.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria

Спешно - Търся списанието БРАВО Лято ..

Здравейте . Търся това специално издание на БРАВО - Лято , където е с 16 плаката и подарък ключодържател . Много е спешно , моля ако някой го има в излишък да пише , много ще ми помогне .

Също така търся плакати на '' The Vampire Diaries '' - може и по отделно на Нина Добрев , Пол Уесли , Иън Зомерхалдър , както и на Селена Гомез , Майли Сайръс , Деми Ловато , Ашли Тисдейл , Ванеса Хъджънс , Зак Ефрон , Ченинг Татъм , Тайлър Лаутнър , Робърт Патисън , Луси Хейл , Ашли Бенсън .

Uploaded with ImageShack.us

Здравей ! Имам много плакати на Селена Гомез , Майли Сайръс , Деми Ловато , Ашли Тисдейл , Ванеса Хъджънс , Зак Ефрон, Тайлър Лаутнър , Робърт Патисън ... ако все още се интересуваш пиши на скайп : justin.bieber.mania

Здравей! Имам 2 плаката на Дневниците на вампира, 1 на Нина Добрев, 1 на Иън Съмърхолдър, 2 на Деми Ловато, мисля че имам 1 на Ашли Тисдейл (на плаката не пише името й но мисля че е тя) 1 на Тейлър Лаутнър. Имам и картички с автографи на:Пол Уесли, Иън Съмърхолдър, Робърт Патисън, Нина Добрев стикери: Иън Съмърхолдър, Пол Уесли, Нина Добрев стикери за училище: Робърт Патисън, Иън Съмърхолдър. Ако се интересуваш пиши ми на скайп rali4ka20022 и кажи че си от teenproblem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си