- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ампутирана ръка и тубичка лепило
Оле, как ми падна ръката, щото толкова се бях шила с тая помпа...И мн искам да си я залепя с'я, ама изшмърках лепилото.
А съм такава простакеса и не се сещам по друг начин как ши стане.
Айде, майни, помагайте на гадната метълка-наркоман-простак-дето никога няма да си хване гадже, щото има кръв и може да общува с хора.![]()
И, ако някой ми разясни дефиницията на думичката "зомби" ще съм му мн благодарна...Някъв плевенски жаргон за "простак" май беше. :/
Ми копеле к'во да ти кажем, аз мойта я боднах с телботУ, щото да му са невиди... лепилото го излапах... капчицата си я шмръкнах кат стой та гледай... Ма да ти кажа държи телботУ.... а пък аз да се оплача - обърках чувалО с гипсО, за човал с лепилУ на прах и кат го нагънах... мама та си е ебало... Ма за ръката пробвай с телботУ... то и аз съм прост-наркоман-НА галоЖ ма с телботУ лесно са работи... че лепило за таз простотия няма да 'арча.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...ov-medikament/
Олееее, Луиджи, мачока ни е написал статия и ще ни излекува!!!! (party)
Мале, вече няма да сме такива зомбита дето да разплакват момиченца със снимките как им е излязло лепилото през носа..
Виждаш ли к'во добри хора има...А ние сме някви лепилари антихристи.Вземи малко пример,ма,джанъм...Баси овцата си.
Ех ма аз лепилото си го любя бе... не съм готова да го изоставя... Ма то Агнецо оня ден ходих в сектата - ти нали много предруса... та сама отидох да видя има ли девици няма ли... и тия копелдаци беха разпънали една на кръста на Свети Петър - оня металния големия... и кат и навират едни 15-20 сантиметрови между краченцата... ми да го *** аз съм пропуснала пиенето на кръвта й... много гадно ми стана... ма може пък за добро да е тоя медикамент бре... че кръв от девица днешно време къде ща намерийш?
Пръски мозък се сивеят
Ми, то имаше една девица, тя като я дефлорираха такава бегаше нагоре по леглото, ама и тя изгоря. Ама пак ше умре за греховете ни, де, спокс.
Ама мани в тая секта, докато ни приемат още мн ше слугуваме.
Важното обаче е че имаме вече с кой да си бодем лепилото и гентамицина без да имаме гадже. Ама животът ни пак е някъв такъв непълноценен без мъж. Ама като сме си такива прости галоши, к'во да се прави.![]()
Ми то нас с тия гнусни приказки за кръв... и човешки дейности... баси никой няма да ни вземе... ние не сме истински жени - некви прости галоши. То братче ако не беше тая секта да сме загинали... то лепило от магазина не мое си вземеш щото нали треа се говори с продавача, а т'ва е твърде социално... :/
Пръски мозък се сивеят
Много жалко, че не знаят КОГА, КАКВО И КАК АВТОР четем. А на мен продавача, като ми връща рестото аз си мисля,че иска да се здрависаме и го хващам за ръката.![]()
Ама баси..Истинските жени носят джапанки и си мълчат - не ходят с разни човеченца по градинките. Мнол си проста.
Ай, да си ударим една помпа физиологичен разтвор и гной.
Абе, мани, аз ше ходя да се записвам в ново даскало сутринта, че ми е време да завърша.После там още куп глупости - тапии, мапии. Че даже после и на работа пак мо'е се уредя при повече късмет. После още толкова глупости. Пък после идва приятната част на денят (дето дишам лепило - да не си помислите нещо друго) и въобще няма да се спи.
Ше го карам цял ден на кафенца и бирички, че да не умра.
Ама ти обещай, че ще се наспиш и за двете ни след спринтът.![]()
ко ще бачкаш
може да си легна малко като стане гадно и топло и разбира се, че обещавам, моят сън е и твой![]()
Пръски мозък се сивеят
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D..._i.216565.html
Ох толкова ми пука, че Преслава ходи по джапанки, че направо ще ми се пръсне сърцето от вълнение. Агнецо ти знаеше ли това? Предлагам да си заменим ръцете с 'жапанки - по-лесно ще ровим в лепилото и коката.
Пръски мозък се сивеят
"шизофренията не прощава"
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Искаме как да не искаме! От теб калето от нас бирата и оп в некоя градинка, кат злобни намазани с черно металяги, завиждащи в ъгъла.
Пръски мозък се сивеят
Какви лапачи на думичките сте обаче аввввв аввв <3
Какъв вид папагали сте? Обучени ли сте, или просто сте си родени с малформации?
бтв много сте готини. (инлове) Нямате си и на представа колко сте прави в опитите си да се самоиронизирате и да преповтаряте думичките ми. Ебати кви фенове имам, трогната съм. <3
Бихте ли си плюли в устите за 2лв? <3
Агнец, колко момченца от форона олигави с езичето си? Преброих ги двама, има ли ощИ? Много сте сладки. <3 Луиджи, а ти ревнуваш ли я? : (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Луиджи, днес колко пениса пое? И бягаше ли нагоре по леглото или този път ти го набутаха грубо в някой миризлив кенеф? ^_________^
Ми последният който ми го набута беше ти ма муци...Не помниш ли бяхме си в клошарското имение в Борисовата и беше много хубаво... особено когато ми заби главата в кофата с лепило! <33
Пръски мозък се сивеят
Кога ще пробваме новото легло милоо? <33
Пръски мозък се сивеят
How do you make a baby cry twice?
Wipe your bloody cock on his teddy bear.
Пръски мозък се сивеят
Добре бе, аз едно време като дишах половин тубичка беше достатъчна. Смисъл никога не съм слагал повече от половин тубичка в торбичката, като я издишам слагах другата половина и така. Една цяла тубичка бях сложил един път ама мноого тежко, заеби. Та мисълта ми е, чух че Калето вече го правят почти без ацетон, не хващало въобще. Вас как ви хваща така яко...![]()
Ние сме на кале+екстри..
Пръски мозък се сивеят