.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Някой има ли представа как се прави пищов ?

До сега не съм правил пищови но тази година понеже ще съм седми клас и е супер важно за мен да изкарам добра оценка на матурите не знам да ви кажа нищо знам таблицата но не цялата просто не знам как ще завърша някой ще ми каже ли как да я науча щото от втори клас не мога та да не се отплесвам от темата ще си купя такъв химикал дето се вижда само на УВ може ли да ми отговорите и на двата въпроса обаче без да хейтвате и да казвате бати простака седми клас ще е и не знае таблицата...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не знаеш таблицата, а си стигнал до седми клас?

Град
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Не знаеш таблицата, а си стигнал до седми клас?
    Да и аз нямам представа как се случи някой друг?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

1. омг не занеш как се прави пищов
    2. бахти смотаняка сори ама тва е истината

И аз бях тъй,ами у4и

Ще бъдеш седми клас и не знаеш как се прави пищов?!? Купи си моливник или химикал с таблицата, а най-добре седни си на задника и я научи. Щом искаш хубава оценка на изпита, поне се постарай малко и научи това, което хората са научили още във втори клас.
    ПС: Не се заяждам

Супер фен Аватара на weheartiit
    Номера става като си напишеш на някакво малко листче нещата и го скриеш.Най-простия пищов.
    Ти сериозно ли,таблицата ?Не целя да се заяждам ама наистина поне се постарай да научиш нея,че има много по-сложни неща,които ще взимате сега в 7 клас.Ако случиш на готини квестори ще се уредиш иначе ..ъх.

1x1=1
    1x2=2
    1x3=3
    1x4=4
    1x5=5
    1x6=6
    1x7=7
    1x8=8
    1x9=9 и т.н

2x1(1x2)=2
    2x2=4
    2x3=6
    2x4=8
    2x5=10
    2x6=12
    2x7=14
    2x8=16
    2x9=18
    2x10=20

3x1=3
    3x2=6
    3x3=9
    3x4=12
    3x5=15
    3x6=18
    3x7=21
    3x8=24
    3x9=27
    3x10=30

4x1=1
    4x2=8
    4x3=12
    4x4=16
    4x5=20
    4x6=24
    4x7=28
    4x8=32
    4x9=36
    4x10=40

5x1=5
    5x2=10
    5x3=15
    5x4=20
    5x5=25
    5x6=30
    5x7=35
    5x8=40
    5x9=45
    5x10=50

6x1=6
    6x2=12
    6x3=18
    6x4=24
    6x5=30
    6x6=36
    6x7=42
    6x8=48
    6x9=54
    6x10=60

7x1=7
    7x2=14
    7x3=21
    7x4=28
    7x5=35
    7x6=42
    7x7=49
    7x8=56
    7x9=63
    7x10=70

8x1=1
    8x2=16
    8x3=24
    8x4=32
    8x5=40
    8x6=48
    8x7=56
    8x8=64
    8x9=72
    8x10=80

9x1=1
    9x2=18
    9x3=27
    9x4=36
    9x5=45
    9x6=54
    9x7=63
    9x8=72
    9x9=81
    9x10=90

пет по пет = двайсе и пет (двадесет, но като си го казваш двайсе, се запомня - целта)
    шес по шес = трийсе и шес (шест ofc)
    та, за 9, ако ти е омръзнало да ги учиш - умножаваш X по 10 и вадиш X. Примерно 4x9 = 4x10 - 4 = 40-4 = 36.

Тези неща ми помогнаха да науча таблицата във втори клас, а на теб би трябвало да ти е по-лесно.
    Таблицата най-горе я напиши няколко пъти в тетрадка. Действа.
    И вземи налегни малко учебниците, защото е срамно. Половината ми съученици в 7 клас не знаеха как се смята и чете. Беше смешно.

Ако ти се налага да правиш пищов на това... какви мадури(всъщност е външно оценяване...) какви 5 лева?!
    Последно редактирано от whitenigga : 09-15-2012 на 23:44

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Положението е трагично.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Положението е трагично.
    Знам и за тва първия или втория срок ще ходя на уроци по математика щото съм мн зле дроби нищо не знам.За пищовите - откъде да взема информацията за пищова ?
    FUCK RULES !!!

