.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на SurfSky

Избор на 2ра матура

Здравейте хора,дойде ред да си избера 2рата матура ( знам че трябваше да е много по рано но ... ) . Не съм от ученолюбивите , така че ще се ориентирам към по лесен предмет ( няма такова нещо,по всичко трябва да се учи xd).
    Разбрах че по биология ,подготовката за матурата се състой в това да се знаят уроците по биология от 9ти и 10ти клас само ... По другите предмети как стоят нещата ?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Все един предмет трябва да има,по който си добър.Не си избирай матура ей така,просто защото си чул,че е лесна,че много хора така се оказаха с 3ки и се чудеха какво да правят.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Colouring
    Не може просто да искаш от нас да ти кажем по какво да държиш втора матура. Кои предмети ти вървят? Мислиш ли да учиш след 12 клас и към какво си се ориентирал? Не гледай най-лесното, а това, което, въпреки трудността си, може да се пребори, стига да си учиш както трябва.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз избрах математиката, защото там имам най-голям шанс за 6.00. Там или си решил задачите, или не, нищо не може да се интерпретира различно и да ти смъкне резултата.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Аз избрах математиката, защото там имам най-голям шанс за 6.00. Там или си решил задачите, или не, нищо не може да се интерпретира различно и да ти смъкне резултата.
    Мислиш ли, че и аз мисля да ми е математика втората матута, а не съм кой знае колко добра по математика

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    По някой език,ако си на "ти" е най-добре.
    Аз по философия ще държа,там се включват 9,10,11 и 12 клас...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    По философия темите са интересни и някои въпроси са от обща култура. Въпреки това има някои неща,които ако не си ги учил просто няма как да ги знаеш.
    За математика... hell no.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аха има и есенце...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на kosder
    Аз се колебаех м/у Английски и История, ама си избрах това, което ми е интересно и няма да ми е толкова трудно да се мотивирам да го науча, т.е Историята.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Според мен езиковите матури са най-лесни като материал и ниво. Но зависи и колко си учил чужди езици.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз не съм си я избрала още, нямам си и на идея какво искам да правя. А кога трябва да казваме каква втора матура ще държим?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от violette94 Виж мнението
    Мислиш ли, че и аз мисля да ми е математика втората матута, а не съм кой знае колко добра по математика
    Аз от 8 години уча в МГ и са ми сравнително лесни. Разгледай примерна матура и си прецени :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Втората ми матура ще е по математика, защото 8 години ПМГ няма да ги хвърля на вятъра. Матурите на мен са ми страшно лесни, но предполагам ако си добър, по английски ще ти е най-лесна.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз мисля да държа по математика, въпреки че съм в ЕГ. Английският също ми върви доста, ама съм се насочила към математиката и след завършване на гимназията, тъй че...

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ами до сега не съм се напрягал да уча по нищо,карал съм го поинерция , с 3ки - 4ки за годината ( 3ките преобладават xd ) , така че във всичко съм си еднакво добър

Супер фен Аватара на someonerandom
    По философия е т*шак,много хора отиват там,защото и те си викат "Обща култура,дрън-дрън",забравяйки,че вече не са в училище,където на всички им е през да не казвам къде за философията и на учителите това им е ясно,а са на матура,където наиситна трябват по-сериозни знания по предмета,и накрая се оказва някаква пълна простотия,за която наистина трябва да харесваш филосифята и да си учил,за да се справиш,да не говорим,че е изключително абстрактен предмет,което може да изиграе много лоша шега на есето.Аз лично май ще се явявам на английски,защото там съм добър,а както съм се ориентирал,матурата няма да ми трябва за кандидатстване.Наистина сякаш матурите езиците са на най-ниско ниво,така че ако знаеш някакъв горе-долу добре,поучи малко и отивай там.
    Последно редактирано от someonerandom : 09-16-2012 на 14:22
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всеки предмет си има плюсове и минуси - тоест и трудни неща, и лесни. Следователно няма как да се избере най - лесното. Лесно е тогава, когато знаеш уроците, отдава ти се тоя предмет, в противен случай - всичко ще е трудно и струващо невъзможно.

Иначе, аз ще държа по биология - включват се материали от 8 до 12 клас или поне така ни казаха.

Град
    -----------
    Най-лесните матури са по биология и химия. Решаваш си за нула време теста и после и отворените въпроси и готово. Няма да пишеш текстове и т.н. Много си зависи от теб ако си добър по литература най-добре е философия да запишеш.
    ----------------------

Само бих посъветвала да не се залъгваш като стадото с география и философски цикъл, че там пада най-голямата резачка. Аз държах математика, но на мен матурата ми беше ниво 9-10 клас. Ако не беше така, щях да държа английски. Ако знаеш добре английски или друг език .. би било добра идея
    бтв колкото и да не ми се вярва ми казаха, че матурата по ФИЗИКА била лесна Но като изобщо не я вдявам няма как да стане ;д
    Пък по математика (поне аз като я държах преди 2 години) беше 20 тестови въпроса (разбирай - задачи с а,б,в,г) 5 задачи с отворен отговор, на които трябва да напишеш само отговора и 3 задачи, на които трябва да напишеш цялото решение
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове