.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Пушенето в къщи

Здравейте,може ли да ми дадете няколко идеи как да пуша в къщи без родителите ми да ме хванат ? Аз ставам вечер,когато всички спят и на терасата изпушвам по 1 цигара и сега ако можете да ми дадете още няколко идеи,ще съм много благодарна.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxxaxaxax
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Няма такова нещо като "пушене в къщи без вашите да разберат" (личен опит ). По въпроса да подозирам ли, че още не си им казала, че пушиш ? Ако - Да.. продължавай да пушиш на терасата в тяхно отсъствие.. ии.. крий се от съседите

Електронна цигара , даже ще ти е по приятно пушенето понеже няма да имаш вкус на лайно в устата

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    Електронна цигара , даже ще ти е по приятно пушенето понеже няма да имаш вкус на лайно в устата
    Само ако е скъпа...хубавите са над 50 лева,аз си взех една за 15 на промоция и ся...за нищо не става,батерията издържа половин ден,нещо ми се прецаква постоянно и не излиза пушек а течност...тъй че за хубава,да си приготви 50 лева !

Иначе,пръскай с освежител и тем подобни.
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на Богиня
    Е, ти си на 17-още една година ще издържиш. Но вярно се крий и не парадирай много в тяхно отсъствие, че нали знаеш... никой няма повече очи от съседа.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Е,кво като стане на 18 ?
    Все още ще е напълно зависимо от мама и тати дете !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Що? Аз съм на почти 18 и от 2г. работя. Какво ми е зависимото, не разбирам?
    Освен това, че живеем в едно жилище, но и с това ще се свърши скоро...
    Тя сама избира дали да е зависима или не. Вече друг е въпросът, ако и след 18 е
    на гърба на родителите си. Тогава ще трябва да се съобразява с тях и с техните
    желания, разбира се.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    ^ И какво като работиш-живееш под техния покрив.. ток плащаш ли.. вода.. храна- не сигурно.. ако е така- значи си зависима..
    По темата- пуши като излизаш навън- какво ти трябва да те хванат вашите и само проблеми после.. а още по-добре- опитай се да спреш цигарите..
    ..осъзнайте се хора- плащате, за да се тровите.. преди повечето млади го правеха, защото било модерно- сега вече дори не е модерно, а жалко .. защото някои започват да пушат 5-6 клас, че и по-малки- страшна гледка..

Голям фен Аватара на JuStElly
    Откажи ги и няма да имаш проблеми..

Не съм зависима.
    Ако си толкова заинтригувана, пиши ми на лично.
    Съгласна съм, че най-лесно и здравословно е да не пуши, но не сме ние хората, които да и дават акъл...

мой човек си... Освен на терасата като си легнат нашите пуша и на прозореца на стаята ми... а онази вечер си пуших и на леглото и на сутринта- ни следа... само оставяй да се проветрява цяла нощ и си окк !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си