- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Абе сладури, вие търсите ли си контролните от другите класове? От днес откривам шано сезона![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз станах 11 клас и вече е време да си седна на гъза и да поуча малко ..
Последно редактирано от the lil legend : 09-25-2012 на 13:18
О,набори ;д А софиянци има ли?
Иначе някой успя ли да прочете Чичовци...мн скучно ми се видя![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Софиянци има.
Много шит бе хора...
Усещам, че времето за спане вече взе да ми става недостатъчнолеле, г-жата ни по История, която ни преподава и на ЗИП, е нещо страшно! Трябва да си стягам планинските обувки тая година
![]()
Не мога да се наспя, нямам време да излизам, но въпреки това излизам => нищо не уча => входните ще се осерат, отново![]()
защо избяга?..❞
Имам чувството, че съм единствения индивид наслаждаващ се на даскало. Всички останали пищат и си скубят косите, 'щото видиш ли има толкова много за учене![]()
кои сме от софия и къде учим ???:P
Нашите ме зарадваха толкова много днес!!понеже другата седмица ни е церемонията по връчването на сертификатите CAE, нашите, видиш ли, изявяват желание за първи път!
(понеже съм с "А") Това накара татко да се замисли за образование в чужбина и от днес почнах да разглеждам университетите в Шотландия (в Англия се отказвам заради студентския заем), дори си набелязах няколко, само дето съвсем не съм наясно с датите за кандидатстване, какво, що
Ние се падаме академична 2014\2015, нали? Някой знае ли сроковете, до които трябва да кандидатстваме за UK?
Последно редактирано от leipre : 09-26-2012 на 21:13
В UK сроковете са до 15 октомври.
В Шотландия сроковете май бяха до януари.
Набележи си университети и погледни сроковете им. Навсякъде е различно.
Трябва и Тойфел или САТ да вземеш.....
П.П. И аз се целя към Шотландия. Ще видим какви ще ги нарисувам.
гепи, и аз съм с Ана мен ще ми го връчат другата седмица, затова сега е във вид на копие.
брей, тия хора все повече ме учудват. ТАТКО, човекът, за когото никога не смятах, че ще се съгласи, е мераклия да уча в Англия, а не в Шотландия![]()
btw, как върви при вас със избираемите ЗИП-ове?
браво бе ;д
избираеми ние не познавамее ;д всичко си ни "избират" отгоре. пък съм и с профил математика и английски
защо избяга?..❞
Как е тоя CAE?Трудно ли се взима?
Първоначално написано от eliyiy
Днес си получих обратно две от входните. Имам си вече по една оценка и от двата края на допустимите оценки. Nice ми е. Повече и не очаквах по първия предмет, но пак ме е яд. Една точка не ми достига. ЕДНА. Госпожата няма сърце.
И спря да се върти за миг земята..
По английски на входното 6, по физика е доста заплетена история и в понеделник ще видя какво ще реши господина. Ако се гледа обективно на нещата трябва и там да имам 6, ако не - ...2. Стискам си палци! По история голяма излагация падна, там оценката стопроцентново ще трябва да се оправя след това. Другата седмица БЕЛ и Математика, които не са проблем, Химия май, която е ГОЛЯМ проблем, Биология.. и ще какво ли не.
Имам наистина много за учене тия дни, но съм си казала, че днеска учебник няма да пипна!
И аз се записвам в темичката!
Искам да ви попитам кой от къде е? Аз съм от Търговище![]()
И аз се присъединявам към темата.11 клас с профил информатика,не от София :Д Решила съм да кандидаствам с математика и вече се записах на курсове :Д В България ще остана,защото нямам нито подготовка по език за чужбина,нито финансова възможност.Мисля,че и в България може да се живее добре, стига да се занимаваш с това,което харесваш.А и нищо не се знае след като завърша къде ще съм :Д
За сега съм се записала в училище на клуб по уеб дизайн,може да ходя и на туризъм /хоби ми е/.Отделно ще започвам уроци по математика ии наблягане на литературата сама.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Преди малко ми мина интервюто за 1000 стипендии и все още треперя цялатанякой да е кандидатствал тази година?
Интервюто ми е утре, ако може да ми кажеш как мина ? Много ми е нервно...