.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от justmee19 Виж мнението
    Умирам си утре да бъда на училище ... Сега не го осъзнавате,но когато завършите ще искате да върнете времето назад и да можете отново да прекарате поне един ден в училище.
    Да, ако можеше поне за един ден да мога пак да съм там, да се видя със всички. Хората около мен бяха страхотни и много ми липсват. Така че, недейте да се оплаквате ами се радвайте на оставащото ви време заедно, понеже всичките ми съученици преди мрънкаха, как не искат да ходят на училище, ама не видях нито един, който да не реве на завършването

Не ми се ходи ама нищо, 11 клас почвам, ще издържа още 2 години.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Абе хора, колкото и да не си харесвате класа, ще ви липсва един ден. А и толкова ли няма поне 1 свестен човек? Хмм...

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    +1
    Колкото и да не си харесвах много много класа, ми се иска да върна времето..
    И аз не си го харесвах много в началото,но след всяка изминала година ставахме все по-близки,а когато дойде 12 клас беше просто уникално.Показахме на всички какво е КЛАС!!! Както през учебната година,както и през концерта,които имахме и през и изпращането и бала.Абе,станахме много,много задружни. Но...такъв е живота.Разделяш се с едни,срещаш се с други. Днес ми беше първият ден от студентският ми живот така да го кажа Останах приятно изненадана. Очертава се да бъде сякаш много хубаво.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    И аз не си го харесвах много в началото,но след всяка изминала година ставахме все по-близки,а когато дойде 12 клас беше просто уникално.Показахме на всички какво е КЛАС!!! Както през учебната година,както и през концерта,които имахме и през и изпращането и бала.Абе,станахме много,много задружни. Но...такъв е живота.Разделяш се с едни,срещаш се с други. Днес ми беше първият ден от студентският ми живот така да го кажа Останах приятно изненадана. Очертава се да бъде сякаш много хубаво.
    Ее, и при мен беше абсолютно същото
    На мен първият ден като студентка е чак другия понеделник.. и се притеснявам.. :Д

Ее, и при мен беше абсолютно същото
    На мен първият ден като студентка е чак другия понеделник.. и се притеснявам.. :Д
    Ооо,и аз се притеснявах доста,но спокойно,всичко ще е наред. Нормално е да се притесняваш,защото това все пак е нещо съвсем ново за теб,притесняваш се от неизвестното малко или много,което те очаква. Знаеш ли какво правих аз?! Просто се усмихвах умно и се надявах курсът ми да е с пекани хора и за моя радост така и стана. После да споделиш как е било.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Умирам си утре да бъда на училище ... Сега не го осъзнавате,но когато завършите ще искате да върнете времето назад и да можете отново да прекарате поне един ден в училище.
    Определено. И аз искам да се върна в класната стая

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ооо,и аз се притеснявах доста,но спокойно,всичко ще е наред. Нормално е да се притесняваш,защото това все пак е нещо съвсем ново за теб,притесняваш се от неизвестното малко или много,което те очаква. Знаеш ли какво правих аз?! Просто се усмихвах умно и се надявах курсът ми да е с пекани хора и за моя радост така и стана. После да споделиш как е било.
    хаха, и аз това мислех да правя, пък да става каквото и да е. Иначе принципно знам, че имаме лекции и разни такива от първия ден, ама пълната програма ли ще имаме или?!
    Сори, че ви оспамвам темата )

хаха, и аз това мислех да правя, пък да става каквото и да е. Иначе принципно знам, че имаме лекции и разни такива от първия ден, ама пълната програма ли ще имаме или?!
    Сори, че ви оспамвам темата )
    Не мога да ти отговоря,защото не знам в кой университет си,а за всеки университет е различно. Аз първият ден нямах лекции.Днес по принцип трябваше да имам лекции от 14:15 до 19:00,но седяхме има няма 30 мин. и ни пуснаха За всеки университет е индивидуално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си