- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко книги имате?
http://prikachi.com/images/376/5278376i.jpg Ето това е моята библиотекаГоре-долу около 70 книги са май не съм сигурна ... не е кой знае какво, но се опитвам да я обогатявам повече и повече
И вие качвайте снимки, лично на мен ми е много интересно да видя и вашите библиотеки
![]()
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
М... в моята стая също може да се каже,че са около 70 макс. Иначе и в хола имаме книги, там са повечко. Доста от тях не съм ги чела,защото все се занимавам с нещо друго,но пък и повечето са романи на майка ми,пък аз ...рядко се сещам да се зачета в нещо такова.
Николко !
Вие луди ли сте да четете бе ?
Излизам навън,забавлявам се,денся на чалга,пия,ям и хич не ми пука за някви си книги.
Кво ти дава книгата-нищо!
Губене на време !
Да не съм пенсионер да чета?
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Надявам се е иронично казано, защото това, дарлинг: противоречи на това:
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
...или си доста противоречива личност...
На въпроса: достатъчно, за да се чувствам умна и образована млада дама!![]()
За какво са книгите ли? Четеш, четеш и се забравяш...И току - виж, че чудноватото почва да ти изглежда истинско, потъваш в него ... Затова има книги, затова са ги измислили.И песните са затова...да те измъкнат от истината, за да разбереш, че си човек...
Много ограничено мислене ... да не бил пенсионер да чете ... ти като не искаш да четеш, моля те не слагай всички хора, които четат под един етикет - пенсионер !
Миличка,естествено,че го казах на шега
А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
Най-вече при знанието.
Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
стига сте се дразнили!didencetto7,харесва ли ти сагата Здра4?
И аз така предположих, но ми е малко трудно да разбирам хората в интернАт.Извинявам се, ако съм прозвучала хапливо.
Мъж си, ама...
![]()
![]()
Така е!А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
Най-вече при знанието.
Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...![]()
Разбира се, че чета и смятам да го правя, докато някоя буква не реши да ме удари в окото и ослепея...
Още веднъж се извинявам...![]()
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Еее, хубава работа, ама мъжка...![]()
На любимата си книга /''Приключенията на добрия войник Швейк''/ съм се смяла с глас, така както на нито един филм.![]()
На въпроса, зададен от автора/-ката, не бих желала да отговарям с конкретно число, защото излагацията ми е в кърпа вързана. НО редовно имам взети книги от библиотеката, които, разбира се чета и... връщам!![]()
Както е писала една дама по-горе, не излиза евтино да имаш собствена библиотека.
И при мен това важи! Имам и друго хоби освен четенето, което, обаче, не мога да си взема на заем...![]()
Всъщност ми хареса адски много и бях прочела всяка книга за по 2 дена, не ми се правеше нищо другоНо това беше още като излязоха- сега с толкова много книги за вампири на пазара въобще не ми се занимава... даже и филмите на Здрач не ми се гледат...
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
Доста малко са, тъй като преди все от библиотеки си вземах да чета по някоя книжка или назаем от приятели. От скоро си правя малка библиотека - 20 , 25 книги някъде са. Гледам да я обогатявам, колкото се може повече, когато имам финансовата възможност.
За жалост сега да имаш много книги в библиотеката си струва скъпо... Преди няколко месеца открих продавалник... преди това нищо не си бях купувала от там но след като стипендията ми е едва 20лв реших, че ще се примиря не всичките ми книги да са чисто нови и си поръчах няколко. Намират се и добри оферти... въпреки че пак бих предпочела да знам, че определена книга си е само и лично моя...![]()
Малко са. Никога не купувам книги, защото взимам от библиотеката.
аз имам още няколко такива просто този ми се наложи да го ползвам и остана в моята стая
Яд ме е, защото в моя град имам чувството, че библиотеките са останали на заден план...
Ха!Браво! Една добра тема. "Книгата е като градина, която носиш в джоба си".Това е една от любимите ми китайски поговорки.А за книгите : Аз съм си фентъзи любителка. Властелинът на пръстените,Хобитът,Децата на Хурин(всички на Толкин)просто ги обожавам.Голяма любителка съм и на Хари Потър и Здрач,но засега си ги взимам от библиотеката защото нямам пари да си ги купя;*
Също така и имам много енциклопедии.За Египет,Рим и др... Общия им брой е към 60