- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали ако...
Момичета, как бихте реагирали, ако момче с което сте се запознали в интернет преди около месец - два, измине 600-700км. само за да ви види за няколко часа и да ви подари букет цветя?
Момчета, вие бихте ли направили нещо подобно за момиче, знаейки, че шанса за нещо повече от приятелство е нулев? Или не сте достатъчно луди за да направите подобно нещо за момиче което едва познавате?
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз съм го правил това за момиче, но съм бил сигурен в чувствата и,иначе не бих го направил, ако не я познавам добре![]()
Ако го харесвам, ще реагирам добре.
Ако не го харесвам, ще реагирам учтиво, но без да давам напразни надежди.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като знам ситуацията - много мил жест,но още отпреди това се знаеше,че нищо не може да се получи !
Иначе е адски мило...но не е било подхранено от чувства от другата страна,така че си мисля,че не би могло да излезе нищо от това.
maDamn
Отрязаха те лошо.
Иначе е сладко.
Ха . )
Очарователно е.. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Плам, нали питам и момчетата дали биха го направили, знаейки, че нищо няма да стане... Просто като жест към момиче...
Смрт, толкова си тъп, че ще те игнорирам за пореден път... Имам чувството, че ме следиш постоянно само за да ме нареждаш...![]()
Мишинка
BrainDamage
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е винаги има една малка надежда която те кара да го направиш...![]()
Мишинка
BrainDamage
И пак казвам в случая, не трябва да я има тая надежда ...
Но жеста ,откъдето и да го погледнеш е мил.
maDamn
На мен пък не ми се струва мило, честно.
Говори за някви намерения определени, пък момичето, ако не те възприема по тоя начин... Ще го запомни определено, ма... де да знам. Такива жестове не ме трогват мен специално никак и единствено бих се зарадвала, ако са от мъжа, с когото съм в момента. Всеки друг би ме накарал да си помисля "Абе, тоя какво ще иска сега и с каква цел го прави".
Миличко е <33
Ония букет 'начЕ за тва е бил :3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Едно момче ми беше спретнало такава изненада. И двамата си имаме половинки, но запознанството ни преди 3-4 години в интернет прерасна в много хубаво приятелство.
Дойде чак до тук, за да ми подари една книга, която му бях споменавала, че искам да си купя. Беше много мило. Цял ден остана и си прекарахме страхотно, дори го запознах с приятеля ми. Месец след това пък аз ходих при него и се запознах с приятелката му.
Такъв жест считам за мил.
Иначе ако момчето се надява на нещо и е влюбено в момичето, а момичето е ясно, че не изпитва нищо, тогава постъпката бих я сметнала за глупава и ненужна.
И спря да се върти за миг земята..
Ако разбера, че е 0-ва работата няма смисъл да го правя за едното нищо, но ако знам, че има поне малък шанс бих (пък и съм достатъчно луд да го направя).
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Абе не знам..мило е,но и лигаво за мен.Зависи доколко познавам момчето,но ако сме се запознали преди 1 месец по интернет-creep.
Малко откачено и странно ми се вижда,но предполагам реакцията ми ще зависи и от други фактори.
Ако се познаваме от месец-два, по-скоро бих се стреснала. Жеста е мноого мил, но според мен след повече време познанство е по-добре. Лично мнение.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Щом съм си писала с някого 1-2 месеца, значи все пак ми е приятен по някакъв начин. За какво да пиша на човек, с когото нямаме лаф или пък ми е неприятен/дразнещ и т.н.? До тук с теорията, че бих се стреснала/отвратила/ядосала, както други потребителки, но все пак всички сме различни.
Та, по темата.
Дори да имам чисто приятелски чувства към човека, би ми станало толкова мило и сладко, и всякакви такива силни емоции биха ме обзели от такъв жест. Защото на днешно време се срещат рядко такива романтични мъже. Повечето са горди или просто не считат това за нужно/приятно и т.н.
То не, че е задължително, но е един страхотен жест. Браво за идеята.
И не се отчайвай, че те е отрязала. Ще намериш някоя по-добра.
Последно редактирано от Wednesday666 : 09-16-2012 на 12:08
Мен това сигурно би ме уплашило. Щот аз не бих го направила. Безнадеждно ми звучи едно такова...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5