Здравейте! В седми клас съм ... една моя приятелка ще продължи да учи в друг град където семейството й имат къща,но не живеят там.Тя мисли да ходи да учи там,но не желае да бъде сама...аз много искам да ида с нея.Родителите ми не разрешават понеже не харесват семейството им...Тя не ми е най-добра приятелка...познаваме се от както се помня.Но след като във нашия квартал се преместиха ново семейство /преди около десет години/ започнах да общувам повече с тях ..може би защото живеят точно над нас...ние с момичето от новото семейство определено сме по-добри приятелки отколкото с момиче,което ще учи в Хасково...Аз и най-добрата ми приятелка искаме да сме трите заедно .. но днес като стана въпрос момичето,което ще учи другаде спомена само мен /аз съм и по-добра приятелка понеже се познаваме от както се помня/ най-добрата ми приятелка се почуства глупаво и аз разбира се казах,че не искам да сме само двете,ако сме три ще е по-добре... но нищо! Родителите на най-добрата ми приятелка я пускат,но моите не!Майка ми каза,че с нея не се разбираме.. та какво ли ще стане ако заживеем заедно... баща ми каза,че не ги познавам и не знам те какви са... На най-добрата ми приятелка са и казали,че ако завърши със отличен ще я пуснат,а моите твърдо НЕ!!! Възможно е те двете да отидат,а аз да остана тук... най-добрата ми приятелка каза,че няма да ходи никъде без мен... но не мисля,че ще е така,защото тя наистина ме е прекарвала така доста пъти( но въпреки всичко пак сме най-добри приятелки) Моля ви за съвет как да се справя с родителите ми най-важното,защото наистина искам... и как да убедя момичето,което ще учи другаде да бъдем трите...Благодаря предварително