.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на Hilary_
    И двете си имат своята красота.
    Черният молив седи по - меко, но и се размазва по - лесно.
    С очната линия трябва да си много по - прецизна.
    Харесвам ги и двете, но очната линия ми допада една идея повече.
    Моливът го оставям за очертаване на вътрешната част на окото.

аз ползвам очна линия- течна с писец. Много по-добре е от молива, който се размазва от най-малкото. Аз лично отдолу не очертавам, а само горе, защото не ми харесва

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лично аз предпочитам черен молив,може би защото не съм проявявала интерес към очната линия.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Очна линия...не се размазва

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Има и моливи, които се размазват чак след 6-7-8 часа. Аз лично предпочитам молив - очната линия не ми е много любима.
    И понеже видях, че авторката е написала, че според нея само черен молив отдолу на окото седи странно - не мисля, аз често си карам на извити мигли с малко спирала и молив отдолу, изглежда ми добре на мен.
    Das Feuer liebt mich

Очна линия с писец. Не се нанася много трудно, стои нежно и не се размазва както черния молив. Първо по-добре си вземи някоя по-евтина на Есенс или Голдън Роуз да пробваш как ти стои и дали ще се справяш с нанасянето, ако успяваш и се харесваш ти препоръчвам тази http://www.ivis.bg/maybelline-master...%8F-p8598.html . Аз съм много доволна от нея.

Голям фен Аватара на EternalDream
    По принцип използвам черен молив, но час-два след като го сложа, поглеждайки се в огледалото виждам кошмар. Пробвах с очна линия, просто моята беше гадна, резултатът не ми хареса. Но повече молив няма да използвам, смятам да си взема свястна очна линия.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз предпочитам очната линия.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Bobi94
    Guest
    Da i az predpochitam ochnata liniq s tvarda chetka zashtoto samiq kontur e po pyten i ne se razmazva.

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Persie Виж мнението
    От години използвам очна линия и съм много доволна, защото с четчица може доста по-прецизно да се нанася отколкото с молив.
    +1

ако решиш обаче ,че предпочиташ молива (има хора на който ръцете им пречат и с очната линия имат 0 успеваемост), ти препоръчвам да си вземеш основа за сенки.ако клепачите ти имат склонност към омазняване ,2 часа след нанасяне ще си като грумнал бушон или ще си се разтекла.основата е добра и за очна линия.моя клепач е малко смъкнат и мн често ми се случва до 3-4 часа след нанасяне да се отпечата линия от горната страна. тъй ,че всичко ще е ок за ползване ако си вземеш основа

Аз съм твърдо зад очната линия

Аз ползвам очна линия и съм много доволна. Молива много ми се разтича.

внимавай с много старите продукти, защото една приятелка направи страшно възпаление на очите от стари гримове беше много кофти.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Моливът седи доста меко, а очната линия може да седи доста изострено понякога, ако ръката не ти е шлифована с нанасянето й. Черен молив на ярко синьо око седи доста силно, а кафявото подчертава доста семпло окото. Важното е какво искаш най-вече.
    Аз използвам и двете. Важно е каква линия ще правиш най-вече. Най-обичам черен молив във вътрешната част на горния клепач и няма значение дали ще слагам друго, освен спирала.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Моливът е по-лесен за използване, ама очната линия стои по-добре и е по-трайна. Тук е обяснено много добре как се нанася очната линия: http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_6538.html

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз предпочитам очната линия. Харесва ми как ми седи, а и с черния молив очите ми изглеждат още по-малки, тъй като са кафяви и оптически ги намалява. А и се размазва.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Очната на есенс е ужасна! Не знам аз ли не правя нещо като хората, но гел очната им е много по-добра от другата Препоръчвам я

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Трепач е! Ползвала съм им трите вида - без гелообразната - тази най-много ме кефи.
    Калпазанке, ти не си ли от София? Сега, като питам, май си казвала, че си от един по-малък град, ама аз да си питам.

Явно аз нещо съм сбъркана, защото молив отгоре хич не мога да сложа. Никаква прецизност в оформянето на линията и винаги я поставям поне на 2 мм от линията на миглите и си личи гадно. С очната линия нямам тоя проблем - мога да си направя очите азиатски тип, мога да ги направя да изглеждат по-закръглени и големи... хава е. :д

Мега фен
    Град
    <3
    естЕ че очна линия
    Ползвам от суууууупер много време.

Молив ползвах, когато исках да постигна тоя ефект: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n..._3084301_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n..._7761562_n.jpg
    + бял молив ('ба ли го защо :3) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n..._6484564_n.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Очна линия pen

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Винаги съм ползвала молив, само един път пробвах с очна линия и не ми хареса въобще. Може би не мога да си слагам правилно. Предпочетам молива. Иначе на щтруделката втория начин и е супер. Вероятно ще пробвам тези дни.

Започнах с моливи като по-малка :Д но съм с очна линия вече фуревър. На голдън роуз е учудващо хубава за парите си, в момента съм с тяхната с твърда четка. Като си начинаеща, най-подходяща би била очната линия във вид на флумастер, която Калпазанка е постнала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И АЗ СЪМ ЗА ОЧНАТА ЛИНИЯ, МНОГО ПО ДОБЪР КОНТУР ПРАВИ, СЕГА СЪМ С Maybelline Master Precise И СЪМ ДОВОЛНА.

Повече от фен
    Очна линия

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Очна линия, черното стои много по-наситено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си