- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- E не...
Купуваш тапи за уши за часа и си учиш уроците редовно. За друго да не ти пука :д
Все някога ще и хванете цаката, ще си отворите вратички. Колкото и лоша да е, със сигурност има нещо (колкото и малко да е) добро като отношение :д
А ако няма, ще ви трябва голяма помощ от всевишния :д
*сън*
Да бе да! Двойки,от злоба ли да й пише?! А пък моята класна си е от 5 клас,сега съм 7 ми,много е готинаа вее! Преподава по ФВС. А пък миналата учебна година не можа да укроти момчетата ни...те са ужасни,викат,чупят ,подхвърлят си някакви капачки над главите ни,ритат тия капачки -постоянно тангър,тангър...хванат ли някой несесер" Подай,подай!!" ...
Ама не й се зъби на класната ти,а може би..подмазвай и се,както една моя приятелка не понасяла госпожата си по математика и ми каза така фр-то ми: трябва да й се подмажа на г-жата ми по мат,щото да не ми пише 2-ки"![]()
Това е то да си 7-ми клас.
Живей си детския живот и се радвай, че ви закачат.
По-нататък даже и това може да не видите![]()
И да знаеш, момчетата от моя клас, като сравня от 1-ви до 11-ти клас, само ръста, размера на обувките и пишката им порасна. На акъл са същите идиоти. :д
Пс; подмазването пък е най-глупавия начин да си изкараш оценката.. ако можеш да си я изкараш с 1 час учене вкъщи, какъв е смисъла от 100 часа подмазване в даскало и пак да не ти я пишат -.-
*сън*
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
класната ми в първи клас направо ни казваше че сме изверги че за нищо не ставаме
даже искаше да прати половината клас в училище за умствено изостанали
една друга ме обяви за смъртен враг на турците понеже един такъв крещеш смърт на българите и го превъзпитах
бил съм расист
ОДИН!!!
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Еми,оки мълчи си тогава,учи и така ще я караш.Ти кой клас си сега,elito0o0o
Междудругото зам. директора е историк и е печен, старата ми класна също. Просто тия по-дъртите са супер изкуфели вече, не знаят къде се намират. Тая новата ми класна буквално се държи като пълна селяндурка... За човек на нейните години, при това учител, е недопустимо. Отвратих се адски много.
~The Smile~
11 клас съм
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Лол...11 клас,мислех,че си 8 ми щом като имаш нова класна.![]()
перефрезарирай тогава, че нищо не разбрах
хмм.. аз си мислех, че ти ме занимаваш?