- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Хайде и аз да се похваля,че завърших 11 клас със 6.00... Химия и биология въобще няма да ми липсват другата година, защото ще карам по 6 часа на седмица и от двете.. гледам много се оплаквате от тези 2 предмета, а те са толкова приятни.... Приятна ваканция на всички и си починете хубаво, че догодина сме 12-ти клас
![]()
оох, и аз почти завършиих ^^
остана изведената практика, ама ;д иначе по другото - само една петица за поредна година по математика.. не се обичаме много с нея явно, все така ни върви :Д
хич не искам да идва 12ти клас, ама хич
Здравейте!Присъединявам се към групата на пълните отличници.Химия и Биология ще карам по 7 часа /кеф.../ А ние кога ще си направим тема за нас,дванадесетокласниците? Хубава ваканция и приятно четене на Железният светилник и Тютюн
П.С Някой знае ли дали Тютюн ще отпадне от учебната програма?
По принцип се драчат много повече хора. После едно от момичетата се изпокара с класната. Абе драматичен финал.
Аз биологията и химията ги забравих вече тотално, а в 10 клас само грахчета сънувах. За университет съм споделяла къде искам, трябва да си попълвам пропуските като решавам една граматика на Кеймбридж. После трябва да мина тестовете по английски и да изям учебника по история, да си прочета произведенията за 12ти, да си прочета тетрадката по БЕЛ, да решавам тестове. А аз спа -_-
Искам да се върне практиката хора с над 5.00 да се освобождават от матури.
Някои медицина/стоматология/фармация случайно да иска в София/Варна ? Търся си колеги и колежки за обмяна на опит и информация :ДД
хораа.. дайте ми малко инфо как да се подготвям за матура по АЕ? Имам грамтиката на мърфи нещо др?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B8-2013-2014
имате си нова тема
maDamn