- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушенето в къщи
Здравейте,може ли да ми дадете няколко идеи как да пуша в къщи без родителите ми да ме хванат ? Аз ставам вечер,когато всички спят и на терасата изпушвам по 1 цигара и сега ако можете да ми дадете още няколко идеи,ще съм много благодарна.![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxxaxaxax
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Няма такова нещо като "пушене в къщи без вашите да разберат" (личен опит). По въпроса да подозирам ли, че още не си им казала, че пушиш ? Ако - Да.. продължавай да пушиш на терасата в тяхно отсъствие.. ии.. крий се от съседите
![]()
Електронна цигара , даже ще ти е по приятно пушенето понеже няма да имаш вкус на лайно в устата![]()
Само ако е скъпа...хубавите са над 50 лева,аз си взех една за 15 на промоция и ся...за нищо не става,батерията издържа половин ден,нещо ми се прецаква постоянно и не излиза пушек а течност...тъй че за хубава,да си приготви 50 лева !
Иначе,пръскай с освежител и тем подобни.
>>DjBelev<<
Е, ти си на 17-още една година ще издържиш. Но вярно се крий и не парадирай много в тяхно отсъствие, че нали знаеш... никой няма повече очи от съседа.![]()
Е,кво като стане на 18 ?
Все още ще е напълно зависимо от мама и тати дете !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Що?Аз съм на почти 18 и от 2г. работя. Какво ми е зависимото, не разбирам?
Освен това, че живеем в едно жилище, но и с това ще се свърши скоро...
Тя сама избира дали да е зависима или не. Вече друг е въпросът, ако и след 18 е
на гърба на родителите си. Тогава ще трябва да се съобразява с тях и с техните
желания, разбира се.![]()
^ И какво като работиш-живееш под техния покрив.. ток плащаш ли.. вода.. храна- не сигурно.. ако е така- значи си зависима..
По темата- пуши като излизаш навън- какво ти трябва да те хванат вашите и само проблеми после.. а още по-добре- опитай се да спреш цигарите..
..осъзнайте се хора- плащате, за да се тровите.. преди повечето млади го правеха, защото било модерно- сега вече дори не е модерно, а жалко .. защото някои започват да пушат 5-6 клас, че и по-малки- страшна гледка..
Не съм зависима.
Ако си толкова заинтригувана, пиши ми на лично.
Съгласна съм, че най-лесно и здравословно е да не пуши, но не сме ние хората, които да и дават акъл...![]()
мой човек си... Освен на терасата като си легнат нашите пуша и на прозореца на стаята ми... а онази вечер си пуших и на леглото и на сутринта- ни следа... само оставяй да се проветрява цяла нощ и си окк !!