.
Отговор в тема
Страница 7 от 25 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 611
    писна ми от лапета, пичове
    направо не мога да ги гледам...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

хеей, къде се загубихте :Р
    Вече усилено почнахме работа върху творчеството на Христо Ботев и г-жата е замислила общо 3 изпитвания (1 устно, един тест и писмена работа - ЛИС или есе) до края на октомври... При вас как е?

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Ние имаме за другата седмица да пишем ЛИС върху "Майце си". Работата е сериозна.. мда.
    Иначе училището върви с много бързо темпо - къде смогвам, къде не.. Другата седмица се очертава доста напрегната. Имам редица задачи на главата, главо свързани с училище.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ ние вече взехме всички произведения на Ботев, имам да правя таблица по показатели за него (и за всички останали автори като с времето взимаме произведенията им) и четвъртък имаме ЛИС на някое от произведенията му. историята като никога ми е доста лесна и приятна. по математика за сега схващам прогресиите. абе бива за сега, само ми се ще да наблегна на английския повечко, но в клас е просто невъзможно, все не ми се падат свестни учители, при които има дисциплина и ред :/

Цитирай Първоначално написано от leipre Виж мнението
    хеей, къде се загубихте :Р
    Вече усилено почнахме работа върху творчеството на Христо Ботев и г-жата е замислила общо 3 изпитвания (1 устно, един тест и писмена работа - ЛИС или есе) до края на октомври... При вас как е?
    леш
    купих си дебеличката христоматия за 11 и 12 клас
    учебниче
    интерпретации и тестове и 2 брошури на ПОНС с основна информация за авторите

защо избяга?..❞

И ние имаме по литература за вторник имаме да пишем интерпретативно съчинение на тема "Любов и дълг в четвърта-седма строфа на стихотворението "До моето първо либе". И по другите предмети мн ни тормозят. Нямам време да обърна внимание точно на профилиращия ми предмет, който по принцип трябва да е най-важен

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Не съм предполагала,че толкова много ще ни юркат в 11клас.Всеки ден от 6 часа уча за 4-5 контролни,изпитвания,теми доклади :Х ... Направо никакво време за почивка.Имаме 5 анализа по литература до "На прощаване " сме.Как са при вас нещата?
    `only God can judge me!

Град
    -----------
    оффф не съм си мислила, че 11 клас ще бъде толкова труден. И при нас от другата седмица започват да ни изпитват, а кога ще сядам да уча по предметите, с които ще кандидатствам, си нямам никаква идея.
    ----------------------

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    като ви гледам вас
    дафуя, аз защо нямам толкова мн за учене :/
    И аз така.
    Програмата ми даже е много спокойна...
    Преподавателите се съобразяват с цялата програма и нямаме повече от 1-2 контролни или 1-2 изпитвания на ден.
    Нещата, които учим пък са ми супер интересни (като изключим физиката и химията, с които сме повече от скарани) и си научавам всичко още в клас. В нас прелиствам набързо и съм готова.
    Очаквах доста по-напрегнато начало на годината, повече задачи, повече учене... Ако продължи така цялата година, цена няма да има! Много ми е лесно и приятно!
    И спря да се върти за миг земята..

Радвайте се, аз тука ще изпуша! Имаме за тази седмица две съчинения (за другата още две май!), контролна утре, в четвъртък по физика също май, а по всичко останало ни изпитват почти всеки час. Тъпото е, че всеки учител мисли, че неговият предмет е най-важен, и ни юрка да правим какви ли не глупости, вместо да се занимаваме с най-важните наща. Изтощена съм вече, сериозно. Сутринта ставам супер рано, за да уча, отивам на училище към един, разбира се, ако нямам допълнителни часове преди обяд, което се случва два пъти в седмицата, прибирам се вечерта - хапвам, ако мога да седна на компютъра за малко го правя, и пак учене, докато стане време за сън. Събота и неделя пак трябва да се зубка! Един свободен ден нямам. А искам да обръщам повече време на математиката, 'щото мисля да кандидаствам с нея. Е, кажете ми, как аз, аджеба, да се подготвям по математика, като съм затрупана с 22930403249 други работи?
    Отивам да пиша по немски( surprise surprise ),
    чао ви!
    / и задължително лека седмица ви пожелавам!

Голям фен Аватара на joannalof
    Colouring,и аз ще кандидатствам с математика,но не зам къде :Д ти решила ли си
    Засега решавам само двете прогресии и наистина не ми остава много време ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Аз успявам да мина между капките някак
    имам 2 5-ци, 1 4-ка и 7 6-ци без да уча по абсолютно
    нищо.
    // с изключение на БЕЛ, където не мога да си позволя да не уча
    пък и 7-ма година ПМГ - достатъчно учих
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-17-2012 на 16:43
    защо избяга?..❞

Пичовее,мн зле почна .Особенно тая генетикааа леле,мале,а пък и приятелка имам,направо не знам как да ги съчетавам и двете Btw,Някой планиращ да кандидаства в Щатите или Англия иИспания оттук?

Цитирай Първоначално написано от Pantheratigris Виж мнението
    Btw,Някой планиращ да кандидаства в Щатите или Англия и Испания от тук?
    UK
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Азе, също.
    Така де, ще кандидатствам от чужбина в чужбина.

И аз съм се насочила към Англия )

О, хорааааааааааааа, не мога да повярвам, че утре е събота. Тая седмица ми беше най-натоварената до момента. Скапах се, буквално. Утре ще СПЯ!!!!!!!!

Другата седмица имаме тест върху творчеството на Ботев,но сигурно ще имаме и писане на теза. Препоръчайте ми някакви помагала,разработки,теми по литература,от които сте доволни и са писани на разбираем език :Д
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мхм, и аз съм към UK след 2 годинки (да се надяваме). Май не сме малко

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Другата седмица имаме тест върху творчеството на Ботев,но сигурно ще имаме и писане на теза. Препоръчайте ми някакви помагала,разработки,теми по литература,от които сте доволни и са писани на разбираем език :Д
    Мда, ще е хубаво някой да препоръча нещо.

Нас лично ни караха да си закупим това: http://www.book.store.bg/p83039/cial...v-minchev.html
    Не съм го ползвала много още, но има хубави неща вътре. Може да ти бъде от полза.
    От две години събирам "Гимазист", където също от време на време има полезни неща. Не във всеки брой, определено, но аз понеже вече съм събрала доста, все се намира нещо, което да ми е от полза.

Да и аз събирам вестник Гимназист,ама на много малко места го намирам.
    Тази година нали излезе нов правописен речник и доста правила са променени-малко ще е трудно да ги научим.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Оо имаме си тема. Аз уча от 120 литературни разработки на Литерайко. Много е добро. Класната казва, че ако някой успее да препише от това на матурата ще има шест. Останаха ни две стихотворения на Ботев и после ЛИС на тема която ние се изтеглим. Ужас направо. Това не ме притеснява толкова, колкото това, че тази година имаме много нови специални предмети и не е никак лесно. Нямам време да уча за кандидатстването после ужассс.

Щом Пламен Тотев е от авторите значи го взимам Ние ползваме това по български език - http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-...246&template=2 и въпросите са на доста високо ниво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си