.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Черен молив или очна линия ?

Здравейте ! Наскоро открих един черен молив на майка ми - много стар - и реших да видя как ще ми стои . Понеже съм със сини очи и знам , че ще стои странно ако си сложа черен молив на долния клепач , пробвах да си сложа на горния . Стоеше много сладко и беше с лека извивка . Затова реших да си купя или черен молив или очна линия , но не знам кое е по-добре , кое е по-лесно за слагане , кое се маха по-лесно и т.н. Ако може някой който по принцип ползва гримове да ми каже мнението си , защото единственият грим който съм ползвала досега е гланц и спирала , не разбирам нищо от останалите гримове - само знам как се слагат .

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    От години използвам очна линия и съм много доволна, защото с четчица може доста по-прецизно да се нанася отколкото с молив.
    [b][i]Je t'aime au-del

черен молив-повече се размазва, нанася се по-лесно, не стои толкова натрапчиво, трие се по-лесно
    очна линия-нанася се по-трудно и трябва да отделиш повече време, за да стане добре, очите стават по-изразителни, не се разтича като молива, маха се малко по-трудно в комбинация със спирала, но не е невъзможно.
    Сега сама си прецени, но си вземи и пробвай и двете Аз лично предпочитам очната линия само защото не се размазва като молива пък и извивките стават много хубави и тънички.

Вземи си автоматичния молив на Есенс и очната линия на ГР и готово...ще ти излезе около 5 лева

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Всичко си зависи от молива и от твоите умения. При него цветът може да не е толкова наситен и линията да не е толкова ясно очертана, можеш и да го размазваш за опушен грим заедно със сенки. А ако си свикнала може и с него да докарваш същия ефект като с очната линия. Иначе очни линии колкото искаш видове вече има - има и като молив, за съвсем лесно нанасяне. И двете стоят хубаво, а ти щом си със светли очи и на долния клепач ще ти стои добре молив - ще изпъкват повече.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Черен молив.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Аз лично се правя с очна линия.. по-трудно е от молива, но става по-хубаво.. обаче ако не си свикнала още да си слагаш грим добре по-хубаво- молив..
    .. а и защо да стои странно на долния клепач на сини очи.. ще ти стои супер яко.. щом си със сини очи

Супер фен Аватара на Jaune
    Много ми хареса т'ва, което калпазанка постна.. къде в София има essence? Че не съм се заглеждала много.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз харесвам повече очната линия, що става дума за слагане на горния клепач ... Ползвам на ГолдънРоуз и съм много доволна... Може по-прецизно да си оформиш, не се размазва и тнт ... молива, за да правиш по-тънки линии трябва да си го подостряш постоянно...

Предпочитам очната линия. Стой си на мястото докато не я изтрия, докато при мен молива винаги протича на някъде.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Вземи си и двете и експериментирай.

Моливът се нанася много по-лесно, ако си начинаеща. Но очната линия се задържа по-дълго време и не се размазва толкова лесно дори и при дъжд. Аз харесвам най-много типа с писец, но той се поставя най-трудно върху окото, така че ти препоръчвам да си вземеш от тези, които са като писалка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на pepa97
    Черен молив

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Подкрепям !!

Благодаря на всички за съветите . Засега някакси клоня да си взема очна линия , може да съм новак , но знам как се слага и предполагам че ще се справя . Клоня към нея , защото може да се направи по-тънка линия и по прецизна и също може да се направи извивка . А черен молив , не знам ... може би ще си взема и молив , още не съм решила . Но иначе съм пробвала веднъж да си сложа черен молив на долния клепач и освен че щях да си изкарам окото , ами стоеше някак странно , не съм свикнала да гледам милите си очички толкова тъмни и черни . А с очна линия на горния клепач ще е супер сладко .Благодаря отново на всички !

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Много ми хареса т'ва, което калпазанка постна.. къде в София има essence? Че не съм се заглеждала много.
    Lilly имате ли?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

преди и аз много използвах черен молив,но от година съм с очна линия и съм много по-доволна а и на светли очи изглежда много добре *_*
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Първо поставям черен молив за плътност, след което си слагам очна линия (върху молива) и резултатът е много прецизен!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако избереш очна линия, по - добре е да започнеш с тия, които са под формата на молив. Нанасят се лесно и ръката ти някак свиква, след това можеш да си продължиш с другите очни линии.

Моливът също може да стои добре, но си зависи от доста неща. Аз предпочитам меките.

Супер фен Аватара на Jaune
    @kalpazanka: Май да. Мерси!

Град
    пространството на Дисе
    За нищо! Да споделиш мнение после, Jaune

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз лично предпочитам очна линия с твърда четка. Най-лесна ми е за нанасяне. В Триумф магазините имат една евтина на miss claire, не знам за други продукти на тази марка, ама очната линия им е бетон. Дъжд ме е валял, лягала съм да спя с нея и т.н., а веднъж не ми се е размазала.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    ДМ.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз лично ползвам очна линия(Golden Rose, мека четка) и съм супер доволна. Научих се да използвам четката на третия път и винаги става перфектно, освен това се трие много по-лесно от молива. Иначе може да използваш първо четен молив като основа и после отгоре очна линия, за да е по-дълготрайно и прецизно. За молив също бих ти препоръчала GR, доволна съм от всичките им продукти (освен някои лаковете, де :д) и ги препоръчвам. Нито съм имала алергични реакции, нито нищо. А и молива на Импала също става, но само за основа, защото се размацва много бързо.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си