- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво развитие виждате за връзката си?
^ Ей.Не се карай с хората за неща, ако не ги разбираш. По същия начин аз не разбирам хубаво тези, които не искат въобще някога да имат деца и се чувствам леко осъдително настроена към тях, но не бих им го натрапвала. Ако мисли, че ще се отнася по-различно към детето си, ако не е планирано, по-добре че си го знае предварително.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мен пък ми стана доста интересна очевидната разлика в мненията, групирана по възрастови групи, доколкото дистанционно познавам участниците в дискусията... просто отбелязвам!
Колкото до втората част от въпроса - аз също съм била във връзки, чиито край е ясен - по времето, когато учех в чужбина (за строго определен период от време), включително с изключително неподходящи хора (разлики от културно-религиозно естество). Това обаче в никакъв случай не променя стойността на връзката и чувствата, които могат да се изпитат. Не съжелявам за времето, прекарано заедно и не считам чувствата си за пропилени. Това, което този човек ти е дал в този момент или ти си дал, не се губи. Пътувала съм няколко пъти, за да го видя, след като бяхме се разделили и всеки път съм се прибирала разстроена, защото съм установявала, че бих могла да съм с този човек. Продължаваме да поддържаме връзка, чуваме се, смеем се заедно, въпреки, че той е сгоден, а аз имам също вече друга сериозна връзка.
Приветствам позицията и отношението на NambyPamby.
Така че, не всичко е черно и бяло, не се страхувайте от чувствата си и не мислете за Единствените. Ще пропуснете много мигове на щастие.![]()
Too much energy, too little time...