.
Отговор в тема
Страница 6 от 25 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 611
    Абе сладури, вие търсите ли си контролните от другите класове? От днес откривам шано сезона
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

И аз станах 11 клас и вече е време да си седна на гъза и да поуча малко ..

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    Абе сладури, вие търсите ли си контролните от другите класове? От днес откривам шано сезона
    По химия и биология са от инспектората, ама в повечето случаи успявам да ги намеря Иначе другите питам някой от другия клас какво е имало. Само френския малко ме затруднява, защото сме с различни учители
    Последно редактирано от the lil legend : 09-25-2012 на 13:18

О,набори ;д А софиянци има ли?
    Иначе някой успя ли да прочете Чичовци...мн скучно ми се видя
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Софиянци има.
    Много шит бе хора...

Усещам, че времето за спане вече взе да ми става недостатъчно леле, г-жата ни по История, която ни преподава и на ЗИП, е нещо страшно! Трябва да си стягам планинските обувки тая година

Не мога да се наспя, нямам време да излизам, но въпреки това излизам => нищо не уча => входните ще се осерат, отново
    защо избяга?..❞

Град
    София, България
    Имам чувството, че съм единствения индивид наслаждаващ се на даскало. Всички останали пищат и си скубят косите, 'щото видиш ли има толкова много за учене

кои сме от софия и къде учим ???:P

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аззз :Д

Нашите ме зарадваха толкова много днес!! понеже другата седмица ни е церемонията по връчването на сертификатите CAE, нашите, видиш ли, изявяват желание за първи път! (понеже съм с "А") Това накара татко да се замисли за образование в чужбина и от днес почнах да разглеждам университетите в Шотландия (в Англия се отказвам заради студентския заем), дори си набелязах няколко, само дето съвсем не съм наясно с датите за кандидатстване, какво, що
    Ние се падаме академична 2014\2015, нали? Някой знае ли сроковете, до които трябва да кандидатстваме за UK?
    Последно редактирано от leipre : 09-26-2012 на 21:13

Град
    София, България
    В UK сроковете са до 15 октомври.
    В Шотландия сроковете май бяха до януари.

Набележи си университети и погледни сроковете им. Навсякъде е различно.
    Трябва и Тойфел или САТ да вземеш.....

П.П. И аз се целя към Шотландия. Ще видим какви ще ги нарисувам.

Цитирай Първоначално написано от leipre Виж мнението
    Нашите ме зарадваха толкова много днес!! понеже другата седмица ни е церемонията по връчването на сертификатите CAE, нашите, видиш ли, изявяват желание за първи път! (понеже съм с "А")
    ляллял, с колко го взе?
    моя ми го връчиха вчера ;д

защо избяга?..❞

гепи, и аз съм с А на мен ще ми го връчат другата седмица, затова сега е във вид на копие.

брей, тия хора все повече ме учудват. ТАТКО, човекът, за когото никога не смятах, че ще се съгласи, е мераклия да уча в Англия, а не в Шотландия

btw, как върви при вас със избираемите ЗИП-ове?

браво бе ;д
    избираеми ние не познавамее ;д всичко си ни "избират" отгоре. пък съм и с профил математика и английски
    защо избяга?..❞

Как е тоя CAE?Трудно ли се взима?

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес си получих обратно две от входните. Имам си вече по една оценка и от двата края на допустимите оценки. Nice ми е. Повече и не очаквах по първия предмет, но пак ме е яд. Една точка не ми достига. ЕДНА. Госпожата няма сърце.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Jaune
    Ой вписвам се, не знам какво да кажа

Мега фен Аватара на Colouring
    По английски на входното 6, по физика е доста заплетена история и в понеделник ще видя какво ще реши господина. Ако се гледа обективно на нещата трябва и там да имам 6, ако не - ...2. Стискам си палци! По история голяма излагация падна, там оценката стопроцентново ще трябва да се оправя след това. Другата седмица БЕЛ и Математика, които не са проблем, Химия май, която е ГОЛЯМ проблем, Биология.. и ще какво ли не.
    Имам наистина много за учене тия дни, но съм си казала, че днеска учебник няма да пипна!

И аз се записвам в темичката!
    Искам да ви попитам кой от къде е? Аз съм от Търговище

Голям фен Аватара на joannalof
    И аз се присъединявам към темата.11 клас с профил информатика,не от София :Д Решила съм да кандидаствам с математика и вече се записах на курсове :Д В България ще остана,защото нямам нито подготовка по език за чужбина,нито финансова възможност.Мисля,че и в България може да се живее добре, стига да се занимаваш с това,което харесваш.А и нищо не се знае след като завърша къде ще съм :Д
    За сега съм се записала в училище на клуб по уеб дизайн,може да ходя и на туризъм /хоби ми е/.Отделно ще започвам уроци по математика ии наблягане на литературата сама.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Преди малко ми мина интервюто за 1000 стипендии и все още треперя цялата някой да е кандидатствал тази година?

Интервюто ми е утре, ако може да ми кажеш как мина ? Много ми е нервно...

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick Виж мнението
    Как е тоя CAE?Трудно ли се взима?
    Ми уча английски от 12 години и само за САЕ ходих на кус(с)

защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си