.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Преди като бях по-луда глава го направих за едно момче, от софия до варна с влака цяла нощ , за да се видим за 15 минути и айде после наобратно, ама не ми беше проблем , защото си беше една готина разходка АМа аз не го направих, защото бях влюбена или нещо подобно- беше ми симпатичен, пишехме си и един ден реших да отскоча да се запознаем на живо и така. Нищо сериозно
    Последно редактирано от Charismatica : 09-19-2012 на 15:39

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мен това сигурно би ме уплашило. Щот аз не бих го направила. Безнадеждно ми звучи едно такова...
    Мда. Крийпи и отчаяно си е. Всички малолетни путки биха казали, че е мн сладко и как биха запърдяли звездички и дъгички от подобен жест, но...Това само би те вкарало по-дълбоко във френдзоната. (При другите блудкави "добри" момчета.)
    Подобни жестове ще правиш на ГАДЖЕТО СИ!

Кольо, виждаш ми се свястно момче, ако тя не те ще не вярвам да останеш сам - недей да си прахосваш повече ремето, енергията и емоциите, ако вече са те отрязали отвсякъде, поне ще си запазиш достойнството и уважението на девойката така.

Отиди до там, ако има шанс да стане нещо с мацката (без да слушаш какво говори, по-добре виж дали ПОКАЗВА, че те харесва), но заеби всички подобни глупости, по-добре се опитай да я целунеш - по-смислено и ползотворно ще е и за двама ви.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-19-2012 на 16:20

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Колко мило. Бих останала дооста очарована.
    Дрън-дрън

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Супер мило <33
    Аз така с едно момче от Пазарджик, много искал да ме види нз си кво си ... колко ми се обяснява и така и не дойде .. Имат шанс подобни връзки, ама е бая трудничко

Ем ние прекарахме няколко часа пред уеб камерите... първоначално всичко на майтап, после взех да се влюбвам и казах, че ще и отида на гости... След това тя ми обясни, че едва ли ще се получи заради голямото разстояние и да не храня празни надежди, но вече ѝ бях обещал да отида и го направих... Видяхме се за около 3 часа, но си беше страхотно ии бих повторил... вече без някакви надежди ами като добър приятел... Този път без букети, пръстени и т.н.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох,Коле...излез от филма,моля ти се, сладък!
    Нищо няма да стане,сми...ти си знаеш де.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ох,Коле...излез от филма,моля ти се, сладък!
    Нищо няма да стане,сми...ти си знаеш де.
    Е нали това казвам бре... стига ми повтаря, че съм филмиран... излязох от него още когато говорих с нея...
    Ако ми прочетеш пак поста ще видиш, че съм написал, че ако отида ще е като приятел, а не защото съм влюбен в нея...
    Осъзнах се, беше моментно вече ми мина и искам да си останем добри приятели...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    да се надяваме
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си