- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
2pa седмица съм болна, което си се брои за мини ваканция.Имам да наваксвам много, да преписвам, да уча. Но ме мързи... dammit
![]()
Последно редактирано от YSMF : 10-31-2012 на 22:04
тия 2 дни ми дойдоха перфектно, спя до 10 <3 и после цял ден редувам гледане на филми, мотане по леглото с книга и учене и правене на проектите за даскало ;д другата седмица ми е ад, контролно по математика, геодезия и английки, доклад по философия, изпитване по история, проект по аутокад, плюс две папки с хиляда упражнения вътре за практиката и топографските карти ;д
ох, още не знам какво и къде искам да учаа.. бива ли да съм такава неадекватна точно по тая тема.. времето си минава неусетно, а аз нищо не съм решила.. :х знам, че НЕ искам да оставам в България, искам да е някъде в Европа и дотам. ;д
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Как сте бе?
Аз имам да пиша 4 теми по история, сега ги преполових, да уча по философия и да пиша есе по география/мисля да пpoпусна/![]()
главата ме боли, просто ми е една каша и не е истина колко имам да върша ;д а петък е тоооооооолкова далеч![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
След тази ваканция почивните дни изглеждат тооолкова далечСлед кратката почивка учителите ми са се озлобили още повече...
![]()
Ох, аз една седмица имах ваканция, сега съм болна и до петък няма да ходя на даскало. Липсва ми, тъпо ми е вкъщи, изпускам толкоз много :/
Мен ми липсва ученето/разбира се без изпитвания, това никога няма да ми липсва/. Класа не го харесвам изобщо /с изключения на някои хора/ и всяка възможност да се откъса от тях е като глътка свеж въздух,
Днеска ми беше най-шибания ден! Правих писмено изпитване по история, бях на картата по география и за капак ми вънаха контролното по химия и имам 3... :X
Ииии аз съм 11. клас!
И нещо я започнах лошо тази година, почти целия октомври отсъствах от училище и сега също съм болна. :Д
Но какво да се прави, ще го преживеят учителите!
Само ми е много странно кога успях да стана 11. клас... Малко е тъжно.
Изложих се тотално по английски, който уж трябва да ми е най - силния, но като сгафих един път и тръгнах надолу.... и имах контролно по философия, ще видя какво съм свършила в понеделник
Не е истина колко работи имам да правя и да уча събота и неделя. Никога не съм си пожелавала преди уикендът да не идва.
След 2 седмици почивка, утре отново съм на даскало. Чувствам се окей, мотивирана съм. Имам доста за вършене, и тези дни мисля малко по-малко да отмятам задачите![]()
По литература до кое произведение сте?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ХАДЖИ ДИМИТЪР, мега бавната е тая :/
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
На "Борба", но вече минаваме на Вазов.
Здравейте! Аз също съм 11. клас, ще се радвам да ме приемете в темата ви![]()
Ние сме на "Борба", но го свършваме. Не знам дали е бавно според някои, но аз си мисля, че госпожата ще си свърши работата и ще вземем всичко както и когато трябва.
Ние вече свършихме с "Борба".
Имам да пиша две есета за другата седмица, да правя един тест/контролно и сигурно ще има още нещо.
Тъкмо ни върнаха по математика контролните и ще правим ПАК по-другата седмица. -.-
По история сигурно ще ме изпитат и по физика.. направо не знам какво ще правя целия уикенд. Само днес следобяд ми е свободно времето...
*сън*
Почнахме Вазов вече, но имам да преписвам доста теми. На 5 минутка по математика се изложих тотално. Вчера ме имунизираха и ръката ме боли, добре че не я биха на лявата, че сигурно щеше да ми е трудно да пиша.
YSMF - петминутка по математика? В кое училище учиш :Д