- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Моят ден беше...нормален. Започвам първа смяна и не знам как ще ставам в 6 сутринта, при все, че лятото си лягах в 4-5 сутринта.
Имаме и 2-ма нови учителя - по английски и по физика. Много съм доволна, че и двете са сменени! Доживях!
Аз ще имам нови учители по немски, физика, химия, биология, география, физкултура. Вземи си! При нас на 9 и 10 клас им преподават едни, след това повечето се сменят. И се славят като най-големите злоби. С предишните ми учители беше life is life, тая година нещата се променят. Първият учебен ден иначе мина добре. Знаех, че ще имам нови преподаватели, така че не беше изненада. Ужасно ме плашат. :Д
Оф, много тъпо втора смяна беееееееееее.. Искам първа смяна цяла година! Спането хич не ми е проблем.
Здравейте наборчета <3
Уау, намерих човек от моя клас във форума![]()
This is new :д
Здрасти Диде ^^ (Натито съм :д)
Иначе по темата - четох Под Игото до едно място, но просто ми стана скучно. Не обичам такива книги. Като почнем да го учим, ще я дочета. Аз съм първа смяна, имам нов класен.. тепърва ще го опознаваме като учител и човек, но изглежда готин и малко строгичък. :д
*сън*
И аз да се присъединя към групата на единадесетокласниците. Днес беше скучно като всеки първи учебен ден. Хубавото е поне, че ни смениха най-после учителката по БЕЛ, много се радвам, но по история са ни сложили с една много строга и ще трябва да се стегна. Започва се здравото учене, успех на всички!
Бррррр, и аз съм 2-ра смяна. Четири часа история утре как ми стоят... 2 по програма и 2 ЗИП, на всичкото отгоре е някаква нова госпожа, иначе всички други ни се запазват. Надявам се накрая да не почна да сънувам хан Аспарух xD
Аз утре имам 7 различни часа, от които има два, които изобщо не харесвам - разбира се Математика и Химия <3, моите вечни приятели!
Имам и 4 нови учителя, по Философия, по Английски, по Физика и класния, който ми е по История.
А вие бележниците вече надписахте ли ги?![]()
*сън*
Аз пък имам 11 часа математика на седмица. ;s
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
И аз съм 11 класТая година имам много предмети по специалността.... Те влизат ли в дипломата?
Да, всички оценки от 9 клас нагоре влизат в дипломата ;д
И аз съм 2-ра смяна.. яко ;д
nigga stole my bike
[QUOTE=Kristianc95;10414797]И аз съм 11 класТая година имам много предмети по специалността.... Те влизат ли в дипломата?[/QUO
Всички влизат като в балообразуването не участват сиповете.
----------------------
Kristianc95 не съм много запозната, защото уча в профилирано училище, но тези оценки май не влизат в самата диплома и не ти оформят успеха.. ами ти дават една друга отделна диплома за някаква продобита степен на квалификация.. 2-ра степен..
Не, защото не знам имената на всичките госпожи. Днес класната пък ни каза да не бързаме да надписваме и попълваме.
Днес се запознах само с една от новите. Хареса ми колко е строга, въпреки, че ме и плаши малко, знаейки колко неорганизирана съм в тези часове и колко трудно ще ми е да се справя тази година.
Госпожата пък по философия така ни въведе в предмета, че целият клас се почувства малък и незначителен.
Абе като цяло добре почваме.![]()
И спря да се върти за миг земята..
айде и аз да се разпиша
Прочетох "Чичовци" ама въобще не останах очарована.Има ли някой,който се ориентира към кандидатсване за фармация догодина?
Аз пък вече знам имената на всички, и класния каза до четвъртък да си дадем бележниците насписани, подписани и със снимки... -.-
Сега трябва учебници да си търся също.. И ще ходя по един проект във друга страна и трябва да се подготвям и за това.. и не знам как ще смогна и за входните нива.. :/
На вас казаха ли ви, кога ви е първото входно?
На нас по всеки предмет ни казаха "Два часа преговор и на третия входно." И се чудя дали няма да се съберат 7 входни в един ден така като го даваме.. :/
*сън*
И аз тази година съм в 11 клас, през лятото започнах да чета "Гераците", но не я дочетох и сега чета "Под игото".
Първия учебен ден мина нормално, но никой не забеляза че съм отслабнал с 14 килограма освен един-двама.
Бахти ужаса.Не знам къде искам да уча, нито какво искам да уча, нищо не знам.Знам само, че искам да се занимавам с мениджмънт или финанси или нещо от сорта.Да, ама не знам и на к'во да наблегна за дадената специализация...Абе вие как може да сте наясно какво искате да правите с живота си от 17 годишни...Дайте някой друг сайт или де да знам да разгледам горе долу къде, какво и що... (т'ва по конректно към ония където вече знаят къде и кво ще учат)
Първоначално написано от eliyiy
Ние вече си дадохме бележниците.
Много ме умориха тия 7 часа и мен. Като чух за тия входни и като се запознах с някои от новите учители направо ми се изгуби желанието за живот. ;/
Здравейте набори и да е честита темата (е, малко със закъснение, ама...)
Та, аз сега съм първа смяна и днеска едвам отлепих иии просто :X:X Осъзнах, че ще имам два нови предмета: Физика и ИТD: ЩЕ трябва да си сядам на д-то и по тях. Уфф, а по ИТ даскалките, решиха "да играем игра".... (facepalm)
На нас не се знае още за първо входно, но "хубавелката" по история реши да ни тресне 4 ксерокопирани листа за подготовка за входно с оправданието "Това вие сте го учили". Обаче миналата година историята ни беше на английски, т.е. информацията в главите ни е на друг език; има и друго - половината факти, които е дала за вече научени, не са присъствали в нашия материал. Става наистина забавно... xD
Ох, същото се чудя и аз. Имам голямо желание да си избера и да спрат да ме питат, какво за бога, ще уча след 12-ти клас..И аз знам само кои предмети ми вървят най-много (Английски <3, Биология), но не мога да реша. Плюс че по-добрите професии с Биология включват и Химия, която на мен ми е много трудна.
Бележника ми е готов да го предам :Д Обаче не си харесвам снимките.. никога не съм ги харесвала. Искам да мога да си ги правя вкъщи и да се харесам поне един път, омг.
Ако може да ми кажете някой добре снабден сайт за учебници (освен "bookstoreточканещоси")? И където доставката е по-бързичка.
И имам един въпрос(който не е точно за "училище и приятели", но пък ми трябва заради един проект, та..): За колко време се издава дебитна карта и трябва ли да имаш 18 години?
*сън*