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    ^ Ми не знам пробвай да вземеш информацията от световната енциклопедия на пътешественика..
    Моля те кажи ми, че се шегуваш! Ако не- сядай и учи .. защото няма да си вземеш изпита.. :O
    Някои хора си знаят таблицата и пак не го взимат.. а ти не знам.. просто не знам..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    http://www.guns.bg/products/?action=...roductId=23833 , взимаш си ей тва и минаваш без проблеми, thank me later.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Знам и за тва първия или втория срок ще ходя на уроци по математика щото съм мн зле дроби нищо не знам.За пищовите - откъде да взема информацията за пищова ?
    Аз за друго ти приказвах.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Не пищов, сядай и учи! В седми клас си, а не знаеш нещата от втори. За дробите, които се учат в пети да не говорим.
    Ти през тия години какво си правил, спал ли си?
    Хич не му блазе да учителя ти по математика, ще се види в ужас. И не да ги отлагаш за втория срок тия уроци, ами тръгвай веднага. Поне елементарните неща да разбереш, току-виж си хванал тройка или при добър късмет - 4ка.

Тази година започвате със сериозните неща по предмета - и най-вече геометрията. Ще се ползват пропорции, теореми, и т.н., а ти даже не можеш да смяташ.
    А на матурите - я препишеш, я не. А ако те хванат?

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от whitenigga Виж мнението
    1x1=1

2x1(1x2)=2

3x1=3

5x1=5

8x1=1

9x1=1
    Личи и ти колко я знаеш Ако ми обясниш как изведнъж става 1 ще те черпя сериозно ти казвам... като гледам какви идиоти има ми става лошо!

Правенето на пищов е лесно, важно е да можеш да го използваш.....

То има много видове пищови..Както ти казаха най-простия е със едно малко листче и си пишеш нещата на него,после само ги преписваш.Иначе може и по ръцете да си пишеш,но няма много място,пък и ако те хванат... ;д Гледай да ги научиш нещата,а не да се чудиш кое е най-лесно.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Пробвай с ръцете (там най-често се пише и затова не очакват вече че някой е толко тъп да си пише там, а всъщност върши работа. Също по подметките на обувките. Листче в капачката на химикала. Материалите ги взимаш от учебника (ама трябва да знаеш кое е най-важното)
    Но пищов няма да ти спаси седемте години математика. Това е точна наука, ако си мислиш, че за срок ще научиш нещо при положение, че не знаеш таблицата (facepalm) Оле, оле... честно не вярвах, че има такива. Изпита по математика след 7ми клас е бая труден- дори отличници със зор изкарват 5. Само едно ми е интересно- как може да те мързи да учиш до 7миклас. Айде след това- да.. ама тия елементарни неща...

Лесно трикче за умножение с 9 (във ФБ го намерих) http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater .
    Не ти трябват пищови. То ясно, че има много начини за преписване, но всеки си е на твой риск и ако те хванат горко ти, а и квесторите са винаги от др училища и наистина не можеш да си позволиш да преписваш. Седни и си научи нещата. Това е една таблица, нали не искаш да се сравняваш с първолаците? А как са те пускали да минеш като не си знаел едно от най-основните неща? Да ти кажа честно нямаш шанс на изпита, там нещата са десетки пъти по-сложни и няма задачки за 2ри клас, всичко е трудно. Аз изкарах 5,20 и нещо на изпита и 5,60 и нещо на външното при условие, че съм отличничка... Не те виждам . А и ако отидеш в ново училище няма да ти простят, че не знаеш такива дребни неща. Таблицата се учи лесно, ама то има и дроби, геометрия, формули, текстови задачи и тоолкова много още неща, които се учат от 2 до 7 клас, които явно не си усвоил, че наистина не знам как ще се оправиш... Вземи се в ръце, че не ко и по БГ си така ще си останеш в същия клас... Не се сърди, но е така, не те "хейтвам", но наистина си помисли колко важно е да си научиш материала, пищовите не вършат работа .Учи нещата стъпка по стъпка, оди на консултации, СИП-ове и такива...

Да ти става лошо.. не мога да ти помогна. Не виждам от къв зор не мога да се объркам? Ако ми обясниш защо ми е забранено ще те черпя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си