.
Отговор в тема
Страница 3 от 25 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 611
    Не се чудете, имате ли възможност - махайте се от тук. Скоро ми предстои да си уредя живота и няма да се колебая на го направя. Ние сме един от последните що-годе свестни випуски, така че - мислете много добре как да си използвате възможностите. Пак ви съветвам - учете в чужбина.
    btw, СУ е на 600 от общо 700 унита в класацията на QS, Единбург - 21, а например MIT тази година е на 1-во
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Аз също съм на мнение, че висшето образование в чужбина е на много по-високо ниво от това в България, но всеки преценява сам за себе си, дали има финансовата възможност и дали изобщо е готов да предприеме такава важна стъпка

Мега фен Аватара на Colouring
    Мисля, че и тук можеш да си уредиш живота. Да, вярно е, че дереджето е зле в държавата, но не всеки би желал да я напусне. Аз МНОГО искам да отида в чужбина, но само за да обикалям и събирам впечатления, а не се виждам живееща някъде другаде. Лично аз ще направя всичко възможно, за да си уредя живота и тук, въпреки това, което казват хората. Разбира се, трябва да гледаш това, което ти носи пари, но, ако това си съвпада и с това, което искаш да правиш, то не мисля, че ще имаш проблеми. Зависи си от човека.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Айде още един единадесетокласник в групата Нищо не съм пипал цяло лято А за бъдеще мисля да се насоча Информатика в СУ, но ще видим. Втора смяна ще съм първия срок ^^ А иначе в цяла България ли почваме от 10 ?

Не, ние например сме от 13:00 часа

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    евалата за темата. :Д ох, кога станах 11-ти клас..
    +1

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Еее, никой ли не иска да си остане в България? Аз май съм единствената.
    Не си сама и аз имам намерения да остана тук.А план Б е ,ако не потръгнат нещата на добре.да си бия шутовете към Испания

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от JuStIc3 Виж мнението
    Втора смяна ще съм първия срок ^^
    Не ви ли е гадно така? Цял срок след това да ставате рано за училище?
    Ние се сменяме всеки месец. Когато сме първа смяна, едвам издържам цял месец (а какво остава за цял срок), особено пък ако няма някоя ваканция.
    Въобще не си наваксвам със спането...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Финансовото състояние не е фактор. Ако има желание има и начин. мой познат сега учи 3та година в Кембридж, най-големия от общо 5 деца. самия той медалист от международни олимпиади по физика. Имам познати в MIT, Harvard и Princeton /освен сестра ми/. Излиза им по -евтино да живеят там, от колкото тука.

Ами виж от гледната точка че втория срок докато 2-ра смяна са на даскало, на хубавото време ние ще сме я на плаж, я по парковете, а те в жегите на даскало

Град
    -----------
    Ами и аз съм решила тук да остана поне докато уча, защото съм избрала да кандидатствам Дентална медицина, а в чужбина ще ми бъде трудничко да следвам това, което искам.
    Последно редактирано от venivr : 09-16-2012 на 14:33
    ----------------------

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    и аз
    И аз оставам тука.

Много ми се иска в чужбина, но вариантът ми е да завърша бакалавър тук и после - специализация в чужбина с (евентуално) оставане там.

Не знам за вас, но нас ни викат утре в 9...

^ И ние сме в 9 .

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ИИИИ аз :Д
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    И аз съм 11 клас. Втора смяна.. По литература прочетох само "Под игото" и то до някъде. Половината ми общообразователни предмети отпадат и идват специалните. Хепи ми. |( Поне няма да имам физика..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Еее, никой ли не иска да си остане в България? Аз май съм единствената.
    И аз съм ЗА да си остана в България. Искам да влезна в системата на МВР.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    И аз съм ЗА да си остана в България. Искам да влезна в системата на МВР.
    Добре си уцелил мястото да ставаш кука. В тази страхотна полицейска държава с премиер, който спонсорира футболните отбори повече, отколкото пенсионерите. :*
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    Добре си уцелил мястото да ставаш кука. В тази страхотна полицейска държава с премиер, който спонсорира футболните отбори повече, отколкото пенсионерите. :*
    Подкрепям.
    Системата на МВР е пълен боклук. Направи нещо повече от живота си.

Казва ти го дъщеря на служители на ДАНС.

DissappointedDreamer,не е хубаво да говориш кой,къде и какво работи , обикновено деца на такива в тея "супер тайните" са добре изучили принципите на отбягване на въпроси,ударени с мокър парцал,на баща ти или ,който и да е там няма да хареса ако разбере ,че говориш къде работи. Съгласен съм с теб и бейби ,че в България положението е зле.
    Последно редактирано от gt-r : 09-16-2012 на 20:00

Искам да ви пожелая успех през новата учебна година.Всички цели ,които сте си поставили да ги постигнете,късмет на всички!!!

тенкю, тенкю
    айде излизам да ходя в маймунарника
    приятен ден на всички набори :**
    защо избяга?..❞

И аз съм към 11-класниците )) Прочетох ''Под игото'' почти...имам още 56 страници, после почвам и ''Чичовци''. Първа смяна съм и май ще уча в България- мислех си за маркетингов мениджмънт, но ще видим какво ще реша тези 2 години ... ))
    I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]

Мега фен Аватара на xoxi
    Как ви мина първият ден?

Моят беше ужасен. Имаме 4 нови госпожи, едната от които ще е по английски. Чувствам се предадена. Слагат ни тази, която спи и бяга от часовете повече от учениците. Такова животно не ми трябва. По един предмет да уча и да искам да науча и те точно по този ще сложат най-голямата невежа в гимназията.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    -----------
    И при мен мина отвъртително. Аз пък ще имам 2 нови г-жи поне за толкава знам дано да не пъкнат още нови. Класната ми стая пак е друга и то най-гадната от всички. Виках си, че ще залягам само над няколко предмета, ама с тези нови г-жи и специални не знам как ще я карам. Тази година ще ме чака голямо тегло, вече нямам нетърпение да идва 30 юни.
    ----------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си