.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Smile Колко книги имате?

И ако може снимка.

http://prikachi.com/images/376/5278376i.jpg Ето това е моята библиотека Горе-долу около 70 книги са май не съм сигурна ... не е кой знае какво, но се опитвам да я обогатявам повече и повече И вие качвайте снимки, лично на мен ми е много интересно да видя и вашите библиотеки
    I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    М... в моята стая също може да се каже,че са около 70 макс. Иначе и в хола имаме книги, там са повечко. Доста от тях не съм ги чела,защото все се занимавам с нещо друго,но пък и повечето са романи на майка ми,пък аз ...рядко се сещам да се зачета в нещо такова.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Николко !
    Вие луди ли сте да четете бе ?
    Излизам навън,забавлявам се,денся на чалга,пия,ям и хич не ми пука за някви си книги.
    Кво ти дава книгата-нищо!
    Губене на време !
    Да не съм пенсионер да чета?
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Голям фен Аватара на Богиня
    Надявам се е иронично казано, защото това, дарлинг:
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    ...денся на чалга...
    противоречи на това:
    САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

...или си доста противоречива личност...

На въпроса: достатъчно, за да се чувствам умна и образована млада дама!

Град
    София
    Миличка,естествено,че го казах на шега
    А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
    Най-вече при знанието.
    Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

стига сте се дразнили!didencetto7,харесва ли ти сагата Здра4?

И аз така предположих, но ми е малко трудно да разбирам хората в интернАт. Извинявам се, ако съм прозвучала хапливо. Мъж си, ама...
    А достатъчното никога не е достатъчно...винаги може още и още !
    Най-вече при знанието.
    Да разбирам,че рядко четеш,а може и да греша...
    Така е!
    Разбира се, че чета и смятам да го правя, докато някоя буква не реши да ме удари в окото и ослепея...
    Още веднъж се извинявам...

Всъщност ми хареса адски много и бях прочела всяка книга за по 2 дена, не ми се правеше нищо друго Но това беше още като излязоха- сега с толкова много книги за вампири на пазара въобще не ми се занимава... даже и филмите на Здрач не ми се гледат...
    I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Доста малко са, тъй като преди все от библиотеки си вземах да чета по някоя книжка или назаем от приятели. От скоро си правя малка библиотека - 20 , 25 книги някъде са. Гледам да я обогатявам, колкото се може повече, когато имам финансовата възможност.

За жалост сега да имаш много книги в библиотеката си струва скъпо... Преди няколко месеца открих продавалник... преди това нищо не си бях купувала от там но след като стипендията ми е едва 20лв реших, че ще се примиря не всичките ми книги да са чисто нови и си поръчах няколко. Намират се и добри оферти... въпреки че пак бих предпочела да знам, че определена книга си е само и лично моя...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Малко са. Никога не купувам книги, защото взимам от библиотеката.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от didencetto7 Виж мнението
    http://prikachi.com/images/376/5278376i.jpg Ето това е моята библиотека Горе-долу около 70 книги са май не съм сигурна ... не е кой знае какво, но се опитвам да я обогатявам повече и повече И вие качвайте снимки, лично на мен ми е много интересно да видя и вашите библиотеки
    Този речник и аз се прецаках да си го купя. Не знам точно колко книги имам. Не са много, повече разчитам на библиотеката. Иначе съм си книжно плъхче, четенето е естественото ми състояние.

аз имам още няколко такива просто този ми се наложи да го ползвам и остана в моята стая Яд ме е, защото в моя град имам чувството, че библиотеките са останали на заден план...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    И аз така предположих, но ми е малко трудно да разбирам хората в интернАт. Извинявам се, ако съм прозвучала хапливо. Мъж си, ама...

Така е!
    Разбира се, че чета и смятам да го правя, докато някоя буква не реши да ме удари в окото и ослепея...
    Още веднъж се извинявам...
    Е,ти пък извинения чак .
    Просто си говорим.И аз не бих спрял да чета.Като цяло чета всичко,но без измислени любовни романчета,те са губене на време.Като вместо Nаtiоnаl Gеоgrарhiс,да гледам турски сериали .
    Безсмислено е !
    Има книги,има и хубави книги.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

В моята стая има 2 библиотеки, 1 шкаф, в хола същото.

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    ...И аз не бих спрял да чета.Като цяло чета всичко,но без измислени любовни романчета,те са губене на време.
    ...
    Има книги,има и хубави книги.
    Еее, хубава работа, ама мъжка...
    На любимата си книга /''Приключенията на добрия войник Швейк''/ съм се смяла с глас, така както на нито един филм.

На въпроса, зададен от автора/-ката, не бих желала да отговарям с конкретно число, защото излагацията ми е в кърпа вързана. НО редовно имам взети книги от библиотеката, които, разбира се чета и... връщам!
    Както е писала една дама по-горе, не излиза евтино да имаш собствена библиотека.
    И при мен това важи! Имам и друго хоби освен четенето, което, обаче, не мога да си взема на заем...

Нямам книги, имам Интернет.

ем то за някой нета по-важен

Ха!Браво! Една добра тема. "Книгата е като градина, която носиш в джоба си".Това е една от любимите ми китайски поговорки.А за книгите : Аз съм си фентъзи любителка. Властелинът на пръстените,Хобитът,Децата на Хурин(всички на Толкин)просто ги обожавам.Голяма любителка съм и на Хари Потър и Здрач,но засега си ги взимам от библиотеката защото нямам пари да си ги купя;*
    Също така и имам много енциклопедии.За Египет,Рим и др... Общия им брой е към 60

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз имам 2 шкафа с книги,но в момента ме мързи да снимам,може би утре.

Повече от фен Аватара на mirki4a
    15 букви и 0 книги
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не е ли по-важно, колко книги си прочел, а не колко имаш? Защото познавам хора, чиито библиотеки са само за украса.

Богиня, ако не си чела "Барон Мюнхаузен", може да му хвърлиш един поглед. Приятно и доста забавно четиво.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sashko705
    В моята библиотека имам към 100 книги и енциклопедии, повечето от които са детски и съм ги чел като малък. Аз по принцип обичам да чета и за това гледам да си купувам поне по 1 книга месечно, но след като открих този сайт: http://www.bookdepository.com/ си купувам доста повече. От библиотеките книги не взимам, защото обичам книгите да са си мои и ми става тъжно като трябва да ги връщам .

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Имам около 90 книги. Ехх, как искам да имам огромна библиотека ;3 хД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си