- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за вицове
Темата е ясна. Ето един от мен, малко тъп, ама колкото да започнем темата
Работодател звъни на радио Ереван и пита:
- От 4 месеца не съм плащал на работниците ми, а те продължават да идват на работа. Какво да правя?
След карък размисъл, от радиото му отговорили:
- Започни да им взимаш такса вход.
п.с Осъзнавам, че дадох тласък на тема, която евентуално скоро ще прелива от простотии![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Как да накараш едно бебе да спре да се върти в кръг? Заковаваш и другата му ръка за пода.
Кое е по-забавно от умряло бебе в контейнер? - Умряло бебе в десет контейнера.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Как се нарича мъртво бебе без крака и ръце заковано на стената? Изкуство.
Какъв звук издава бебе в миксер? - И аз не знам, бях заета да мастурбирам.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^lol
защо погребват негрите със задника навън - за да има къде белите да си оставят колелата
n00bs
Каква е разликата между мъртво бебе и гаджето ми? Не целувам гаджето си след секс.
Червено и капе червено посредата, що е то ? - Половин куче.
n00bs
Вероятно, но хората харесват повече кучета.
n00bs
Много гладен турист налита в закусвалня. Сяда на първото свободно място, което намира. Сервитьорът идва.
- Какво ще желаете, господине?
- Една супа, ама бързо, че умирам от глад - казал туристът.
Минава половин час. Супата я няма. Човекът се превива от глад. В този момент забелязва възрастен човек с паркинсон, четящ вестник на съседната маса, а пред него стои малка купичка с някаква чорба. Прегладнелият си казва:
- Този е стар, чете вестник и едва ли ще ме усети.
За всеки случай прошепва: "дядо, дядооо" - но старецът си седи все така безмълвно.
Преброява човекът до три и в отчаяние бързо се пресяга, взима купичката от пред дядката и започва гладно да гребе. Изяжда я за около две минути. След последната лъжица чорба, туристът вижда на дъното на купичката едно малко, черно гребенче, напластено с пърхот, мазнина, въшки, кир, малко люспи от краста, засъхнало бяло течение, три набодени хлебарки и сериозно количество косми. Веднага изповръща всичко, което е изял обратно в чинията. В това време старецът от съседната маса сваля вестника и пита, треперейки:
- Момче, и ти ли стигна до гребенчето?![]()
![]()
колко бебета са необходими за боядисването на една стена в червено ? зависи колко силно ги хвърляш
Митьо Пищова хванал златната акула и тя казала ако ме пуснеш ще ти изпълня едно желание а той казал "Искам оная ми работа да стига до земята" а тя му отхапала краката![]()
F$@k suicide silence!
Една жена се прибира вкъщи и мъжът й я пита:
- Къде беше?
- На курс.
- Това "с" накрая за благозвучие ли го слагаш?
- Не, за множествено число.![]()
![]()
Как се прави вампирски чай? - като се накисне използвана дамска превръзка в гореща вода![]()
Три възрастни жени спорят коя е страдала повече. Първата казала:
- Аз вчера паднах по стълбите и си строших крака. Сега ходя с шина.
Втората отговорила:
- А аз вчера глътнах и изсрах бръснарско ножче. Едвам ме закърпиха.
А третата помълчала, помълчала и казала:
- Госпожи. Аз вчера реших да карам колело без гащи. И карах карах, по едно време клиторът ми се защипа между зъбчатката и веригата, каква болка, ми и позор беше![]()
![]()
Каква е разликата между Митьо Пищова и кофата с лайна? - Кофата.![]()
Отива циганка в завод за сапун да търси съпруга си. Среща друг служител и го пита:
- Виждал ли си мъжо, свършва работа след 10 мин.
- Да, трети склад, четвърти рафт, отдясно.
Как да познаем, че бебето е мъртво?
- Когато кучето си играе повече с него.
Кое е червено и се върти насам натам?
-Бебе в боклукомелачка.
-M.B.
В какво спят циганчетата?
- В сапунерки
-M.B.
- Мамо, мамо! Може ли да полюлея братчето си?
- Разбира се! Нали за това сме го обесили!!
Майка към детето си на детската площадка в задния двор на къщата им: Пешко, колко пъти да ти казвам да не ровиш в пясъчника, притесняваш баба си!![]()
![]()