- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Не се чудете, имате ли възможност - махайте се от тук. Скоро ми предстои да си уредя живота и няма да се колебая на го направя. Ние сме един от последните що-годе свестни випуски, така че - мислете много добре как да си използвате възможностите. Пак ви съветвам - учете в чужбина.
btw, СУ е на 600 от общо 700 унита в класацията на QS, Единбург - 21, а например MIT тази година е на 1-во
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз също съм на мнение, че висшето образование в чужбина е на много по-високо ниво от това в България, но всеки преценява сам за себе си, дали има финансовата възможност и дали изобщо е готов да предприеме такава важна стъпка![]()
Мисля, че и тук можеш да си уредиш живота. Да, вярно е, че дереджето е зле в държавата, но не всеки би желал да я напусне. Аз МНОГО искам да отида в чужбина, но само за да обикалям и събирам впечатления, а не се виждам живееща някъде другаде. Лично аз ще направя всичко възможно, за да си уредя живота и тук, въпреки това, което казват хората. Разбира се, трябва да гледаш това, което ти носи пари, но, ако това си съвпада и с това, което искаш да правиш, то не мисля, че ще имаш проблеми. Зависи си от човека.
Айде още един единадесетокласник в групатаНищо не съм пипал цяло лято
А за бъдеще мисля да се насоча Информатика в СУ, но ще видим. Втора смяна ще съм първия срок ^^ А иначе в цяла България ли почваме от 10 ?
И спря да се върти за миг земята..
Финансовото състояние не е фактор. Ако има желание има и начин. мой познат сега учи 3та година в Кембридж, най-големия от общо 5 деца. самия той медалист от международни олимпиади по физика. Имам познати в MIT, Harvard и Princeton /освен сестра ми/. Излиза им по -евтино да живеят там, от колкото тука.
Ами виж от гледната точка че втория срок докато 2-ра смяна са на даскало, на хубавото време ние ще сме я на плаж, я по парковете, а те в жегите на даскало![]()
Ами и аз съм решила тук да остана поне докато уча, защото съм избрала да кандидатствам Дентална медицина, а в чужбина ще ми бъде трудничко да следвам това, което искам.
Последно редактирано от venivr : 09-16-2012 на 14:33
----------------------
Много ми се иска в чужбина, но вариантът ми е да завърша бакалавър тук и после - специализация в чужбина с (евентуално) оставане там.
Не знам за вас, но нас ни викат утре в 9...
ИИИИ аз :Д
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
И аз съм 11 клас. Втора смяна.. По литература прочетох само "Под игото" и то до някъде. Половината ми общообразователни предмети отпадат и идват специалните. Хепи ми. |( Поне няма да имам физика..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
защо избяга?..❞
DissappointedDreamer,не е хубаво да говориш кой,къде и какво работи , обикновено деца на такива в тея "супер тайните" са добре изучили принципите на отбягване на въпроси,ударени с мокър парцал,на баща ти или ,който и да е там няма да хареса ако разбере ,че говориш къде работи. Съгласен съм с теб и бейби ,че в България положението е зле.
Последно редактирано от gt-r : 09-16-2012 на 20:00
Искам да ви пожелая успех през новата учебна година.Всички цели ,които сте си поставили да ги постигнете,късмет на всички!!!
тенкю, тенкю
айде излизам да ходя в маймунарника
приятен ден на всички набори:**
защо избяга?..❞
И аз съм към 11-класниците)) Прочетох ''Под игото'' почти...имам още 56 страници, после почвам и ''Чичовци''. Първа смяна съм и май ще уча в България- мислех си за маркетингов мениджмънт, но ще видим какво ще реша тези 2 години ...
))
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
Как ви мина първият ден?
Моят беше ужасен. Имаме 4 нови госпожи, едната от които ще е по английски. Чувствам се предадена. Слагат ни тази, която спи и бяга от часовете повече от учениците. Такова животно не ми трябва. По един предмет да уча и да искам да науча и те точно по този ще сложат най-голямата невежа в гимназията.
И спря да се върти за миг земята..
И при мен мина отвъртително. Аз пък ще имам 2 нови г-жи поне за толкава знам дано да не пъкнат още нови. Класната ми стая пак е друга и то най-гадната от всички. Виках си, че ще залягам само над няколко предмета, ама с тези нови г-жи и специални не знам как ще я карам. Тази година ще ме чака голямо тегло, вече нямам нетърпение да идва 30 юни.
----------------------