- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен молив или очна линия ?
Здравейте ! Наскоро открих един черен молив на майка ми - много стар - и реших да видя как ще ми стои . Понеже съм със сини очи и знам , че ще стои странно ако си сложа черен молив на долния клепач , пробвах да си сложа на горния . Стоеше много сладко и беше с лека извивка . Затова реших да си купя или черен молив или очна линия , но не знам кое е по-добре , кое е по-лесно за слагане , кое се маха по-лесно и т.н. Ако може някой който по принцип ползва гримове да ми каже мнението си , защото единственият грим който съм ползвала досега е гланц и спирала , не разбирам нищо от останалите гримове - само знам как се слагат .
От години използвам очна линия и съм много доволна, защото с четчица може доста по-прецизно да се нанася отколкото с молив.
[b][i]Je t'aime au-del
черен молив-повече се размазва, нанася се по-лесно, не стои толкова натрапчиво, трие се по-лесно
очна линия-нанася се по-трудно и трябва да отделиш повече време, за да стане добре, очите стават по-изразителни, не се разтича като молива, маха се малко по-трудно в комбинация със спирала, но не е невъзможно.
Сега сама си прецени, но си вземи и пробвай и дветеАз лично предпочитам очната линия само защото не се размазва като молива пък и извивките стават много хубави и тънички.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всичко си зависи от молива и от твоите умения. При него цветът може да не е толкова наситен и линията да не е толкова ясно очертана, можеш и да го размазваш за опушен грим заедно със сенки. А ако си свикнала може и с него да докарваш същия ефект като с очната линия. Иначе очни линии колкото искаш видове вече има - има и като молив, за съвсем лесно нанасяне. И двете стоят хубаво, а ти щом си със светли очи и на долния клепач ще ти стои добре молив - ще изпъкват повече.
Аз лично се правя с очна линия.. по-трудно е от молива, но става по-хубаво.. обаче ако не си свикнала още да си слагаш грим добре по-хубаво- молив..
.. а и защо да стои странно на долния клепач на сини очи.. ще ти стои супер яко.. щом си със сини очи![]()
Много ми хареса т'ва, което калпазанка постна.. къде в София има essence? Че не съм се заглеждала много.
Аз харесвам повече очната линия, що става дума за слагане на горния клепач ... Ползвам на ГолдънРоуз и съм много доволна... Може по-прецизно да си оформиш, не се размазва и тнт ... молива, за да правиш по-тънки линии трябва да си го подостряш постоянно...
Предпочитам очната линия. Стой си на мястото докато не я изтрия, докато при мен молива винаги протича на някъде.
Моливът се нанася много по-лесно, ако си начинаеща. Но очната линия се задържа по-дълго време и не се размазва толкова лесно дори и при дъжд. Аз харесвам най-много типа с писец, но той се поставя най-трудно върху окото, така че ти препоръчвам да си вземеш от тези, които са като писалка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря на всички за съветите . Засега някакси клоня да си взема очна линия , може да съм новак , но знам как се слага и предполагам че ще се справя . Клоня към нея , защото може да се направи по-тънка линия и по прецизна и също може да се направи извивка . А черен молив , не знам ... може би ще си взема и молив , още не съм решила . Но иначе съм пробвала веднъж да си сложа черен молив на долния клепач и освен че щях да си изкарам окото , ами стоеше някак странно , не съм свикнала да гледам милите си очички толкова тъмни и черни . А с очна линия на горния клепач ще е супер сладко .Благодаря отново на всички !
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
преди и аз много използвах черен молив,но от година съм с очна линия и съм много по-доволнаа и на светли очи изглежда много добре *_*
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Първо поставям черен молив за плътност, след което си слагам очна линия (върху молива) и резултатът е много прецизен!![]()
Ако избереш очна линия, по - добре е да започнеш с тия, които са под формата на молив. Нанасят се лесно и ръката ти някак свиква, след това можеш да си продължиш с другите очни линии.
Моливът също може да стои добре, но си зависи от доста неща. Аз предпочитам меките.
За нищо! Да споделиш мнение после, Jaune![]()
Аз лично предпочитам очна линия с твърда четка. Най-лесна ми е за нанасяне. В Триумф магазините имат една евтина на miss claire, не знам за други продукти на тази марка, ама очната линия им е бетон. Дъжд ме е валял, лягала съм да спя с нея и т.н., а веднъж не ми се е размазала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз лично ползвам очна линия(Golden Rose, мека четка) и съм супер доволна. Научих се да използвам четката на третия път и винаги става перфектно, освен това се трие много по-лесно от молива. Иначе може да използваш първо четен молив като основа и после отгоре очна линия, за да е по-дълготрайно и прецизно. За молив също бих ти препоръчала GR, доволна съм от всичките им продукти (освен някои лаковете, де :д) и ги препоръчвам. Нито съм имала алергични реакции, нито нищо.А и молива на Импала също става, но само за основа, защото се размацва много бързо.
*сън*