- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре на училищее.....
Да, ако можеше поне за един ден да мога пак да съм там, да се видя със всички. Хората около мен бяха страхотни и много ми липсват. Така че, недейте да се оплаквате ами се радвайте на оставащото ви време заедно, понеже всичките ми съученици преди мрънкаха, как не искат да ходят на училище, ама не видях нито един, който да не реве на завършването![]()
Не ми се ходи ама нищо, 11 клас почвам, ще издържа още 2 години.
Абе хора, колкото и да не си харесвате класа, ще ви липсва един ден. А и толкова ли няма поне 1 свестен човек? Хмм...
И аз не си го харесвах много в началото,но след всяка изминала година ставахме все по-близки,а когато дойде 12 клас беше просто уникално.Показахме на всички какво е КЛАС!!! Както през учебната година,както и през концерта,които имахме и през и изпращането и бала.Абе,станахме много,много задружни. Но...такъв е живота.Разделяш се с едни,срещаш се с други. Днес ми беше първият ден от студентският ми живот така да го кажаОстанах приятно изненадана. Очертава се да бъде сякаш много хубаво.
![]()
Ооо,и аз се притеснявах доста,но спокойно,всичко ще е наред. Нормално е да се притесняваш,защото това все пак е нещо съвсем ново за теб,притесняваш се от неизвестното малко или много,което те очаква. Знаеш ли какво правих аз?! Просто се усмихвах умно и се надявах курсът ми да е с пекани хора и за моя радост така и стана. После да споделиш как е било.![]()