- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не ми се ходи на дск :(
До в4ера ми се ходеше,а сега като нау4их,4е ще ни смесят с другия клас,които са меко казано ужасни,не искам и да ступвам там!!!!Помогнетее
и ние как да помогнем?
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
*помагам ти*
happy now?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Вече осма тема свързана с училище (поне толкова ги изброих, може и още да има), не ти ли писна вече? И ние вече сме един клас, и това си го знаех от миналата година, но какво? Да не би да пуснах тема в която обяснявам как не понасям другия клас, което всъщност е така, и искам да ми помогнат? Ти какво искаш да ти кажем, да ги зплашиш да не те дразнят, че иначе ще дойдем да ги набием или направо да идваме?
Еми как да ти помогнем?Премести се в друг клас...не знам.
Последно редактирано от strawberry88 : 09-17-2012 на 14:58
Премести се в друго училище. В големите паралелки е някакъв ад.
----------------------
Била съм в паралелка с други 30 човека(без мен). И си бяхме ние, нито са ни смесвали, нито нищо. Не е ад, дисциплината в клас зависи от самия учител, без значение дали в класната стая има 3 или 30 човека.
Просто не ходи , почни работа в ТИТАН.
Край! Проблемът е много сериозен и няма никога повече да бъдеш щастлива - ще се мре...
Аз сега съм седми клас, но когато бях пети ни смесиха с другия клас... а те са ужаас.. И тогава бяхме 29, а сега сме 24
Нищо трагично, сериозно не виждам аз.
О'кей, те са ужасни - тогава не се занимавай с тях. Дружи си пак с тия от твоя ти клас и не обръщай внимание на другия. В последствие може и да оправите взаимоотношенията помежду ви или не. Ама не виждам причина да си тъжна, нещастна и така нататък.
Ами сига ?
И аз в миналото даскало като бях ни смесиха двата класа, който меко казано се мразехме и ако знаеш всъщност, както всеки се оплакваше за съединяването, после си станахме много добри приятели и бяхме един доста весел, задружен и разбиращ се клас, така че нищо не се знае (:
аре бе, всичките ти теми, които засичам, все мрънкаш
как живееш, бе, дете?! я се стягай малко...
с тая нагласа все някой ще ти е крив
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 09-18-2012 на 06:49
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не ти се ходи ? еми не ходи кой те кара, създай си твой клас само с хората които харесваш .. ебавам се .Няма кой да ти огажда или получаваш безплатно образование с неприятните хора или отиваш някъде частно![]()
и аз к'во ? -____-
Woah, I almost gave a fuck. Try again!