало, идване на чужденци, презентиране на ае за всяка специалност и тн :Д и другата седмица изпускам, че съм на българска строителна седмица.. абе лудница :Д
    но си крепя успеха, по математика ми идват малко нанагорно тия 38472 тригонометрични функции на сякви гадни ъгли, ама.. при нас още не са ни дали стипендиите за януари, кво остава да разберем с колко ще ни ги вдигнат, просто нямам думи. имаме най-тъпата администрация

Град
    София, България
    ^тригонометричните функции са красиви <3

(аз уча)

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    София да, но уча в 133-то :Д

YSMF, въпрос- върху каква тема ви беше есето за Бай Ганьо, щото утре ние ще пишем и съм леко притеснена ?
    "Байганьовщината днес"
    "Идеалът или келепирът - това е въпроса"
    "Европейци сме ние, ама все не до там"

някой ще кандидатства ли за 1000 стипендии? Знаете ли какво точно да представиш ако имате доходи по малко от 240 на човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си