.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Купувани за мен и от мен имам около 200 сигурно. У нас проблема е пространствен, имам книги по пода, тонколоните, секциите, и абе почни всяко плоско място върху, което може да се сложи книга. Всички обичат да четат в нашето семейство. От много време си повтарям как не трябва да купувам повече книги, защото нямам къде да ги държа, но просто всеки път като влезна в квижарницата и излизам с покупка. ;w;
    Иначе семейната библиотека е доста голяма, но нея няма да я споменавам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

^^И при нас така

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Около 35 40 книги
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ами доста с апри бба има цели бииблиотеки у нас има 2 етажерки и в моята и в стаята на брат ми още 2 доста към 100 у нас и още много при баба

Супер фен Аватара на paradosou
    Нямам идея, но са доста. Набелязала съм си едни нови и скоро сигурно ще ми се превърнат в попълнения.

твърде много,че никога да не ми стига времето да ги прочета :c

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нямам лавици в стаята за това трупам книги по разни шкафове,кашони и прочие.Никога не съм ги виждала всички на едно място,за да кажа,но съм сигурна,че са доста.По принцип от малка обичам да чета,а и като маниачка на тема Стивън Кинг имам почти всичките му книги.Освен това купувам всяка възможна книга за Майкъл Джаксън (а след смъртта му те са си доста..).
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Много, много, много книги. На село има 2 чувала, още не съм изчела първия чувал все още, а у нас моята библиотечка е препълнена, даже майка ми ги крие да ги нося за подарък на рд и такива...
    Щото аз имам странна зависимост, не мога да се храня, без да чета, в тоалетната влизам с книга, а като обичай всяка вечер чета преди лягане.

Повече от фен
    Лично моите са към 1500-2000, като прибавиме и книжките на родителите ми и на братята си се получава едно 6000, цяла стая сме си отделили за библиотека.

Сестра ми чете книги. И аз по някой път.. Имаме цяла библиотека....

Аз имам около 200 и няколкоо

Голям фен
    В домашната библиотека са страшно много, но малко от тях са лично мои, така че няма да ги обсъждам. Да са мои от тях около 50, в града, в който уча, имам около 20, а у дома, в моята стая, да са около 100...Напоследък чета много книги, взети от библиотеката и събирам пари, за да си купя всички книги, които искам, наведнъж(около 30).

и аз събирам пари за около 20-тина книгии...

около 20-30 но аз взимам от библютеката...
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    около 20-30 но аз взимам от библютеката...
    библиотекатa*; взимай си може би по-често:>

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    За съжаление точно в момента неможе снимка, но имам 16. Не са всички, които съм прочел през живота си, но тези са си лично мои и много си ги обичам!! Нося си ги от квартира на квартира и са ми като деца, най-добри приятели или нещо от сорта. Обожавам миризмата на току-що купена книга, която разлиствам за първи път!!

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Много. Със снимка не мога да обхвана всички.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не толкова, колкото ми се иска да бъдат. Достатъчно ще са ми, когато на всяка стена във всяка стая имам поне по една библиотека.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мои имам над 50, иначе в семейната библиотека са доста.

пишете за новите си попълнения

Мега фен Аватара на draid
    Ами честно да си кажа нямам ни най-малка представа. Доста има.

Принципно имам много книги, но у нас имам много малко, тък като след прочитането им ги давам на познати, които ги дават на техни познати и така. Не виждам смисъл да си купя книга и да я държа на рафта, книгите са направени да се четат.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Принципно имам много книги, но у нас имам много малко, тък като след прочитането им ги давам на познати, които ги дават на техни познати и така. Не виждам смисъл да си купя книга и да я държа на рафта, книгите са направени да се четат.
    тъй,тъй

Супер фен
    Град
    Germany
    Нямам много книги у нас,понеже рядко си купувам.Изтеглям си ги като електронни книги на таблета,или си ги взимам от библиотеката.

Нямам толкова време да седна да броя всички книги, които имам. И няма да се поберат на една снимка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си