.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Vip Brother 2012

Е,да,ясно ми е. Но все пак предпочитам нея пред Памела

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе ся се зазяпах в сайта на Вип брадър и видях че до имената на участниците има още 4 въпросителни,тва значи ли че ще влязат още 4 човека?Мислех че просто не са си обновили сайта,ама всички ги имаше и Палчето даже,пък има още 4 празни места?

Иначе,както се и очакваше,събрани са,тъпанар,един по свестен,тъпанар,един по свестен и т.н. .Има доста свестни хора вътре,ама то е ясно че сина на Стефката и Къци ще ги изкарат луди,Багата сам ще си замине сам,щото ще му писне и ще му вдигнат нервите още първата седмица,Никол ще я смачкат и ще си замина и тя...най-накрая няма да се учудя ако баш козата Бони спечели...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Абе ся се зазяпах в сайта на Вип брадър и видях че до имената на участниците има още 4 въпросителни,тва значи ли че ще влязат още 4 човека?Мислех че просто не са си обновили сайта,ама всички ги имаше и Палчето даже,пък има още 4 празни места?

Иначе,както се и очакваше,събрани са,тъпанар,един по свестен,тъпанар,един по свестен и т.н. .Има доста свестни хора вътре,ама то е ясно че сина на Стефката и Къци ще ги изкарат луди,Багата сам ще си замине сам,щото ще му писне и ще му вдигнат нервите още първата седмица,Никол ще я смачкат и ще си замина и тя...най-накрая няма да се учудя ако баш козата Бони спечели...
    Нямам представа,но ще е интересно,ако влязат и още няколко души,но да се надяваме да са по-нормалнички.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Е,те ако влязат по-нормални,няма да е интересно,все ако вътре има повече нормални от тъпанари,рейтинга ще падне...Аз ся гледам,много нормални има,не е нормално за вип брадър,трябва да влязат още 2 миЕга звИзди от БГ обществото (плеймейтка и чалгарка) + боби турбото и оня дето рекламира фафли хипер
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението

Четох, че накрая в къщата ще има 20 участници.

Тая Златка дали не е на акъл за 2ри клас.... http://meganews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B...P-Brother.aspx това като го видях и се чудех да плача ли да се смея ли...

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Къцито е моя човек страшно много ми допада, Николай го мразя още от Сървайвъра долен подлец с лъжи и интриги стигна до финал, а ония двамата сина и бившата любовница на С. Данаилов са ми трън в очите, що за ВИП са тези хора по дяволите, кой ги е чувал въобще, глупостта на Златка никак не ме изненадва. Другите двама дето са унисекс Орлин и Мариана Попова, де що има предаване те са там, като изглежда с това компенсират липсващите гласови възможности, няма да се учудя ако Орлин спечели, той все пак има навика да си купува всяка попеда която никой нормален иначе не би му дал
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

http://bakalovbg.net/vip-brother-live/ гледай във ВИП БРАДЪР на живо безплатно!

Орлин: Абе къде са ми гащите?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Colouring

Отначало го гледах, ама наистина е голямa простотия (не че не съм очаквала). Разочарована съм от много хора, не че и това не съм очаквала. Трагично е направо.
    Като гледам съм за Орлин аз. Най-симпатичен е, земен, добре се държи с всички, не влиза в скандали и е добричък. :Д

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз съм за Никол
    php, работи линка, ама защо няма звук?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едни се давят в алкохол, други циврят за щяло и нещяло, трети се карат за квото дойде...
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Аз съм за Никол
    php, работи линка, ама защо няма звук?
    Звука е от тях. Смисъл аз не мога да го спра.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    аз бях з амариана и люси ама тъй като вече ги няма съм за орлин и багата...абе общо взето егати простотията да дават примерни как златка и никол си истискват пъпките или бони ще драифа .. съгласете се че е е*аси простотията

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    супер орлин победи той беше най забавния , красивия и естествен човек в къщата , както и люси

И аз бях за Орлин..мноого е готин и има уникалните сини очи <33

Мега фен Аватара на Colouring
    Знаех си, че ще е Орлин. Умен, забавен, талантлив, възпитан, красив млад човек. Това е, заслужаваше си го. Точно това, че не изпадаше в някакви крайности, ми хареса. Беше излючително уравновесен и се държеше подходящо.
    Пък и е секси.
    Много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си