.
Отговор в тема
Страница 22 от 25 ПървиПърви ... 121819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 611
    Супер фен Аватара на tonssy
    Аз пък се вълнувам за бала- да не говорим как ще изтрещя покрай приготовленията, oще от сега го мисля :Д Въпреки че в класа ми свестните хора са 4-5 МАКС (имам предвид момчета, всички момичета до едно са мега злобарки :Д) от 31 човека и винаги е имало интриги и клюки, не ми пука. Това събитие е веднъж в живота и не смятам да го пропилея, щото не си харесвам класа. Всъщност на моменти сме готини, ама рядко. Еми- жалко, че за 4 години не успяхме да станем по-единни, а сме на 15 групички. За края на годината успяхме да се съберем към 20 човека за екскурзия, но няма да се учудя, ако още някой се откаже.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Тъпото е, че с тия очи дето все са обиждали, подигравали и говорили за останалата част от класа, ей с тези очи сега ще питат 'Ама защо не искате да дойдете?', 'Защо се делите?' и всякакви такива. Адски ми е лицемерно да си се е*абавал 3 години подред с човек и в същия момент да питаш защо същия не иска да излиза с тебе и да обвиняваш него, че ДЕЛЯЛ класа. *поставя мега псувня*
    this, this, this!!!
    балът и мен не ме вълнува особено, нито ми се дават сумати пари за пълните глупости, нито ми се стои с тея тъпаци. единственото, което се радвам е, че даскалото като избира хотела изрично се договарят да няма чалга. така че поне от нея ще се отърва, после сигурно тия от класа ще ходят в Биад или знам ли и аз коя чалготека, но няма да ходя с тях, ще се уговорим няква част от випуска и ще си прекараме заедно хубавко ^^
    и аз няма да карам книжка, нито имаме парите, нито ми е нужна за момента.

Голям фен Аватара на joannalof
    До края на 9ти клас си харесвах много класа,ама след това сякаш се преобразиха в пълни идиоти предполагам е от възрастта.Никога не ходя с тях на екскурзии и ме гледат злобно като откажа.. но това не ми пречи да ходя с други класове и учители насам-натам дори най-близките ми приятели са в съседните класове,така че поне знам,че ще сме заедно на бала.Лошото е,че и ние ще имаме чалга в ресторанта 100%,а после всеки си отива на бар и на изгрев сме в двора на у-ще по традиция.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Явно за повечето от класа ми книжка=истински пълноправен пълнолетник, иначе си нещо дефектен. Аз книжка не искам, нямам самочувствието на шофьор, закони и знаци са ме мъчили още от няколкото листа тетрадка по безопасност на движението, плашлива съм, едва ли ще мога да реагирам адекватно ако стане нещо...абе не съм човек за книжка.

Аз открай време си гледам рокля за бала, грим, прически. Нямам си на идея какво ми отива и се радвам на всичко.
    Всички по - големи казват, че през 12 класовете най - много се карат, така че ако досега е било цирк 12 клас ще е... весело :Д

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Явно за повечето от класа ми книжка=истински пълноправен пълнолетник, иначе си нещо дефектен.
    Точно това омаложаване ме дразни.Всякви карат,за да се фукат с колите си и завършват на някой стълб.Имаше подобен случай в нашето училище и пак не си взимат поука.Аз ще ги карам сега,защото по-късно едва ли ще мога,а колата ще ми е само за придвижване от т.А до т.Б
    Днес изпратихме абитурентите,официално ние сме най-големите в училище :Д
    Следващите две седмици ще ги изкараме лесно,обаче от началото на юни се почва тормоз-класни,оформяне,претенции ..
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Нашите абитуриенти ще ги изпращаме в събота.
    Тия дни трябвало да се снимаме. Кооолко приятно ще бъде, ако покрай това пропуснем някой глупав час

Мега фен Аватара на Colouring
    На нас класната по БЕЛ ни мина - 6 имам, така че нямам притеснения по този предмет. По математика предстои и малко ме притеснява, обаче мисля, че ще се оправя. Единственият предмет, който може да ме провали, е химията. Там доооооста трябва да се мъча за 6. Всъщност, само една 6 ми трябва, но не знам дали ще мога да я изкарам. :Д По физика също ми е малко притеснено, но ще я оправим нея. :Д

И аз съм 11-ти клас и честно да ви кажа да си 11-ти клас не е готино :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нашите ще ги изпращаме на 24, на 23 се събираме да берем цветя за венците.

Мда, на 24-ти изпращане, а на 26-ти е балът. Иначе на 24-ти ще съм знаменоска иии.. съм малко притеснена. Не знам защо. :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз бях в 7-8 клас, единственото нещо за което се притеснявах аз беше как се слага лентата, защото постоянно се бъркахме ;д

искам да решавам допълнителни задачи по стереометрия, но в клас решаваме всички от учебника. Имам сборник на К.Коларов по геометрия и явно, че няма такива задачи в него, да не би стереометрията да е в друга част или отделен сборник? Препоръчайте ми нещо

Как така ги няма в Коларов?В моя сборник Коларов геометрия/жълт/ ги има всички теми по стереометрия,не че съм ги решавала.

може ли да погледнеш дали е първа или втора част

Не пише никъде - изглежда така http://knizhen-pazar.net/books/013/1373/137320.jpg

аха, ами моя е подобен, но пише част първа http://knizhen-pazar.net/books/015/1574/157447.jpg

Хей,какво мислите за матурата днес?На всички мои познати от 12кл казах,че ще се падне Яворов,дано са ме послушали Но Заточеници е едно от най-лесните на Яворов.Дори за първи път като го четеш може да разбереш основното,докато при Стон или Две хубави очи,ако не знаеш за Мина и Лора ще ти е трудно.От друга страна,любов по родината всеки трябва да може да пише.Сега чакам теста,за да го реша,но не очаквам много.Като цяло още не съм започнала сериозно по БЕЛ да се подготвям.Другата седмица ще ни е класната,изцяло върху произведения на Яворов.Дано и ние изкараме късмет догодина.

Яворов хич не е лесен, но изкараха късмет, че се падна "Заточеници", а не нещо от любовната му лирика.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    4 изпита минах, остават 7 :Д доволна съм; още един следва след час и след това съм готова за днес
    нямам търпение да завърша тоя клас :Д

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Яворов хич не е лесен, но изкараха късмет, че се падна "Заточеници", а не нещо от любовната му лирика.
    Абсолютно. "Заточеници" е едно от най-лесните произведения за разсъждение, а може би така си мисля, защото точно в момента това учим де. На мен, ако ми се падне нещо от сорта на "Ще бъдеш в бяло", "Стон" и т.н., доста ще трябва да се насиля, за да напиша нещо смислено.
    Междудругото, утре контролното ще ми е на Славейков и Яворов Не съм особено притеснена, днес пак ще преговоря.
    Сега чакам да излезе матурата и да я направя. От 9-10 клас ги преглеждам (като съм пропускала литературните въпроси за неизучаваните автори по това време) и никога не съм допускала повече от 1-2-3 грешки

Дриймър, успех за оставащите ти изпити.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Успех и на теб!!

Мерси! :*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Боже, догодина сме ние. За матурата най - много се притеснявам от пълен/кратък член и запетаите и това, че бившата ми пом. директорка ме успокояваше с 'аз ги научих чак в университета' не ми помага особено

Дриймърке, успех.

някой може ли да снима/преснима задачи по стереомттрия, че утре имаме контролна и тия в учебника са мн лесни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си