- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
ъгъл м/у права и равнина и перпендикулярност м/у права и равнина
Стискайте палци догодина и нашата матура да е г/д такава ;д Аз сега я реших без да гледам отговорите и имам 58 точки ( без 41ви въпрос и при положение, че някой произведения не съм ги учила, защото се учат в 12 клас ) ;д Само да не ни се падне любовната лирика на Яворов или пък Атанас Далчев .. По-скоро се моля на нещо като Елин Пелин или '' Ралица '' на Славейков ;д
За пореден път се убеждавам , че 94 е най-проклетият набор. Елеметарна тестова част от матурата , гаден автор, но хубава тема. Бих се учудил , ако някоя ( освен може би Пинко ) има оценка отличен.
^ Привидно лесна тема,но хич не е . Произведението е многопластово и изисква добри познания по литературна теория.
maDamn
Остават ми 4 изпита от общо 10. Днес разбрах, че имам 5-ца на първия по история, 2 точки от 6-цата (най-високата оценка е 7 в моето училище). От около 30 и кусур хора, които учат история, аз съм единствената, която е написала едно нещо в есето си по история. Класната ми, която ми е даскалката по история, е страшно горда с мен. Хах, доволна съм като цялоУтре ме чакат 2 изпита (3 часа общо) по бизнес. Ще видим какво ще направя.
От вчера официално съм 12ти клас :Д приключиха изпитите на третокурсниците и сме ние наред. Олее, колко нереално е.![]()
Браво ,Маги! Успех на останалите изпити.
maDamn
Благодаря! Успех и на теб утре по история!![]()
Аз съм по английски,слънце. Изпитът и на 1ви юни към СУ е по история![]()
maDamn
Последно редактирано от tonssy : 05-23-2013 на 08:49
А аз по история.
Сума ти народ ме пита защо ще ходя чак в София, чак се дразня вече.
Само защото не отивам в Шуменски или във Варна ме гледат като полезно изкопаемо.![]()
Остават ми 3 изпитааа. До накрая на деня ще са 2.
Вече се кроят планове за купони![]()
Започва здравото учене по литература!Яворов,пази сеВ сряда е класната.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Браво, Маги !! Ти си нашата гордост. ;д Успех ти желая. :*
А сега да питам.. Сериозно се колебая между матура по география или матура по биология. ;д Казват, че матурата по география е супер трудна, а и не се знае какви схеми и карти може да ти дадат. Бях убедена, че матурата ми ще е по география, но половината се отказаха, а другата половина като мен нищо не знаем. А и не уча география от 9ти клас. Не знам направо..
Според познати матурата по биология е лесна, един приятел, който не се слави като много умен я е взел с 5ца. По география масово хората, които не знаеха по какво да държат матура се подведоха, че географията е лесна и сега имат слаби оценки.
Питам, защото по принцип матурите по език са лесни. Не са на най-високото ниво изобщо.
Но, щом така си решила, ако учиш по биология редовно, избери нея.
Предимството на матурата по биология е, че няма 41ви въпрос и не трябва да се пише тема. За матурата се учи от учебниците за 9ти и 10ти клас. Честно казано съм се объркала тотално..