.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Smile Препоръ4айте ми книга!

Кажете някоя книга която на вас ви хареса.

Какъв жанр?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Доста са.

Най - добре кажи жанр, за да ни е по - лесно.

Еdit: Иначе поредицата на Хари Потър е добра. Не съм я изчела цялата, но още в началото ме грабна, някак си. Брулени хълмове, Граф Монте Кристо, Гордост и предразсъдъци, Мъжете са от Марс, а жените от Венера, Подсъзнанието може всичко, Нека ти разкажа и така нататък. Различни жанрове са, можеш да провериш в интернет за нещата, в които се разказва за тях или да попиташ тук.
    Последно редактирано от Amore-Mio* : 09-17-2012 на 09:34

ами не знам за жанр,може би фантастика и др.

Една фентъзи поредица, която лично на мен много ми хареса - "Тайните на безсмъртния Никола Фламел". Досега в България са излезли 5 книги от общо 7. Горещо я препоръчвам! C:
    Иначе, Amore-Mio*, прочела съм цялата поредица на Хари Потър и наистина си струва. C:

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BeautifulMemories Виж мнението
    Една фентъзи поредица, която лично на мен много ми хареса - "Тайните на безсмъртния Никола Фламел". Досега в България са излезли 5 книги от общо 7. Горещо я препоръчвам! C:
    И аз също ти ги препоръчвам! Доста са интересни и сума ти неща научих за митологиите. Имам ги и петте )
    Препоръчвам ти също и ''Хроники на Чародейците'' - Ками Гарсия и Маргарет Стоъл, , ''Хроники на Древния Мрак'' - Мишел Пейвър <- от тук пък научих супер много неща за това как се е живяло преди , поредицата ''Паднали ангели'' - Лорън Кейт и ''Сирена'' - Триша Рейбърн. Супер интересни книги, ако искаш с чувство за хумор - трилогията ''Хекс Хол'' са супер готини книжки, много съм се смяла.

Мерси за отговорите

Властелинът на пръстените,Хобитът,Хари Потър,Хрониките на Нарния.

Което и да е на Ст. Кинг.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си