.
Отговор в тема
Страница 2 от 25 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 611
    Как сте наборчетаТежка година ни очаква,ама 10 са минали и тая няма да я усетим толкова.Пожелавам ви мн усмивки,мн забавни моменти и що годе прилични оценки 95-най мощният набор

Мега фен Аватара на Colouring
    Мойта госпожа е около 60 години, но няма толкова як човек просто! Уникална е, добре, че случих на класна. Хем добър преподавател, хем се разбира и с учениците, хем може да я помолиш за каквото и да е.
    И нас утре ни викат в 10 часа.
    За кандидатстването не съм решила окончателно, ама си мисля за някаква компютърна специалност. В България ще съм обаче, това съм го решила. Още има много да се мисли по този въпрос, но засега мисля да наблягам на математиката.
    Вие записани ли сте на някакви допълнителни работи? Аз тая година се записах на някакви 'групи'(?) от училище по БЕЛ и Математика и ще се готвим за матури там.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Моята класна е няква пасивка като цяло. Но пък е строга и повечето време не си губи времето, което е мн. добре. Пък и към мен е доста по-мека и не се оплаквам...
    Малеле тая година ще ми скъсат дупето... Два СИП-а - математика и български и проект по математика и сякви простотии... Пък и тея изпити дето трябва да ги взимам...
    Определено няма да оставам в България.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    О, набори. Що стаа?
    nigga stole my bike

В какви гимназии учите?

Аз уча в езикова гимназия с профил френски

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    политика и международни отношения в Швеция/Дания/Холандия,
    Олеее, какво ще правиш тук :Д
    аз смятам да уча същото, само че завършвам и се махам от Швеция.

^И към къде? :Д

Аз съм в ЕГ, английска паралелка. Вторият ми чужд език е немски.

Град
    София, България
    Смятам да се ориентирам към международни отношения със скандинавистика в Шотландия. Тъкмо с IB Diploma-та, ако изкарам хубави точки, ще ме грабнат на всякъде и ще съм много доволна.

Аз прочметох всичко от списък8а без "Записки по българските въстания" и "В полите на Витоша".

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не се оплаквай.
    Аз от 11 години искам КЛАСЕН. Всички мъже учители, които познавам, са някакви супер печени.
    А до сега винаги сме били с жени на по 40-50-60. Сложиха ни една на 28, но само за година.
    Мъка.
    а, на мен не ми пречи, че е мъж. 9ти и 10ти клас имах пак класен, по физическо. беше най-печеният и много ни помагаше! а тоя новия ни преподава вече една година, нищо не научихме в часовете му, разказва си истории от живота само, като млада жена му ква "въртиопашка" била и тн., абе простоват човек е и хич не му се занимава да преподава.. подавал си е оставката, ама не са я приели, жалко. та така :Д
    ох, ще ми се да следвам в Европа някъде, ама наще нямат финансовата възможност. смис знам, че образованието е безплатно, ама квартира и храна.. не знам дали ще си намеря бързо работа за да си покривам разходите, само тва ме притеснява :/

Град
    София, България
    ^Кандидатствай за стипендия. Вземи студентски заем.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ох, ще ми се да следвам в Европа някъде, ама наще нямат финансовата възможност. смис знам, че образованието е безплатно, ама квартира и храна.. не знам дали ще си намеря бързо работа за да си покривам разходите, само тва ме притеснява :/
    Студентският заем покрива само таксата за обучение(където има такава). Скоро бях чула, че през 2013-та ще премахват разрешителните, които са нужни на българи и румънци да работят в рамките на ЕС. Дай боже това да стане, така всички, които искат да учат в чужбина ще могат да си намерят по-лесно работа. В Дания образованието е безплатно, но за да си намериш работа е хубаво да знаеш поне малко езика. В Шотландия също, но там живота е много скъп. Аз затова съм се насочила към Холандия или Франция, тъй като те ми се виждат най-удачни. Помисли си имаш още 1 година
    Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 10:11

Кандидатствай в Америка. Дават стипендия и покриват храна, общежитие и почти всичко.

Супер фен Аватара на slicky
    Мен пък ме чака Студентски град.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Определено няма да оставам в България.
    А на къде си се насочил?

И аз съм решила, че в България няма да уча след 12ти клас.
    Уча в езикова гимназия, профил немски. Когато влязох бях твърдо решена за Германия, но с времето се отклоних към Англия. Ужасно много искам да уча и живея там, но по всичко личи, че ще се боря за заминаване в Америка.
    Не ми се мисли какво ме чака през тези две оставащи УЧЕБНИ години.
    И спря да се върти за миг земята..

Еее, никой ли не иска да си остане в България? Аз май съм единствената.

Взимам САТ за Америка, записал съм два вече. След 20 дена ми е единия. Ще кандидатсвам там, Шотландия, Финландия и това е като цяло. С какво искаш да се занимаваш?

Мега фен Аватара на Dagichka
    сестра ми учи в Америка вече четвърта година на пълна стипендия и тн., минала съм го тоя път заедно с нея и знам доста подробно всичко. просто колкото и да си на стипендия и тн, разходите за сатове, билети, учебници, визи и тн., родителите ми нямат вече тази финансова възможност.. а не искам да оставам в България, за това се насочих към Европа и по-точно страните, където образованието е безплатно.
    иначе аз съм в строителния, със специалност геодезия, но не съм особено запалена, приятно ми е да го уча, но не знам дали искам да се занимавам с това цял живот..

Сестра ти в кой университет учи?
    Ако те приемат със пълна стипендия, плати си билета до там и сестра ти ще ти помогне и си готова.

хей, и аз съм 11-ти клас )
    относно кандидатстването - мисля си да е в България (СУ), защото за да отида в чужбина, трябва да си скъсам задника от работа ии.. да.

^ мързел

А решила ли си точно какво ще учиш в СУ?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    ^ мързел
    де да беше мързелът, по-сложно е, само ще спомена, че сме 4 деца в семейството и няма да навлизам в по-нататъшни обяснения за финансовото ни състояние и как би се отразило едно заминаване в чужбина за бюджета. xD

засега обмислям дали да е право\мио, или журналистика.

^Може да ми станеш колежка Аз мисля право да уча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си