- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облекло за първия учебен ден : )
Мили мои, колкото и да не ни се иска, лятото почти свърши.
Скоро започваме един училище, друг университет.
Аз обмислям с какво ще бъда облечена на първия ден, споделете вие с какво ще бъдете, може някоя снимчица да качите :P Да бъдем красиви докато се учим ^^
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хм ами още не съм мислила но предполагам или някоя рокличка или някои панталонки със сладка блузка *,*
Еми с какво да бъда....с униформа!
Твоето даскало няма ли? ;о
Аз съм в университет вече ;д
пък в даскалото имахме униформи, но на първия учебен ден всеки ходеше както си иска : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е има месец де. Иначе не съм решила все още, зависи от времето.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Само аз ли съм сбъркана? ;д реших, даже си купих роклята преди 2-3 седмици ;ддд сега обмислям с какво да я съчетая
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
as shte sam s edna mn sladka rozova roklq bez prezramki i sas rozovi pantofki ili s pola s tiranti i bluzka bez ramene (bledo oranjeva kato tirantite) i sas sandali![]()
Хм...мисля си за една червена рокличка,но зависи от времето.
Дънки или панталон
яка риза/ блузка
обувки на високи токове
А ако не е тайна, в кой университет учиш и каква специалност? Интересно ми е, понеже сега ще съм 12. клас и много мисля по този въпрос ..![]()
Винса (икономически университет - Варна ) МИО (международни икономически отношения) 2 курс ще бъда : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има такава тема.
И защо всяка година се побърквате за тоя 15-ти? Едно глупаво тържество, на което ще се кисне 1-2 часа, след това евентуално навън с приятели. Вие като бал го изкарвате.. Не казвам да се обличаме като клошари, ама е прекално да мислите за това, щом като има цял месец. И до тогава още 100 такива теми ще видим.
при мен не е на 15ти : )
когато бях в училище го мразех тоя ден, сега ми харесва многопри нас няма нито глупаво тържество, нито нищо такова малоумно, а и не съм казала, че ще си купувам бална рокля
нито че ще ходя на грим и прическа и т.н. просто ще ми бъде приятно
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
сори ,че досаждам ама има такава тема вече..сори ..все пак и аз да кажа мисля с дънки и някаква хубава ризка
![]()
Моята идея за тема беше да се качват снимки![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
дамм ;п аз утре ще си направя с моята рокля и с няколко различни обувки и ще кача да ми кажете как ще е добре ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нас , до сега, винаги са ни задължавали да сме с униформи.
Тази година се съмнявам да има промяна. Така или иначе, нямам нищо против. Първият учебен ден не ми е важен или нещо от сорта. Не смятам да се глася за ден, който не искам. Ох.
И аз в училище не ги обичах тея събития, сега с нетърпение очаквам всичко да си дойде пак ;д А и моят университет на моменти се превръща в модно ревю, така чеее ... ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тениска и къси панталонки, и сандали. Но пък искам пак да сложа кецовете и може да отида с дънки и кецове. Зависи от времето, но не отделям специално внимание за първия учебен ден. Не смятам да си правя специална прическа или грим. За жалост на 15-ти ми свършва почивката от индивидите в училището ми. Защо да не преобладават прекалено високи токчета, тежък грим и твърде официални дрехи? ..
^^^
Бургас <3
Аз разбира се съм карък и в следващата една седмица няма да мога да си облека роклята ;д
Качете вие някоя снимка или картинка на някаква идея ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичетаа, аз съм готова със снимките, да ги качвам ли? Някоя от вас има ли нови идеи ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мисля да съм с дънки и някаква блуза ...в черно ... все пак ще съм в траур ...![]()
Рокля, високи обувки, някакви аксесоари, които да са в тон и голяма чантачестно казано една от малкото причини да ми се почва даскало е, че вече съм намислила какво ми се носи
![]()
I'm yours.