Според мен нещата отдавна са приключили между вас и са на доизживяване. Ти си допуснала той да е всичко за теб, а той е запазил социалния си контакт. Той излиза, ти седиш в къщи. Изгубила си контрола в момента в който си се вманиечила. Това не е последната връзка в живота ти. И казваш "прибира се"? Да не живеете заедно? Това е още по-лошо. Според мен, 1 година не е достатъчно, че да заживеят хората заедно. Не е достатъчно, че да опознаеш характера на човека до себе си изцяло. Да го прецениш, да видиш минусите и плюсовете му и да решиш дали можеш да направиш компромиса.

Ако има някакъв шанс в момента да спасиш тези отношения, въпреки, че не виждам защо би искала да го направиш, при положение, че дори и джин да излезе от лампа и да ги оправи, то ще е временно и после всичко ще тръгне като преди.
Та единствения шанс да спасиш отношенията си е като му покажеш, че може да те загуби. Спри да правиш каквото и да било. Дръж се все едно не ти пука. Дръж се като него. И започни ТИ да излизаш, вместо да седиш и да се параноясваш. Прибирай се след него. Не вдигай телефона, защото "не можеш да говориш". Това може да се развие по 2 начина:

1. Ако му пука, в един момент ще се вкопчи до такава степен, че той ще е този, който ще ти държи сметка.
2. Ако не му пука какво ще стане с връзката ви, няма да получиш никаква реакция. Ти обаче, ще си се разведрила и няма да си седяла в къщи, очаквайки края във всеки един момент.

Знай обаче, че дори да стане първия вариант, след време пак ще влезете в рутина. Пак ще си писнете и пак ще се появи безразличието.

Излизай от връзката, докато е време, защото после ще страдаш повече.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Това твое задушаващо внимание и неоснована ревност ще развали връзката ви. Накрая ще се озовеш сама и то с пълно право.
Тя връзката вече е развалена и е пред приключване.

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
Няма смисъл. Според мен, тази връзка е загубена
Това е по-лесно да се каже, отколкото да се вземат мерки. Като раздяла например.