.
Отговор в тема
Страница 9 от 25 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 611
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    2pa седмица съм болна, което си се брои за мини ваканция. Имам да наваксвам много, да преписвам, да уча. Но ме мързи... dammit
    Последно редактирано от YSMF : 10-31-2012 на 22:04

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Как мислите да прекарате 'ваканцията'? /абсурно е, знам, ама да си питам.
    Аз, ако тръгна да уча по всичко, по което трябва да уча, ще претърпя определено срив в системата, така че трябва да се мисли някаква система за минаване между капките. :Д Ще отсея по-важното, пък по другите предмети ще се осланям на късмета, който нямам, и на знанията, които.. иска ми се да кажа, че имам, амааааа...
    почти всичките ми оценки са на магия ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Dagichka
    тия 2 дни ми дойдоха перфектно, спя до 10 <3 и после цял ден редувам гледане на филми, мотане по леглото с книга и учене и правене на проектите за даскало ;д другата седмица ми е ад, контролно по математика, геодезия и английки, доклад по философия, изпитване по история, проект по аутокад, плюс две папки с хиляда упражнения вътре за практиката и топографските карти ;д
    ох, още не знам какво и къде искам да учаа.. бива ли да съм такава неадекватна точно по тая тема.. времето си минава неусетно, а аз нищо не съм решила.. :х знам, че НЕ искам да оставам в България, искам да е някъде в Европа и дотам. ;д

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    почти всичките ми оценки са на магия ;д
    +
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Как сте бе?
    Аз имам да пиша 4 теми по история, сега ги преполових, да уча по философия и да пиша есе по география/мисля да пpoпусна/

главата ме боли, просто ми е една каша и не е истина колко имам да върша ;д а петък е тоооооооолкова далеч
    защо избяга?..❞

След тази ваканция почивните дни изглеждат тооолкова далеч След кратката почивка учителите ми са се озлобили още повече...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, аз една седмица имах ваканция, сега съм болна и до петък няма да ходя на даскало. Липсва ми, тъпо ми е вкъщи, изпускам толкоз много :/

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ох, аз една седмица имах ваканция, сега съм болна и до петък няма да ходя на даскало. Липсва ми, тъпо ми е вкъщи, изпускам толкоз много :/
    и при мен го има това - да ми домъчнява за даскалото, когато трябва да стоя вкъщи, в един момент даже ми става скучно ; и то ми липсва не толкова самият процес на учене, ами случките със съученици и самата атмосфера..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мен ми липсва ученето /разбира се без изпитвания, това никога няма да ми липсва/. Класа не го харесвам изобщо /с изключения на някои хора/ и всяка възможност да се откъса от тях е като глътка свеж въздух,

Град
    София, България
    ^Мен ми харесва да уча.

Днеска ми беше най-шибания ден! Правих писмено изпитване по история, бях на картата по география и за капак ми вънаха контролното по химия и имам 3... :X

JustaLittleKid
    Guest
    Ииии аз съм 11. клас!
    И нещо я започнах лошо тази година, почти целия октомври отсъствах от училище и сега също съм болна. :Д
    Но какво да се прави, ще го преживеят учителите!
    Само ми е много странно кога успях да стана 11. клас... Малко е тъжно.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Изложих се тотално по английски, който уж трябва да ми е най - силния, но като сгафих един път и тръгнах надолу.... и имах контролно по философия, ще видя какво съм свършила в понеделник

Мега фен Аватара на Colouring
    Не е истина колко работи имам да правя и да уча събота и неделя. Никога не съм си пожелавала преди уикендът да не идва.

Град
    София, България
    След 2 седмици почивка, утре отново съм на даскало. Чувствам се окей, мотивирана съм. Имам доста за вършене, и тези дни мисля малко по-малко да отмятам задачите

Голям фен Аватара на joannalof
    По литература до кое произведение сте?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

ХАДЖИ ДИМИТЪР, мега бавната е тая :/
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На "Борба", но вече минаваме на Вазов.

Здравейте! Аз също съм 11. клас, ще се радвам да ме приемете в темата ви

Мега фен Аватара на Colouring
    Ние сме на "Борба", но го свършваме. Не знам дали е бавно според някои, но аз си мисля, че госпожата ще си свърши работата и ще вземем всичко както и когато трябва.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ние вече свършихме с "Борба".
    Имам да пиша две есета за другата седмица, да правя един тест/контролно и сигурно ще има още нещо.
    Тъкмо ни върнаха по математика контролните и ще правим ПАК по-другата седмица. -.-
    По история сигурно ще ме изпитат и по физика.. направо не знам какво ще правя целия уикенд. Само днес следобяд ми е свободно времето...
    *сън*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Почнахме Вазов вече, но имам да преписвам доста теми. На 5 минутка по математика се изложих тотално. Вчера ме имунизираха и ръката ме боли, добре че не я биха на лявата, че сигурно щеше да ми е трудно да пиша.

^Това с тия имунизации е мн гадно. На теб коя ти правиха?

JustaLittleKid
    Guest
    YSMF - петминутка по математика? В кое училище учиш :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си